Get laid without BMW

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Get laid without BMW

Мнение от masimo » 27 Дек 2013, 17:32

Хайде сега една интересна тема, а именно: Търси се форумния сваляч.

Колеги, споделете вашия интересен и/или оригинален лаф с който заговаряте девойки в бара. На база него може да определим коя е звездата сред нас :mhihi:

Ясно, е че за девойките това което им говориш нее решаващо, те са те определили по външния вид за 5сек, така че идеята е не получаване на ключа от палатката, а просто как подхождате когато бимата я няма излъскана до вас :mhihi:

P.S. Моля без клишета. Нещо от сорта "Боже, какви ангелски очи имаш, като на моето БМВ 2007-ма год кабрио-купе." върви трудно, на много уиски :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: Get laid without BMW

Мнение от Е.Димитров » 27 Дек 2013, 17:36

То остава и "бимата" да е до вас в заведението :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 27 Дек 2013, 19:06

уф тук аз немога да се включа в тази тема,защото девойките мен ме свалят не аз тях :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 27 Дек 2013, 19:09

Tази тема е обречена :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 27 Дек 2013, 19:43

"Диференциалът на БМВ-то ми е шпер. Ами твоят?"
"БМВ-то ми, като го настъпя, си върти г*за. Искаш ли и теб да настъпя, за да видя колко го изнасяш встрани?"
"БМВ-то ми, при пълна газ, му се включва защитата против боксуване. Кара ми се нещо без такава. Като те гледам, ти нямаш..."

Измислено на момента, благодарение на бутилка и половина Каберне Совиньон :mhihi:
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 27 Дек 2013, 19:57

Мисли още, щото скоро няма да еб3ш с тия лафчета :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 27 Дек 2013, 20:05

Е.Димитров написа:То остава и "бимата" да е до вас в заведението :mhihi:

може би се има в предвид да не си сложиш ключа от бимъра на бара до питието и да се вижда...щото така все едно колата е паркирана до теб :mhihi:
Иначе по темата: гола вода съм докато не ме питат с кво се занимавам :mhihi: Усетих още като студент, че им действа разводняващо на девойките, като при чужденките към момента е със 100% успеваемост :shock: , българките още търсят и "мутренското" поведение :dunno:
иначе според ситуацията, няма универсална реплика :mrgreen:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 27 Дек 2013, 20:28

често ми се получава със "Опа как е" - мнооого леко тешкарски :mhihi: :mhihi:
почват да говорят ли говорят , през тва време си въртя главата в страни оглеждам хората , по някое време и прекъсна словоизлиянията и и кажа "ела ей там при мене да си бъбрим че не те чувам тука" и ако дойде баницата е опечена :mhihi:
с усмивки и мазен тон трудна работа според мене , зимат те за убитак :mhihi: трябва по твърдо уж че всеки момент ще и набиеш шамарите , слушат и са добрички :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530i

Мнение от masimo » 27 Дек 2013, 20:35

ineedmoney написа: гола вода съм докато не ме питат с кво се занимавам :mhihi: Усетих още като студент, че им действа разводняващо на девойките, като при чужденките към момента е със 100% успеваемост :shock: ,

С какво се занимаваш :shock: Укротител на лъвове или пилот на изтребител, та си така вървежен с това :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 27 Дек 2013, 21:21

Да кажат тия с лъскачките . То с Е46 кво да сваляш ... освен да лъжеш, че е ЙЕМКА :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 27 Дек 2013, 22:14

acho.rs написа:Да кажат тия с лъскачките . То с Е46 кво да сваляш ... освен да лъжеш, че е ЙЕМКА :mhihi:

Има хубави Е46-тици които хващат окото ;)
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Аватар
Кара: '74 3.0CSi
Мечтае да кара: made by pininfarina
Детайли за колата: винаги над 200 к.с.

Мнение от rosendaal » 27 Дек 2013, 23:17

В наши дни е желателно мъжа да разполага с ''произведенията'' на точно определени автори за да има богат речников актив сред жените.
Аз разчитам на Алеко Константинов-2-3 тома от него на вечер в суперджобен формат никога не са излишни.Пенчо Славейков - тук вече поне 8-9 бройки е добре да имате,а ако в краен случай разчитате на Стефан Стамболов то ви трябва по-дебело количество от неговото ''творчество''.
Забелязал съм ,че в подходящото количество всеки един от тези автори прави и жени и мъже крайно учтиви и словохотливи и ги кара да правят неща,които по принцип не биха.
С яки лафове сваляхме през '90-те.Тогава имаше жени.Сега............
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 27 Дек 2013, 23:22

acho.rs написа:Да кажат тия с лъскачките . То с Е46 кво да сваляш ... освен да лъжеш, че е ЙЕМКА :mhihi:

И това не върви (не се лъжат вече), защото вече са ги лъгали че 318-ската е ЙЕМКА и е мНоу, ама якоу бръза и нема по добро чудовище, щото поръчкова. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 28 Дек 2013, 23:22

cod-cdbp написа:Tази тема е обречена :mhihi: :mhihi: :mhihi:

амме :mhihi: по коледа стават чудеса ама след 2ри минава голямата метла в този раздел
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 29 Дек 2013, 0:46

Минавам до нея, бутам я леко тактично или я ритам в кокалчетата. След това и казвам "Малиии, извиня'й", плескам я успокоително зад вратЪ, след което и предлагам стол /ако е ритането в кокалчетата/ или да и поръчам от същото, което е разляла при бутането. И после ста'а лафа /евентуално/
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата