Привет!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Привет!

Мнение от Duratec » 12 Юли 2006, 14:08

Здравейте на всички !
Предполагам е тъпо да се пуска нова тема, само да се представя, но да изникна от никъде...при това съм си Форд фен, но виждам че тука има много и точни хора, а разказите ви ме убиват ! Като ги чета имам чувството че съм бил там ;) Интересуват ме някои подробности около БМВ и се надявам тука да намеря информацията, която ми трябва.
Предполагам тук ще намеря потребители от тунинг.бг форума, които много НЕ ме уважават, без да съм им дал причина, надявам се тук отношението към потребителите на чужди марки да не е същото.
Поздрави, Иван(чу)
u kBo ?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 12 Юли 2006, 14:10

На 12 юли в 12 часа си имал едно мнение. Я да видим до 13 юли 12 часа колко ще са :mhihi:.

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 12 Юли 2006, 14:12

Споко, бате, тука и аз така почнах и ме направиха на пет стотинки, докато по същото време имаше сто и петдесет тъпи теми... ама нормално е, нали знаеш че първо трябва да се набие новобранеца, та после да слуша :mhihi:

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Re: Привет!

Мнение от Nikolay1 » 12 Юли 2006, 14:15

Duratec написа:Здравейте на всички !
Предполагам е тъпо да се пуска нова тема, само да се представя

:yes:
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия

Потребител
Аватар

Мнение от Duratec » 12 Юли 2006, 14:15

не мисля да пълня форума с тъпи мнения и теми, ако това те притеснява Диабло ;) sieg аз нося на бой ;)
u kBo ?!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 12 Юли 2006, 14:18

Добре дошъл, ама представяш ли си ако всеки нов тук започне да пуска теми , че се е регистрирал какво ще стане тука?

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 12 Юли 2006, 14:20

Е какво ще стане, то нали и без това точно така се получава? Ще стане каквото е в момента... :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Duratec » 12 Юли 2006, 14:21

да де, ама сме малко предполагам хората с други марки тука, и затова реших да пусна една тема, да видя каква ще е реакцията и отношението към мен, и други хора съответно. Мод-а ако иска може да я трие
u kBo ?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 12 Юли 2006, 14:27

Duratec написа:да де, ама сме малко предполагам хората с други марки тука, и затова реших да пусна една тема, да видя каква ще е реакцията и отношението към мен, и други хора съответно. Мод-а ако иска може да я трие

Хаха, набираш имидж - вече 3 мнения! :D

На колко си години и ако е тайна това - защо?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 12 Юли 2006, 14:39

3 бързи съвета:

1. НЕ говори за москвичи, освен, ако не крайно наложително :winky:

2. НЕ пускай теми, които нямат смисъл. :confused:

3. Последно и най-важно - използвай търсачката. ;)

Иначе - приятно прекарване.

п.п. И да знаеш, че сме известни като "СЕКТАНТИТЕ" по другите форуми. :twisted: :twisted: :twisted:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Re: Привет!

Мнение от Lila_Angel » 12 Юли 2006, 14:55

Duratec написа:Здравейте на всички !
Предполагам е тъпо да се пуска нова тема, само да се представя, но да изникна от никъде...при това съм си Форд фен, но виждам че тука има много и точни хора, а разказите ви ме убиват ! Като ги чета имам чувството че съм бил там ;) Интересуват ме някои подробности около БМВ и се надявам тука да намеря информацията, която ми трябва.
Предполагам тук ще намеря потребители от тунинг.бг форума, които много НЕ ме уважават, без да съм им дал причина, надявам се тук отношението към потребителите на чужди марки да не е същото.
Поздрави, Иван(чу)

смятам да мина между капките с твоята тема за да обявя, че и аз съм тук :)
обаче ако ще бият някого - ти си кавалер (така пише в профилът ти) :P :uups: :P

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 12 Юли 2006, 15:19

ааа ние теб няма и да се опитваме да те бием ... :mhihi: :mhihi: :mhihi: ;) ;) ;)

обаче виж от среща за по кафе, трудно ще се измъкнеш :uups: :winky:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Юли 2006, 15:32

трактат "падение и... още падение на една тема във 5 поста" ...

добре си дошъл. между другото "дуратек" идва от "дурабул текнолоджи" - издръжлива технология.. което е самата истина щото малките дуратеци на форд са много сгодни за страшно надуване.

а лила_ангел прикачено на бяло момиче/ жена има.... уигърски произход :mhihi: за които се интересува какво е уига - да ходи да търси понятието "wigger" или "wigga" 8)
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 12 Юли 2006, 15:36

В тоя ред на мисли нека и аз се представя, Емил се казвам, от Ямбол съм, на 19 години, кандидат-студент в УНСС. Карам квото набарам най често москвич 412(в нарушение съм на правило №1 на вичо, но съжалявам) и Е30 - 318i. Като предпочитам второто :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 12 Юли 2006, 15:38

alx написа:трактат "падение и... още падение на една тема във 5 поста" ...

добре си дошъл. между другото "дуратек" идва от "дурабул текнолоджи" - издръжлива технология.. което е самата истина щото малките дуратеци на форд са много сгодни за страшно надуване.

а лила_ангел прикачено на бяло момиче/ жена има.... уигърски произход :mhihi: за които се интересува какво е уига - да ходи да търси понятието "wigger" или "wigga" 8)

предполагам всички знаем какво е wiggar, но като изключин краткия период, през който ходех с плитчици, нямам други залитания в тази посока. И ще се опитам да не го взимам лично ( wiggar винаги ми напомня на оня безумен тип от клипа на "Pretty Fly (for a White Guy)" -The Offspring) :twisted: :twisted: :twisted:

Следваща

Назад към Извън Темата