Алтернативни методи за пестене на горива
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Алтернативни методи за пестене на горива
колеги всеки ден попадам на разни примамливи обяви от рода на Fuel shark, водородни системи и тн.
може ли някои да сподели ефекта и опита си .. иска ми се да пробвам нещо иновативно, но не ми изглеждат сериозни за сега..
дайте мнения
може ли някои да сподели ефекта и опита си .. иска ми се да пробвам нещо иновативно, но не ми изглеждат сериозни за сега..
дайте мнения
- burnou7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без гражданска
- Мечтае да кара: e36 ///M
Re: Алтернативни методи за пестене на горива
Изпробвано и върши работа

- Martoo0oo0o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i Vanos
- Мечтае да кара: M6 G-POWER

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Още по-евтино е с колело или пеш.
Понеже всички търсят яката далавера, затова и се предлагат такива неща, от кутийки за икономия на гориво, до пауър боксчета и глупости, които качва по 20-30 коня...за 60-80лв
Понеже всички търсят яката далавера, затова и се предлагат такива неща, от кутийки за икономия на гориво, до пауър боксчета и глупости, които качва по 20-30 коня...за 60-80лв
- IVAKDIVAK
- Потребител
-
- Кара: E60 530i 2006 N52B30
Това с градския транспорт ми хареса , и наистина действа на сто процента. Браво на колегата има страхотно чувство за хумор . А за всичките други прехвалени глупусти за това как колата ви ще гори на половина са само начин да ви вземат парите, това е мое мнение и не ангажирам никой с него .
Алтернативата е пеш или колело, а защо не и градския. Давам пример за София, масово колегите по темите пишат за средна от сорта на 15-16км/ч в града. Аз с велосипеда имам средна скорост от 18-22км/ч и разход от няколко стотин калории
.

- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
http://www.fuelsharksaver.com/bg/
Христо Г.
Като собственик на автосервиз и магазин за авточасти, признавам, че имах съмнения за Fuel Shark Saver. Все пак обаче го монтирах на колата си Renault Megane 1.5 dCi , за да го тествам. Забелязах следното: преди бях със среден разход 5,6 л/100км. След като включих Fuel Shark Saver разходът ми падна на твърди 2,2л/100км. Радвам се, че го включих и намалих разхода си с 65%.
На тоя да не му попаднете в автосервиза
2.2/100 сещам се за миксери който горят повече
Няма такава измама преди 2-3 дена попаднах на сайта направо се скъсах от смях

Христо Г.
Като собственик на автосервиз и магазин за авточасти, признавам, че имах съмнения за Fuel Shark Saver. Все пак обаче го монтирах на колата си Renault Megane 1.5 dCi , за да го тествам. Забелязах следното: преди бях със среден разход 5,6 л/100км. След като включих Fuel Shark Saver разходът ми падна на твърди 2,2л/100км. Радвам се, че го включих и намалих разхода си с 65%.
На тоя да не му попаднете в автосервиза

- Pufel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 Touring
Пичове, ползвайте колелета! Аз това лято колата я ползвах само през почивните дни - за да избягам по-далече от Варна. Делничните дни на работа с байка - евтино, приятно, полезно, ако щеш и екстремно. 

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Conqueror написа:http://www.fuelsharksaver.com/bg/![]()
![]()
Христо Г.
На тоя да не му попаднете в автосервиза2.2/100 сещам се за миксери който горят повече
аз заради този линк пуснах темата.. днес се втрещих сутринта..

ares2 написа:Conqueror написа:http://www.fuelsharksaver.com/bg/![]()
![]()
Христо Г.
На тоя да не му попаднете в автосервиза2.2/100 сещам се за миксери който горят повече
аз заради този линк пуснах темата.. днес се втрещих сутринта..какво толкова ще намали като подобри ел. системата? да кажем че ще поразтовари малко алтернатора.. хипотетично но
разход 3.5л ми е малко не естествено.. знам ли .
Че сайта, както и самия продукт е измама, най-лесно може да разберете по липсата на телефон и адрес за контакти

Не Мы такие, Жизнь такая
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Бих си го купил, но в запалката ми е ароматизатора..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Conqueror
- младши ентусиаст
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Suzuki Gsx R1 (к9) в народното събрание
Pufel написа:Пичове, ползвайте колелета! Аз това лято колата я ползвах само през почивните дни - за да избягам по-далече от Варна. Делничните дни на работа с байка - евтино, приятно, полезно, ако щеш и екстремно.
Колега наистина е екстремно преди време и аз се бях решил(престрашил) да ходя с колело на работо но един ден една заспала ******** щеше да ме згази на пешеходна пътека. Казах и къде гледаш ма патко рошава (понеже беше с неква много фънки прическа) пу*ката завъртя огледалото за задно виждане да види да не е верно рошава

- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
Conqueror написа:http://www.fuelsharksaver.com/bg/![]()
![]()
Христо Г.
Е заеби...
Тоя, ако набие още едно такова устройство в рендето ще започне да произвежда дизел.
- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Ефективен начин за пестене на гориво различен от инсталацията на АГУ ако си на бензин няма.
Рекламата на Fuel Shark е подвеждаща, но законна. Той намля разхода до 75%, а шампоаните за пърхот до 99%.
Има и доста интересни общи условия де.
Както при всичко останало ... четете и мислете!
Апропо, преди това се казваше НЕО сокет, явно матрицата отживя и смениха бранда с по-голяма тъпотия. Преди 4-5год едно момченце от Шумен се беше набълбукало с такива от ебей и ги продаваше в тунинг форума за 60лв парчето. Имаше тема с 20ина страници за каква простотия е това. Вътре има само един резистор за 2стотинки и 1 диод за 3стотинки. Удоволствието обаче да мислиш, че пестиш е безценно. Всеки който мисли, че консуматор пести енергия заслужава да олекне с пари за да му дойде акъла
Рекламата на Fuel Shark е подвеждаща, но законна. Той намля разхода до 75%, а шампоаните за пърхот до 99%.
Има и доста интересни общи условия де.
Както при всичко останало ... четете и мислете!

Апропо, преди това се казваше НЕО сокет, явно матрицата отживя и смениха бранда с по-голяма тъпотия. Преди 4-5год едно момченце от Шумен се беше набълбукало с такива от ебей и ги продаваше в тунинг форума за 60лв парчето. Имаше тема с 20ина страници за каква простотия е това. Вътре има само един резистор за 2стотинки и 1 диод за 3стотинки. Удоволствието обаче да мислиш, че пестиш е безценно. Всеки който мисли, че консуматор пести енергия заслужава да олекне с пари за да му дойде акъла

burnou7 написа:Изпробвано и върши работа![]()
Много точно казано

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2