Алтернативни методи за пестене на горива

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Алтернативни методи за пестене на горива

Мнение от ares2 » 12 Дек 2013, 10:26

колеги всеки ден попадам на разни примамливи обяви от рода на Fuel shark, водородни системи и тн.
може ли някои да сподели ефекта и опита си .. иска ми се да пробвам нещо иновативно, но не ми изглеждат сериозни за сега..
дайте мнения
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: без гражданска
Мечтае да кара: e36 ///M

Re: Алтернативни методи за пестене на горива

Мнение от burnou7 » 12 Дек 2013, 11:39

Изпробвано и върши работа :smoke:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320i Vanos
Мечтае да кара: M6 G-POWER

Мнение от Martoo0oo0o » 12 Дек 2013, 11:54

:lol: :lol: :lol: :clap: Колегата е дал точно и ясно как се пести над мен :clap:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 12 Дек 2013, 11:57

Още по-евтино е с колело или пеш.
Понеже всички търсят яката далавера, затова и се предлагат такива неща, от кутийки за икономия на гориво, до пауър боксчета и глупости, които качва по 20-30 коня...за 60-80лв

Потребител
Аватар
Кара: E60 530i 2006 N52B30

Мнение от IVAKDIVAK » 12 Дек 2013, 12:27

Това с градския транспорт ми хареса , и наистина действа на сто процента. Браво на колегата има страхотно чувство за хумор . А за всичките други прехвалени глупусти за това как колата ви ще гори на половина са само начин да ви вземат парите, това е мое мнение и не ангажирам никой с него .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KUM4o » 12 Дек 2013, 12:50

Алтернативата е пеш или колело, а защо не и градския. Давам пример за София, масово колегите по темите пишат за средна от сорта на 15-16км/ч в града. Аз с велосипеда имам средна скорост от 18-22км/ч и разход от няколко стотин калории :mhihi: .
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание

Мнение от Conqueror » 12 Дек 2013, 12:53

http://www.fuelsharksaver.com/bg/ :ahah: :ahah:

Христо Г.

Като собственик на автосервиз и магазин за авточасти, признавам, че имах съмнения за Fuel Shark Saver. Все пак обаче го монтирах на колата си Renault Megane 1.5 dCi , за да го тествам. Забелязах следното: преди бях със среден разход 5,6 л/100км. След като включих Fuel Shark Saver разходът ми падна на твърди 2,2л/100км. Радвам се, че го включих и намалих разхода си с 65%.
На тоя да не му попаднете в автосервиза :help: 2.2/100 сещам се за миксери който горят повече

Няма такава измама преди 2-3 дена попаднах на сайта направо се скъсах от смях :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 Touring

Мнение от Pufel » 12 Дек 2013, 12:58

Пичове, ползвайте колелета! Аз това лято колата я ползвах само през почивните дни - за да избягам по-далече от Варна. Делничните дни на работа с байка - евтино, приятно, полезно, ако щеш и екстремно. :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 12 Дек 2013, 15:34

Conqueror написа:http://www.fuelsharksaver.com/bg/ :ahah: :ahah:

Христо Г.

Като собственик на автосервиз и магазин за авточасти, признавам, че имах съмнения за Fuel Shark Saver. Все пак обаче го монтирах на колата си Renault Megane 1.5 dCi , за да го тествам. Забелязах следното: преди бях със среден разход 5,6 л/100км. След като включих Fuel Shark Saver разходът ми падна на твърди 2,2л/100км. Радвам се, че го включих и намалих разхода си с 65%.
На тоя да не му попаднете в автосервиза :help: 2.2/100 сещам се за миксери който горят повече

Няма такава измама преди 2-3 дена попаднах на сайта направо се скъсах от смях :mhihi:

аз заради този линк пуснах темата.. днес се втрещих сутринта.. :dunno: какво толкова ще намали като подобри ел. системата? да кажем че ще поразтовари малко алтернатора.. хипотетично но :banghead: разход 3.5л ми е малко не естествено.. знам ли .
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 12 Дек 2013, 15:41

ares2 написа:

Христо Г.

аз заради този линк пуснах темата.. днес се втрещих сутринта.. :dunno: какво толкова ще намали като подобри ел. системата? да кажем че ще поразтовари малко алтернатора.. хипотетично но :banghead: разход 3.5л ми е малко не естествено.. знам ли .

Че сайта, както и самия продукт е измама, най-лесно може да разберете по липсата на телефон и адрес за контакти :mhihi: Аз само се чудя тея измамници от къде имат толкова пари за реклама - наспамили са и адурдс и фейсбук и е-таргет :banghead: Това са минимум 100лв на ден бюджет за реклама :banghead:
Не Мы такие, Жизнь такая

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 12 Дек 2013, 16:07

Бих си го купил, но в запалката ми е ароматизатора..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Колело
Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание

Мнение от Conqueror » 12 Дек 2013, 17:07

Pufel написа:Пичове, ползвайте колелета! Аз това лято колата я ползвах само през почивните дни - за да избягам по-далече от Варна. Делничните дни на работа с байка - евтино, приятно, полезно, ако щеш и екстремно. :mhihi:

Колега наистина е екстремно преди време и аз се бях решил(престрашил) да ходя с колело на работо но един ден една заспала ******** щеше да ме згази на пешеходна пътека. Казах и къде гледаш ма патко рошава (понеже беше с неква много фънки прическа) пу*ката завъртя огледалото за задно виждане да види да не е верно рошава :ok:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Мнение от Alien » 12 Дек 2013, 18:04

Христо Г.

Е заеби...
Тоя, ако набие още едно такова устройство в рендето ще започне да произвежда дизел.
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Мнение от masimo » 12 Дек 2013, 18:31

Ефективен начин за пестене на гориво различен от инсталацията на АГУ ако си на бензин няма.

Рекламата на Fuel Shark е подвеждаща, но законна. Той намля разхода до 75%, а шампоаните за пърхот до 99%.
Има и доста интересни общи условия де.

Както при всичко останало ... четете и мислете! :)

Апропо, преди това се казваше НЕО сокет, явно матрицата отживя и смениха бранда с по-голяма тъпотия. Преди 4-5год едно момченце от Шумен се беше набълбукало с такива от ебей и ги продаваше в тунинг форума за 60лв парчето. Имаше тема с 20ина страници за каква простотия е това. Вътре има само един резистор за 2стотинки и 1 диод за 3стотинки. Удоволствието обаче да мислиш, че пестиш е безценно. Всеки който мисли, че консуматор пести енергия заслужава да олекне с пари за да му дойде акъла :ok:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 12 Дек 2013, 19:07

burnou7 написа:Изпробвано и върши работа :smoke:
Изображение

Много точно казано :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата