Get laid without BMW
Модератор: Общи модератори
70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Get laid without BMW
Хайде сега една интересна тема, а именно: Търси се форумния сваляч.
Колеги, споделете вашия интересен и/или оригинален лаф с който заговаряте девойки в бара. На база него може да определим коя е звездата сред нас
Ясно, е че за девойките това което им говориш нее решаващо, те са те определили по външния вид за 5сек, така че идеята е не получаване на ключа от палатката, а просто как подхождате когато бимата я няма излъскана до вас
P.S. Моля без клишета. Нещо от сорта "Боже, какви ангелски очи имаш, като на моето БМВ 2007-ма год кабрио-купе." върви трудно, на много уиски
Колеги, споделете вашия интересен и/или оригинален лаф с който заговаряте девойки в бара. На база него може да определим коя е звездата сред нас

Ясно, е че за девойките това което им говориш нее решаващо, те са те определили по външния вид за 5сек, така че идеята е не получаване на ключа от палатката, а просто как подхождате когато бимата я няма излъскана до вас

P.S. Моля без клишета. Нещо от сорта "Боже, какви ангелски очи имаш, като на моето БМВ 2007-ма год кабрио-купе." върви трудно, на много уиски

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Get laid without BMW
То остава и "бимата" да е до вас в заведението 

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
уф тук аз немога да се включа в тази тема,защото девойките мен ме свалят не аз тях

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
"Диференциалът на БМВ-то ми е шпер. Ами твоят?"
"БМВ-то ми, като го настъпя, си върти г*за. Искаш ли и теб да настъпя, за да видя колко го изнасяш встрани?"
"БМВ-то ми, при пълна газ, му се включва защитата против боксуване. Кара ми се нещо без такава. Като те гледам, ти нямаш..."
Измислено на момента, благодарение на бутилка и половина Каберне Совиньон
"БМВ-то ми, като го настъпя, си върти г*за. Искаш ли и теб да настъпя, за да видя колко го изнасяш встрани?"
"БМВ-то ми, при пълна газ, му се включва защитата против боксуване. Кара ми се нещо без такава. Като те гледам, ти нямаш..."
Измислено на момента, благодарение на бутилка и половина Каберне Совиньон

http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Е.Димитров написа:То остава и "бимата" да е до вас в заведението
може би се има в предвид да не си сложиш ключа от бимъра на бара до питието и да се вижда...щото така все едно колата е паркирана до теб

Иначе по темата: гола вода съм докато не ме питат с кво се занимавам

иначе според ситуацията, няма универсална реплика

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
често ми се получава със "Опа как е" - мнооого леко тешкарски
почват да говорят ли говорят , през тва време си въртя главата в страни оглеждам хората , по някое време и прекъсна словоизлиянията и и кажа "ела ей там при мене да си бъбрим че не те чувам тука" и ако дойде баницата е опечена
с усмивки и мазен тон трудна работа според мене , зимат те за убитак
трябва по твърдо уж че всеки момент ще и набиеш шамарите , слушат и са добрички 

почват да говорят ли говорят , през тва време си въртя главата в страни оглеждам хората , по някое време и прекъсна словоизлиянията и и кажа "ела ей там при мене да си бъбрим че не те чувам тука" и ако дойде баницата е опечена

с усмивки и мазен тон трудна работа според мене , зимат те за убитак

- masimo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
ineedmoney написа: гола вода съм докато не ме питат с кво се занимавамУсетих още като студент, че им действа разводняващо на девойките, като при чужденките към момента е със 100% успеваемост
,
С какво се занимаваш

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Да кажат тия с лъскачките . То с Е46 кво да сваляш ... освен да лъжеш, че е ЙЕМКА 

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
acho.rs написа:Да кажат тия с лъскачките . То с Е46 кво да сваляш ... освен да лъжеш, че е ЙЕМКА
Има хубави Е46-тици които хващат окото

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
В наши дни е желателно мъжа да разполага с ''произведенията'' на точно определени автори за да има богат речников актив сред жените.
Аз разчитам на Алеко Константинов-2-3 тома от него на вечер в суперджобен формат никога не са излишни.Пенчо Славейков - тук вече поне 8-9 бройки е добре да имате,а ако в краен случай разчитате на Стефан Стамболов то ви трябва по-дебело количество от неговото ''творчество''.
Забелязал съм ,че в подходящото количество всеки един от тези автори прави и жени и мъже крайно учтиви и словохотливи и ги кара да правят неща,които по принцип не биха.
С яки лафове сваляхме през '90-те.Тогава имаше жени.Сега............
Аз разчитам на Алеко Константинов-2-3 тома от него на вечер в суперджобен формат никога не са излишни.Пенчо Славейков - тук вече поне 8-9 бройки е добре да имате,а ако в краен случай разчитате на Стефан Стамболов то ви трябва по-дебело количество от неговото ''творчество''.
Забелязал съм ,че в подходящото количество всеки един от тези автори прави и жени и мъже крайно учтиви и словохотливи и ги кара да правят неща,които по принцип не биха.
С яки лафове сваляхме през '90-те.Тогава имаше жени.Сега............
acho.rs написа:Да кажат тия с лъскачките . То с Е46 кво да сваляш ... освен да лъжеш, че е ЙЕМКА
И това не върви (не се лъжат вече), защото вече са ги лъгали че 318-ската е ЙЕМКА и е мНоу, ама якоу бръза и нема по добро чудовище, щото поръчкова.

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
cod-cdbp написа:Tази тема е обречена![]()
![]()
амме

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Минавам до нея, бутам я леко тактично или я ритам в кокалчетата. След това и казвам "Малиии, извиня'й", плескам я успокоително зад вратЪ, след което и предлагам стол /ако е ритането в кокалчетата/ или да и поръчам от същото, което е разляла при бутането. И после ста'а лафа /евентуално/
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

70 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5