ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА ДВЕ МОМЧЕТА С БМВ
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- черна Алфа Ромео
- Потребител
-
ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА ДВЕ МОМЧЕТА С БМВ
Здравейте, колеги! В събота вечерта колата ми (Черната алфа ромео) загасна почти на средата на Патриарх Евтимий в Сф. И докато аз се чудя какво да правя и какъв е проблема се появиха от не знам къде две ЗЛАТНИ МОМЧЕТА. Съвсем културно поздравиха и се заеха да търсят проблема, за липсата на ток. Отделиха ми доста време. Дадоха ток, но пущината не иска да запали, но накрая с бутане стана!
ИСКАМ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ДА БЛАГОДАРЯ И НА ДВАМАТА!
Изключително самотвержени и услужливи! Момчета, много съм Ви задължена, затова, че не ни оставихте да седим на пътя в това студено време и бяхте така любезни, да отделите от времето си!
Аз обаче така се бях пищисала, че нито ги попитах как се казват, нито за тел., нито почерпих.
Но ще опиша колата, ако някой ги познава, ще съм благодарна. Сребристо БМВ, с две врати, номера май беше 9410, софийска кола.
Ако някой ги познава, искам да почерпя
МНОГО БЛАГОДАРЯ, ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ! ДА СТЕ ВИНАГИ ТАКА ДОБРИ И ВИ ЖЕЛАЯ МНОГО НОВИ БМВ -та!
Весели празници на всички! И както казват таксиджиите— Безаварийно!
ИСКАМ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ДА БЛАГОДАРЯ И НА ДВАМАТА!

Аз обаче така се бях пищисала, че нито ги попитах как се казват, нито за тел., нито почерпих.

Ако някой ги познава, искам да почерпя

МНОГО БЛАГОДАРЯ, ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ! ДА СТЕ ВИНАГИ ТАКА ДОБРИ И ВИ ЖЕЛАЯ МНОГО НОВИ БМВ -та!
Весели празници на всички! И както казват таксиджиите— Безаварийно!

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Re: ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА ДВЕ МОМЧЕТА С БМВ
Евалата на колегите, хубаво ти става като прочетеш такава тема!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Респект към момчетата!
Много приятно ми стана и на мен, като прочетох!
Живи и здрави!

Много приятно ми стана и на мен, като прочетох!
Живи и здрави!

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Преди малко един "състезател" със Грохнала е36 и огромен Ремус.. така ме засече ,и на всичкото отгоре ми пусна една от купето.... И отново си казах пак Селяци.... ама като прочетох хубавата тема и веднага си казах ,че има и Стойностни Биимъри....
Към жената на която и е било помогнато... Много хубава постъпка и от теб ,че си признателна
евала за това 
Към жената на която и е било помогнато... Много хубава постъпка и от теб ,че си признателна

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Като прочета "евала, сиктир, аслЪ" все едно нещо ми бърка в очите. Осъзнайте се малко...
Както се намират шофьори от едната крайност, така се намират и от другата. Хубаво, че точните хора са били на точното място. Браво на колегите.
Както се намират шофьори от едната крайност, така се намират и от другата. Хубаво, че точните хора са били на точното място. Браво на колегите.

- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
черна Алфа Ромео написа:Сребристо БМВ, с две врати, номера май беше 9410, софийска кола.
ауууу! такива неща не се пишат току тъй... може да са казали, че са на риболов по планините
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
eekset написа:черна Алфа Ромео написа:Сребристо БМВ, с две врати, номера май беше 9410, софийска кола.
ауууу! такива неща не се пишат току тъй... може да са казали, че са на риболов по планините

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Пак заповядай колежке,ама следващия път ако не минем от там незнам какво ще правиш
не се притеснявай,не сме направили бог знае какво,че да ни черпиш. 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
- Николай К
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 52Oi
На пътя трябва уважение към другите участници... а на закъсалите ... не е лошо да се помага... че като знам какви хора има...
по темата: браво колеги, и на мен се е случвало да ми помагат, и аз съм помагал така трябва да е .
по темата: браво колеги, и на мен се е случвало да ми помагат, и аз съм помагал така трябва да е .
Поздрави!
Николай Кадийски
Николай Кадийски
11 мнения
• Страница 1 от 1