Привет!
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Привет!
Здравейте на всички !
Предполагам е тъпо да се пуска нова тема, само да се представя, но да изникна от никъде...при това съм си Форд фен, но виждам че тука има много и точни хора, а разказите ви ме убиват ! Като ги чета имам чувството че съм бил там
Интересуват ме някои подробности около БМВ и се надявам тука да намеря информацията, която ми трябва.
Предполагам тук ще намеря потребители от тунинг.бг форума, които много НЕ ме уважават, без да съм им дал причина, надявам се тук отношението към потребителите на чужди марки да не е същото.
Поздрави, Иван(чу)
Предполагам е тъпо да се пуска нова тема, само да се представя, но да изникна от никъде...при това съм си Форд фен, но виждам че тука има много и точни хора, а разказите ви ме убиват ! Като ги чета имам чувството че съм бил там

Предполагам тук ще намеря потребители от тунинг.бг форума, които много НЕ ме уважават, без да съм им дал причина, надявам се тук отношението към потребителите на чужди марки да не е същото.
Поздрави, Иван(чу)
u kBo ?!
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Re: Привет!
Duratec написа:Здравейте на всички !
Предполагам е тъпо да се пуска нова тема, само да се представя

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
3 бързи съвета:
1. НЕ говори за москвичи, освен, ако не крайно наложително
2. НЕ пускай теми, които нямат смисъл.
3. Последно и най-важно - използвай търсачката.
Иначе - приятно прекарване.
п.п. И да знаеш, че сме известни като "СЕКТАНТИТЕ" по другите форуми.

1. НЕ говори за москвичи, освен, ако не крайно наложително

2. НЕ пускай теми, които нямат смисъл.

3. Последно и най-важно - използвай търсачката.

Иначе - приятно прекарване.
п.п. И да знаеш, че сме известни като "СЕКТАНТИТЕ" по другите форуми.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
Re: Привет!
Duratec написа:Здравейте на всички !
Предполагам е тъпо да се пуска нова тема, само да се представя, но да изникна от никъде...при това съм си Форд фен, но виждам че тука има много и точни хора, а разказите ви ме убиват ! Като ги чета имам чувството че съм бил тамИнтересуват ме някои подробности около БМВ и се надявам тука да намеря информацията, която ми трябва.
Поздрави, Иван(чу)
смятам да мина между капките с твоята тема за да обявя, че и аз съм тук

обаче ако ще бият някого - ти си кавалер (така пише в профилът ти)

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ааа ние теб няма и да се опитваме да те бием ...
обаче виж от среща за по кафе, трудно ще се измъкнеш

обаче виж от среща за по кафе, трудно ще се измъкнеш

You said: "Time will change!" What if it changes you?
трактат "падение и... още падение на една тема във 5 поста" ...
добре си дошъл. между другото "дуратек" идва от "дурабул текнолоджи" - издръжлива технология.. което е самата истина щото малките дуратеци на форд са много сгодни за страшно надуване.
а лила_ангел прикачено на бяло момиче/ жена има.... уигърски произход
за които се интересува какво е уига - да ходи да търси понятието "wigger" или "wigga" 
добре си дошъл. между другото "дуратек" идва от "дурабул текнолоджи" - издръжлива технология.. което е самата истина щото малките дуратеци на форд са много сгодни за страшно надуване.
а лила_ангел прикачено на бяло момиче/ жена има.... уигърски произход

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
В тоя ред на мисли нека и аз се представя, Емил се казвам, от Ямбол съм, на 19 години, кандидат-студент в УНСС. Карам квото набарам най често москвич 412(в нарушение съм на правило №1 на вичо, но съжалявам) и Е30 - 318i. Като предпочитам второто 

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
alx написа:трактат "падение и... още падение на една тема във 5 поста" ...
а лила_ангел прикачено на бяло момиче/ жена има.... уигърски произходза които се интересува какво е уига - да ходи да търси понятието "wigger" или "wigga"
предполагам всички знаем какво е wiggar, но като изключин краткия период, през който ходех с плитчици, нямам други залитания в тази посока. И ще се опитам да не го взимам лично ( wiggar винаги ми напомня на оня безумен тип от клипа на "Pretty Fly (for a White Guy)" -The Offspring)

63 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5