Момиче загина в катастрофа с БМВ
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- hipo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: само COUPE-та
- Мечтае да кара: М3 pick up
Момиче загина в катастрофа с БМВ
Момиче загина в катастрофа с БМВ. Имам чуството, че тези БМВ-та предразполагат за такива действия.
http://www.ekip7.bg/index.php?option=com_content&task=view&id=13357&Itemid=1

Американски форум:питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум:питаш нещо и теб те питат.
БЪЛГАРСКИ ФОРУМ:питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
- Martoo0oo0o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i Vanos
- Мечтае да кара: M6 G-POWER
Re: Момиче загина в катастрофа с БМВ
Това се води до невнимание с пътната настилка.На мокро с голяма скорост води само до такива инциденти,много е опасно на мокро, че на мен на мокро на 2 скорост ми е тръгвала сама настрани.Трябва да се внимава много на мокро,заледено и тн.
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Еми задното предаване си крие своите рискове. В комбинация с лоши гуми, мокра настилка, неопитен и най-вече безразсъден водач на автомобила, то е ясно какво се случва. Жалко за красивото момиче, да почива в мир.
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Всичко идва от акъла в главата, или по скоро от липсата му
Не е виновен нито автомобила, нито гумите, нито настилката...ако беше карал с 40 км/ч, нямаше да има драми, нямаше да има пострадали, евентуално при инцидент малко сгъната ламарина.

Не е виновен нито автомобила, нито гумите, нито настилката...ако беше карал с 40 км/ч, нямаше да има драми, нямаше да има пострадали, евентуално при инцидент малко сгъната ламарина.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
hipo написа:Момиче загина в катастрофа с БМВ. Имам чуството, че тези БМВ-та предразполагат за такива действия.
не е до марката - всеки ден стават катастрофи,факт че акцентират най-много когато има някакво участие на БМВ..като онзи малоумен таксиджия ,който премаза суамти хора на мола на цариградско.
Кара се безрасъдно - това е проблема!С чужда кола,дал газ в завоя и неприятен инцидент,жалко
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
exvitermini написа:Еми задното предаване си крие своите рискове. В комбинация с лоши гуми, мокра настилка, неопитен и най-вече безразсъден водач на автомобила, то е ясно какво се случва. Жалко за красивото момиче, да почива в мир.
Да почива в мир!
Склонен съм да се съглася с теб, може би предното е една идея по-безопасно на хлъзгава настилка, неопитен водач, лоши гуми...
Да почива в мир девойката.
Много момичета загиват седейки на дясната седалка, возени от техните приятели.
Момчета правят глупости заради момичетата, но и момичетата карат момчетата да правят глупости.
Спомням си преди години как пътовахме към морето и имаше яко трафик. Стигнах един камион и спокойно изчаквах момента да изпреваря. Докато чаках имаше такива, които изправарваха цялата колона, летейки с 200 в насрещното. Момичето до мен каза да направя нещо за да не се влачим след този камион цял ден. И какво искаше да направя? Да изпреваря рисково? Да сме във вестниците на следващият дан?
Момчета и момичета бъдете разумни. Не се поддавайте на изкушението да сте най-бързите на пътя. Слагйте коланите и си опичайте акъла.
Много момичета загиват седейки на дясната седалка, возени от техните приятели.
Момчета правят глупости заради момичетата, но и момичетата карат момчетата да правят глупости.
Спомням си преди години как пътовахме към морето и имаше яко трафик. Стигнах един камион и спокойно изчаквах момента да изпреваря. Докато чаках имаше такива, които изправарваха цялата колона, летейки с 200 в насрещното. Момичето до мен каза да направя нещо за да не се влачим след този камион цял ден. И какво искаше да направя? Да изпреваря рисково? Да сме във вестниците на следващият дан?
Момчета и момичета бъдете разумни. Не се поддавайте на изкушението да сте най-бързите на пътя. Слагйте коланите и си опичайте акъла.
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
Да си призная съм се поднасял без да искам и с предно и със задно (и в 2та случая за късмет без произшествия) , така че май няма значение с каква кола си, когато разума не работи 

exvitermini написа:Еми задното предаване си крие своите рискове. В комбинация с лоши гуми, мокра настилка, неопитен и най-вече безразсъден водач на автомобила, то е ясно какво се случва. Жалко за красивото момиче, да почива в мир.
бих добавил и липсата на шпер...По моите наблюдения, на мокър път липсата на шпер при мощна (или не чак толкова мощна) кола със задно, не само не е безопасно, ами създава потенциална опасност за големи инциденти.. Предполагам на всеки се е случвало да дава газ на мокър път, едното задно колело да върти яко и в един момент да "захапе" и другото и тогава почва интересното, не се знае в коя посока ще изхвърли колата... При наличието на шпер, занасянето е очаквано и контролирано и би се случило много по-рано и при по-ниска скорост, когато има вариант за овладяване... Все повече се убеждавам, че БМВ просто не е кола за всеки... Много жалко за момичето, както и за студентите от вчерашните новини, жалко, да почиват в мир

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
80 процента от катастрофите са с бмв най вече с е36 незнам защо така
да и лека пръста

да и лека пръста

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
mangini написа:exvitermini написа:Еми задното предаване си крие своите рискове. В комбинация с лоши гуми, мокра настилка, неопитен и най-вече безразсъден водач на автомобила, то е ясно какво се случва. Жалко за красивото момиче, да почива в мир.
бих добавил и липсата на шпер...По моите наблюдения, на мокър път липсата на шпер при мощна (или не чак толкова мощна) кола със задно, не само не е безопасно, ами създава потенциална опасност за големи инциденти.. Предполагам на всеки се е случвало да дава газ на мокър път, едното задно колело да върти яко и в един момент да "захапе" и другото и тогава почва интересното, не се знае в коя посока ще изхвърли колата... При наличието на шпер, занасянето е очаквано и контролирано и би се случило много по-рано и при по-ниска скорост, когато има вариант за овладяване... Все повече се убеждавам, че БМВ просто не е кола за всеки... Много жалко за момичето, както и за студентите от вчерашните новини, жалко, да почиват в мир
Е то нали за това слагат ASC/DSC? Шпера хубаво ама няма толкова дълъг живот колкото обикновения диф.
SpeedyMan написа:Шпера хубаво ама няма толкова дълъг живот колкото обикновения диф.
Ко? Не.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Е признавам те за разбирачSpeedyMan написа:Е то нали за това слагат ASC/DSC? Шпера хубаво ама няма толкова дълъг живот колкото обикновения диф.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Реално е прав предвид какво предизвиква комбинацията шпер и БМВ във всеки ...
Лека и пръст на загиналата !
Лека и пръст на загиналата !
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- devent
- младши ентусиаст
-
- Кара: F82 M4
Абе какви хора сте да спорите по най-селския начин в тема, в която се отдава почит на починало момиче??
Понякога ме е срам от вас, честно
По темата - Мир на праха й
този случай ми напомня за преди няколко години, когато на надлез Надежда един #&*@! уби приятелката си, след като усука Е46-цата купена му от баща му в един стълб. Всеки ден минавам покрай паметника и ми става гадно, а още повече ми става гадно като се поставя в ситуацията аз да пребия приятелката си(или някой друг), не знам как бих си го простил и как бих живял после. Замислете се и вие, а не спорете кой диф имал по-дълъг живот

Понякога ме е срам от вас, честно

По темата - Мир на праха й

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2