Спешно ми трябва.....
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Спешно ми трябва.....
Колеги много спешно ми трябва (купувам веднага) парче плат което не пропуска вода! Би било хубаво ако някой има част от пожарникарски маркуч ( да не е вътре с гума.Само плат) .
Брезент от старо покривало за кола........военна мешка........ Въобще плат който не пропуска водата!
Трябва ми за един уред за жива и мъртва вода с която се лекувам и ми помага страшно много. Трябва да си направя чорапче (торбичка) от такъв плат ,който да задържа водата и същевременно да може да протича електролизата между двата електрода.
Много моля ,ако някой му се намира такъв плат ,брезент или пожарникарски маркуч да се свърже с мен на л.с. Купувам веднага!!!! Много ми е спешно!
Благодаря
Брезент от старо покривало за кола........военна мешка........ Въобще плат който не пропуска водата!
Трябва ми за един уред за жива и мъртва вода с която се лекувам и ми помага страшно много. Трябва да си направя чорапче (торбичка) от такъв плат ,който да задържа водата и същевременно да може да протича електролизата между двата електрода.
Много моля ,ако някой му се намира такъв плат ,брезент или пожарникарски маркуч да се свърже с мен на л.с. Купувам веднага!!!! Много ми е спешно!

Благодаря
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Спешно ми трябва.....
Водонепропускливите платове са си обикновенни платове, които са импрегнирани. Импрегнирането е на маслена или силиконова основа - не знам как това ще ти се върже в концепцията за жива вода. Ако това не е проблем - можеш да си купиш силиконов спрей за обувки от всеки по-голям магазин и да си импрегнираш какъвто си искаш плат - само пръскаш по плата и си готов.
Ето малко рецепти за импрегниране:
http://www.kak-da.com/%D0%B8%D0%BC%D0%B ... D0%B4.html
Ето малко рецепти за импрегниране:
http://www.kak-da.com/%D0%B8%D0%BC%D0%B ... D0%B4.html
Si non confectus, non reficiat.
можеш да използваш някое старо яке с мембрана Gore-Tex например
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Никой ли няма стар брезент от кола например? Или такъв плат какъвто търся? За малко да купя цял пожарникарски маркуч от фирма за Пожарна техника,но се оказа,че вътре е с ПВЦ покритие. А така няма да може да протече електролизата между 2-та колектора.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Мога да ти дам брезент от камион ако ще ти свърши работа? 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Каквото и да е ,стига да не пропуска вода и да е само плат. Не и с пвц покритие. Колега вече ми обеща парче плат което не пропуска от палатка. Чакам да ми го изпрати.
Благодаря.
Благодаря.
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Ппата от палатка колкото и да му е висок водния стълб - пак пуска. Имай го предвид.
Si non confectus, non reficiat.
7 мнения
• Страница 1 от 1