Някой пазарувал ли е от марката Dormeo?
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Някой пазарувал ли е от марката Dormeo?
Колеги,малко извън темата
Въпроса ми е някой купувал ли си е нещо на марката Dormeo,защото днес ми хрумна да закупя за подарък две анатомични възглавници от въпросната марка .обадих им се на този телефон дето рекламират по телевизията,говорих с представителя и той веднага започна да ме "Зарибява".Цената при тях е 69.90лв ако съм бил си купил двете щели да ми ги продадат на 120лв. и да дадат някакъв валчер ли катра ли с която после съм щял да пазарувам на -50% за което вднага се замислих.Казах му ако взема например една вазглавница на цена 69.90лв след което си поръчам втората но с отстъпката става ли?Отговора беше ,че щяло да си излезне съшото за което не съм съгласен.Казах му ако намеря някой познат с такава карата може ли да ги закупя на 35лв каза ,че става.Големи измамници са и тези
Някой колега от форума купувал ли е така на промоция и ако е може ли да измислиме нещо да използвам неговата отстъпка ако не я използва???

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Някой пазарувал ли е от марката Dormeo?
Като им гледам рекламите са нещо като WS Teleshop
Тия половинчасови реклами по телевизията в най-гледаното време все пак трябва някой да ги плати.

Тия половинчасови реклами по телевизията в най-гледаното време все пак трябва някой да ги плати.
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
А казаха ли че и картата ще плащаш
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Жена ми е купила две възглавници Дормео по около 35 лева, казва, че е хванала е някаква промоция в Кауфланд. Като цяло сме доволни - удобни са възглавниците, но не знам дали са точно същите... От сайт или електронен магазин на Дормео не сме купували, и карта не сме ползвали.
Последна промяна Borymeckata на 29 Дек 2013, 23:26, променена общо 1 път
Excellent! Steven is my name!
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
Хитрушковци са те
Нищо чудно след някой ден да ми звъннат отново да ме "Зарибяват" с техните намаления,нали вече ми имат номера.Само ми не е ясно с това намаление -50% след закупуването на една стока после се продава на половината.Тия парите ги нямат за нищо бе...Иначе видях въпросната възглавница в кауфланд на съвсем по-разумна цена 34,90лв.Но тоя по телефона започна да ме убеждава ,че тези в кауфланд били клас "Б" ,а пък техните са клас "А" Префалени ягоди
Мисълта ми е ако,някой има такава отстъпка(ако е пазарувал и са му дали) и не я използва нека вика 

Ми точно на тези възглавници си спомням, че имаше промоция в Рода 19.90 лв. Само че врътката била, да събереш някакви точки, дето аз ги нямах и на касата ми обявиха цена от 69лв . Естествено им се изсмях и ги върнах - за тея пари ще си купя цял матрак 

Не Мы такие, Жизнь такая
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Заеби ги тия изкуственяци, мемори пяна и незнам кво.. и мирише на говно, щото са го напоили с баси химиите при производството. Маса хора получават алергии и проблеми със съня от тия мемори пяни.
Иди си вземи от Икея 2 възглавници от гъши пух по 20-тина лв или там някъде са май. Не са топ качество ама си е пух. Или има разни онлайн магазини в Англия и Германия продават вълнени на човешки цени. 2 са около 100лв. Тях и тук ги има ама едната е 150+
Иди си вземи от Икея 2 възглавници от гъши пух по 20-тина лв или там някъде са май. Не са топ качество ама си е пух. Или има разни онлайн магазини в Англия и Германия продават вълнени на човешки цени. 2 са около 100лв. Тях и тук ги има ама едната е 150+

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Ако поръчаш, после няма да се отървеш от спам доживотно 

Последна промяна M10 на 29 Дек 2013, 23:41, променена общо 1 път
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Аз имам възглавница. Понеже имам ядове с врата реших да опитам и съм доволен. Обаче взехме пет човека и си разделихме парите за карта и възглавниците ни излязоха по около 40 лв. Наистина пяната за сега държи и възвръща първоначалното си състояние. Както заспя така се и събуждам. Материята също е доста приятна. Единственото нещо, което ме дразни за сега е това, че в края възглавницата е като отсечена, а не скосена, ама започвам да и свиквам. Скоро време мисля, че ще започна да я влача по командировки, понеже много пътувам и попадам на всякакви бетонни блокчета наричани възглавници.
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
Сега гледам ,че с карта клуб 5 звезди тези вазглавници са на -50% е откаде да им зема тая карта 5ли са 6 ли звезди сребърни ли са златни ли са ?
http://www.dormeo.bg/%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8/%D0%B2%D1%8A%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0_%D1%81%D1%80%D0%B5%D0%B1%D1%8A%D1%80%D0%BD%D0%B8_%D0%B9%D0%BE%D0%BD%D0%B8_30_50_%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B1_5.html

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
няма ли някой колега с карта за намаление на това Dormeo.За услугата да използвам неговите намаления ще почерпя.Мисля ,че тези катри не се изчерпят с покупките а са на определен период от време!!! 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Купих си подобна възглавница на промоция в кауфланд за около 35-40 лева и НЕ съм доволен,тя е много малка и ниска,дори не я ползвам
Какво очаквате от продукт, който 99% от стойността му е за реклама и 1% за всичко останало? 

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
От Дормео имам един матрак 2.0 х 1.8м. с някакъв си мега гига специален пълнеж
, но ако щете ми вярвайте, това е най удобното легло на което съм спал и продължавам да спя! Убийствен кеф е! Изглежда много идиотска фирма ама аз съм доволен от тях. Като купих матрака ми подариха и 2 възглавници, които също са адски удобни и до ден днешен ги ползваме. А покупката беше преди 6 години 

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
Е вече и аз купух възглавница от марката Dormeo но на съвсем приемлива цена 29,90лв.Взех само едина бройка та ако се "Прецаквам" поне да е с малко
,а тези дето ми ги предлагат за 69,90лв.
да си ги държат за себе си !!!
Тая вечер дето мина спах на нея но не ми направи голямо впечатление сигурно защото още не съм и свикнал.

Тая вечер дето мина спах на нея но не ми направи голямо впечатление сигурно защото още не съм и свикнал.

15 мнения
• Страница 1 от 1