Jaguar обяви война на Mercedes-Benz
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Jaguar обяви война на Mercedes-Benz
Този път битката се води на полето на рекламите
Компанията Jaguar влезе в нов остър сблъсък с конкурентите си от Mercedes-Benz. Британците пуснаха реклама, на която се вижда как ягуар изяжда кокошка. Видеото е отговор на немския клип, в който човек държи в ръцете си птица и движи тялото и в различни посоки, докато главата на пернатото остава неподвижна.
Целта на рекламата на Mercedes-Benz е да популяризира новото адаптивно окачване Magic Body Control на компанията. Отговорът на Jaguar обаче е доста красноречив: „Вълшебен контрол над тялото? Благодаря, ние предпочитаме котешките рефлекси. А вие?”
Клипът на немците бе пуснат на 23 септември, докато този на англичаните – на 17 декември.
Британците избраха да излъчат рекламата си на тв-канала Jaguar USA. Причината е, че американското законодателство не забранява на компаниите в своите клипове да споменават имената на конкурентните си брандове. Благодарение на това преди няколко години в страната са разгоря мащабно рекламно противоборство.
През 2006 г. американското подразделение на BMW пусна плакат с изображение на новата 3-Series и надпис: „Поздравяваме Audi за това, че нейният модел стана автомобил на годината в ЮАР (A3 Sportback). От Най-добрият автомобил в света за 2006 г.” Отговорът на конкурента бе светкавичен: „Поздравяваме BMW, за това, че неговата машина бе избрана за „Автомобил на 2006 г.” От победителя в „Льо Ман” 2000-2006 г”
В битката между немците се включи и Subaru със свой плакат, с който поздравяваше немските марки за „победите им в конкурсите за красота”, което бе подписано с „от победителя в двигател на годината”. Противопоставянето между фирмите приключи с намесата на Bentley, на чийто постер бе изобразен седящ мъж, показващ среден пръст.
Компанията Jaguar влезе в нов остър сблъсък с конкурентите си от Mercedes-Benz. Британците пуснаха реклама, на която се вижда как ягуар изяжда кокошка. Видеото е отговор на немския клип, в който човек държи в ръцете си птица и движи тялото и в различни посоки, докато главата на пернатото остава неподвижна.
Целта на рекламата на Mercedes-Benz е да популяризира новото адаптивно окачване Magic Body Control на компанията. Отговорът на Jaguar обаче е доста красноречив: „Вълшебен контрол над тялото? Благодаря, ние предпочитаме котешките рефлекси. А вие?”
Клипът на немците бе пуснат на 23 септември, докато този на англичаните – на 17 декември.
Британците избраха да излъчат рекламата си на тв-канала Jaguar USA. Причината е, че американското законодателство не забранява на компаниите в своите клипове да споменават имената на конкурентните си брандове. Благодарение на това преди няколко години в страната са разгоря мащабно рекламно противоборство.
През 2006 г. американското подразделение на BMW пусна плакат с изображение на новата 3-Series и надпис: „Поздравяваме Audi за това, че нейният модел стана автомобил на годината в ЮАР (A3 Sportback). От Най-добрият автомобил в света за 2006 г.” Отговорът на конкурента бе светкавичен: „Поздравяваме BMW, за това, че неговата машина бе избрана за „Автомобил на 2006 г.” От победителя в „Льо Ман” 2000-2006 г”
В битката между немците се включи и Subaru със свой плакат, с който поздравяваше немските марки за „победите им в конкурсите за красота”, което бе подписано с „от победителя в двигател на годината”. Противопоставянето между фирмите приключи с намесата на Bentley, на чийто постер бе изобразен седящ мъж, показващ среден пръст.
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
Re: Jaguar обяви война на Mercedes-Benz
Апффффф тея изгъзени смешници с педер@стката дирекция къде са тръгнали да се мерят с мечо уееее
Cat reflex
Деееба олигофрените им дееба, вашите коли, ако имаш котешки рефлекси голфовете значи са космически совалки
Баси идиотите честно 

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Абе смеете се вие на Ягуар, ама я питайте Джеръми Кларксън по въпроса.
Веднага ще ви сложи на място защото се осмелявате дори да повдигате въпроса за качеството на Британските...кошници. 

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Яко, много ме кефят този вид реклами с надиграването! Сега чакаме и BMW да се включи 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
BMW Power ACM написа:Джеръми Кларксън
Тоа па дрънголник, някой ако верно го слуша коя кола е по-добра, та нея да вземе по-добре да ходи да се хвърля от първия поне 20 метров мост

Като почне с тея ми ти астъни, моргани и разните им там британски л@йна ми иде му вкарам два да вземе да миряса

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
taratora написа:BMW Power ACM написа:Джеръми Кларксън
Тоа па дрънголник, някой ако верно го слуша коя кола е по-добра, та нея да вземе по-добре да ходи да се хвърля от първия поне 20 метров мост![]()
Като почне с тея ми ти астъни, моргани и разните им там британски л@йна ми иде му вкарам два да вземе да миряса
Може би един от най-готините серии на гиъра бе последния сезон и последния епизод - абе тея верно произвеждат страшно много неща

@Kroki - BMW няма да се включат почти съм убеден...поне не и докато не видим новото М4 и М3 след ревюта
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Gqbriel написа:Може би един от най-готините серии на гиъра бе последния сезон и последния епизод - абе тея верно произвеждат страшно много неща![]()
To хубаво произвеждат, ама тва самолюбие много ме дразни. Разбирам да правеха най-най-най нещата във всеки отрасъл да им кажеш евала и да има за какво да парадират, а те...

Gqbriel написа:taratora написа:BMW Power ACM написа:Джеръми Кларксън
Тоа па дрънголник, някой ако верно го слуша коя кола е по-добра, та нея да вземе по-добре да ходи да се хвърля от първия поне 20 метров мост![]()
Може би един от най-готините серии на гиъра бе последния сезон и последния епизод - абе тея верно произвеждат страшно много неща![]()
@Kroki - BMW няма да се включат почти съм убеден...поне не и докато не видим новото М4 и М3 след ревюта
Хаха напротив нищо не произвеждат! Ягуар е от 10 години собственост на Форд, а от скоро доколкото знам го купиха индийците от Тата. Единствената дженуин британска марка кола в момента е лондонското такси, освен ако не ми е стара информацията и него не са го шитнали

Не Мы такие, Жизнь такая
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М

Точно пък той усмива най-много британските автомобили , с изключение на Астън и ..... Рейнджа

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
BMW Power ACM написа:Абе смеете се вие на Ягуар, ама я питайте Джеръми Кларксън по въпроса.Веднага ще ви сложи на място защото се осмелявате дори да повдигате въпроса за качеството на Британските...кошници.
Ягуар отдавна не е тва кадето беше,сега са по лъскави мондеота просто.с тея глупави реклами се излагат само

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Прав си.
Иначе за Кларксън помня как преди няколко години в един футболен форум ни осмиваха(мен щото ника ми е BMW Power)понеже тоя идиот се подиграваше яко с М5 Е60. Вижте само клипа, описва настройките все едно всеки път трябва да ги правиш наистина:
Check out this video on YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=gRwR1WH0 ... ata_player
Sent from my iPhone
Уникален дебил. Грозна била, звучала като дизел, очаквал повече...
Иначе за Кларксън помня как преди няколко години в един футболен форум ни осмиваха(мен щото ника ми е BMW Power)понеже тоя идиот се подиграваше яко с М5 Е60. Вижте само клипа, описва настройките все едно всеки път трябва да ги правиш наистина:
Check out this video on YouTube:
http://www.youtube.com/watch?v=gRwR1WH0 ... ata_player
Sent from my iPhone
Уникален дебил. Грозна била, звучала като дизел, очаквал повече...
In God we trust, all others we track.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Да а после казва "one of the very best i have ever driven" прав си до някъде 
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
даже са им много хубави колите... за справка - McLaren... Астъните пък са супер-колите с най-добър дизайн... не е като да не знаят как се правят изключителни коли
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3