Jaguar обяви война на Mercedes-Benz

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Jaguar обяви война на Mercedes-Benz

Мнение от super_mario » 18 Дек 2013, 14:44

Този път битката се води на полето на рекламите
Компанията Jaguar влезе в нов остър сблъсък с конкурентите си от Mercedes-Benz. Британците пуснаха реклама, на която се вижда как ягуар изяжда кокошка. Видеото е отговор на немския клип, в който човек държи в ръцете си птица и движи тялото и в различни посоки, докато главата на пернатото остава неподвижна.
Целта на рекламата на Mercedes-Benz е да популяризира новото адаптивно окачване Magic Body Control на компанията. Отговорът на Jaguar обаче е доста красноречив: „Вълшебен контрол над тялото? Благодаря, ние предпочитаме котешките рефлекси. А вие?”
Клипът на немците бе пуснат на 23 септември, докато този на англичаните – на 17 декември.
Британците избраха да излъчат рекламата си на тв-канала Jaguar USA. Причината е, че американското законодателство не забранява на компаниите в своите клипове да споменават имената на конкурентните си брандове. Благодарение на това преди няколко години в страната са разгоря мащабно рекламно противоборство.
През 2006 г. американското подразделение на BMW пусна плакат с изображение на новата 3-Series и надпис: „Поздравяваме Audi за това, че нейният модел стана автомобил на годината в ЮАР (A3 Sportback). От Най-добрият автомобил в света за 2006 г.” Отговорът на конкурента бе светкавичен: „Поздравяваме BMW, за това, че неговата машина бе избрана за „Автомобил на 2006 г.” От победителя в „Льо Ман” 2000-2006 г”
В битката между немците се включи и Subaru със свой плакат, с който поздравяваше немските марки за „победите им в конкурсите за красота”, което бе подписано с „от победителя в двигател на годината”. Противопоставянето между фирмите приключи с намесата на Bentley, на чийто постер бе изобразен седящ мъж, показващ среден пръст.
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

ентусиаст
Аватар

Re: Jaguar обяви война на Mercedes-Benz

Мнение от vlad0 » 18 Дек 2013, 15:14

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 18 Дек 2013, 15:18

Апффффф тея изгъзени смешници с педер@стката дирекция къде са тръгнали да се мерят с мечо уееее :mhihi: Cat reflex :mhihi: Деееба олигофрените им дееба, вашите коли, ако имаш котешки рефлекси голфовете значи са космически совалки :mhihi: Баси идиотите честно :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 18 Дек 2013, 15:20

vlad0 написа:Линк:
http://www.youtube.com/watch?v=UHA0X8EJfIs

посмях се доволно :D :D :D :D :D
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Дек 2013, 15:55

Абе смеете се вие на Ягуар, ама я питайте Джеръми Кларксън по въпроса. :mhihi: Веднага ще ви сложи на място защото се осмелявате дори да повдигате въпроса за качеството на Британските...кошници. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 18 Дек 2013, 16:09

Яко, много ме кефят този вид реклами с надиграването! Сега чакаме и BMW да се включи :twisted:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 18 Дек 2013, 16:45

BMW Power ACM написа:Джеръми Кларксън

Тоа па дрънголник, някой ако верно го слуша коя кола е по-добра, та нея да вземе по-добре да ходи да се хвърля от първия поне 20 метров мост :mhihi:
Като почне с тея ми ти астъни, моргани и разните им там британски л@йна ми иде му вкарам два да вземе да миряса :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 18 Дек 2013, 16:58

taratora написа:

Тоа па дрънголник, някой ако верно го слуша коя кола е по-добра, та нея да вземе по-добре да ходи да се хвърля от първия поне 20 метров мост :mhihi:
Като почне с тея ми ти астъни, моргани и разните им там британски л@йна ми иде му вкарам два да вземе да миряса :mhihi:

Може би един от най-готините серии на гиъра бе последния сезон и последния епизод - абе тея верно произвеждат страшно много неща :shock:

@Kroki - BMW няма да се включат почти съм убеден...поне не и докато не видим новото М4 и М3 след ревюта
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 18 Дек 2013, 17:05

Gqbriel написа:Може би един от най-готините серии на гиъра бе последния сезон и последния епизод - абе тея верно произвеждат страшно много неща :shock:

To хубаво произвеждат, ама тва самолюбие много ме дразни. Разбирам да правеха най-най-най нещата във всеки отрасъл да им кажеш евала и да има за какво да парадират, а те...
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 18 Дек 2013, 17:22

Gqbriel написа:
taratora написа:

Може би един от най-готините серии на гиъра бе последния сезон и последния епизод - абе тея верно произвеждат страшно много неща :shock:

@Kroki - BMW няма да се включат почти съм убеден...поне не и докато не видим новото М4 и М3 след ревюта

Хаха напротив нищо не произвеждат! Ягуар е от 10 години собственост на Форд, а от скоро доколкото знам го купиха индийците от Тата. Единствената дженуин британска марка кола в момента е лондонското такси, освен ако не ми е стара информацията и него не са го шитнали :mhihi:
Не Мы такие, Жизнь такая

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 18 Дек 2013, 17:38

:mhihi: :mhihi: Специално Кларкъсн е най-големия защитник на мечоците в какви ягуарски истории го вкарахте :mhihi:
Точно пък той усмива най-много британските автомобили , с изключение на Астън и ..... Рейнджа :mhihi: .Ама кой пък може да оспори,че Астъните са едни от най-красивите коли на света :bchug:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 18 Дек 2013, 17:39

BMW Power ACM написа:Абе смеете се вие на Ягуар, ама я питайте Джеръми Кларксън по въпроса. :mhihi: Веднага ще ви сложи на място защото се осмелявате дори да повдигате въпроса за качеството на Британските...кошници. :mhihi:

Ягуар отдавна не е тва кадето беше,сега са по лъскави мондеота просто.с тея глупави реклами се излагат само :kuku:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 18 Дек 2013, 18:35

Прав си.
Иначе за Кларксън помня как преди няколко години в един футболен форум ни осмиваха(мен щото ника ми е BMW Power)понеже тоя идиот се подиграваше яко с М5 Е60. Вижте само клипа, описва настройките все едно всеки път трябва да ги правиш наистина:

Check out this video on YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=gRwR1WH0 ... ata_player

Sent from my iPhone

Уникален дебил. Грозна била, звучала като дизел, очаквал повече...
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 18 Дек 2013, 18:57

Да а после казва "one of the very best i have ever driven" прав си до някъде ;)

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Аватар

Мнение от Хаос » 18 Дек 2013, 19:25

даже са им много хубави колите... за справка - McLaren... Астъните пък са супер-колите с най-добър дизайн... не е като да не знаят как се правят изключителни коли
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Следваща

Назад към Извън Темата