Начало на валидност годишна винетка 2014?
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Начало на валидност годишна винетка 2014?
При вече лепната годишна винетка 2014 г. - утре 31 декември ако изляза извън града ще ме глобят ли за липса на винетка?
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
Re: Начало на валидност годишна винетка 2014?
Демирев написа:При вече лепната годишна винетка 2014 г. - утре 31 декември ако изляза извън града ще ме глобят ли за липса на винетка?
На 100%

Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
stony1 написа:Демирев написа:При вече лепната годишна винетка 2014 г. - утре 31 декември ако изляза извън града ще ме глобят ли за липса на винетка?
На 100%Само не ми е ясно, защо бързаш да я слагаш?
Старата е валидна до 31.01.14г, защо новата да не е валидна от 31.12? А и полицайте трябва да са ебати и тъпаците за да го глобят

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Разбира се, че не е валидна на 31.12
Това, че старата винетка важи и Януари, не означава, че новата важи от Декември
Ако имаш стара си ок, ако нямаш, ще се наложи да купиш и седмична, за жалост
Весело посрещане на НГ

Това, че старата винетка важи и Януари, не означава, че новата важи от Декември

Ако имаш стара си ок, ако нямаш, ще се наложи да купиш и седмична, за жалост

Весело посрещане на НГ

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- Ivo_stz
- кандидат ентусиаст
-
Ами ако колата е купена скоро и не е излизала извънградско досега и на 31 ще й бъде първото излизане какво да си купя дневна за 31 и после за 1ви годишна за 2014 ли? Не ,разбира се. Моят казус е такъв, директно лепнах за 2014г.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Е дневна за леки коли няма. Годишна за 2013г. няма колата...има лепната за 2014г. годишна....
излиза че няма да излизам извън града до 31 декември 24 ч.
излиза че няма да излизам извън града до 31 декември 24 ч.

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
Твоят казус е такъв, ама този на полицаите май не е. Ако се заядат, нищо чудно да отнесеш един акт. Определено е риск. Вземи една седмична.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Миналата година по това време и да искаш да си купиш нямаше седмични. В 4-5 бензиностанции се спря в града, само на едно място имаха годишна
Накрая взехме за 2014, какво да правиш 

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Зависи на какъв катаджия ще попаднеш, ама по принцип на 31.12 няма как да караш с винетка за 2014, та съвсем законно ще си те ошетат. При това глобата май е от порядъка на 400 лв.
only rear wheel drive
Ivo_stz написа:Ами ако колата е купена скоро и не е излизала извънградско досега и на 31 ще й бъде първото излизане какво да си купя дневна за 31 и после за 1ви годишна за 2014 ли? Не ,разбира се. Моят казус е такъв, директно лепнах за 2014г.
Ти да не си събирателен нотариално заверен правен образ на народното събрание , че създаваш закона за каране с винетка за 2014-та през 2013-та

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Кой ше се занимава да ти проверява винетката точно утре и точно на тебе и това при положение че караш нормално и не биеш на очи?
Бах мама му, мен ме спират веднъж в годината я има я нама без да съм направил някое нарушение, ( като карам на непознато място просто внимавам повече, а тука софийските съм ги заучил добре къде кеят и просто внимавам).
Та честно мислиш ли че си толкова голям карък да ти се случи това точно на теб и точно утре?
На мен ми се е случвало да забравя да си купя винетка и да мина 1000+ километра в страната без да ме спрат, камоли няко да хване да ми чете винетката, всъщност досега никога не са ми я заглеждали за кога точно е
Бах мама му, мен ме спират веднъж в годината я има я нама без да съм направил някое нарушение, ( като карам на непознато място просто внимавам повече, а тука софийските съм ги заучил добре къде кеят и просто внимавам).
Та честно мислиш ли че си толкова голям карък да ти се случи това точно на теб и точно утре?
На мен ми се е случвало да забравя да си купя винетка и да мина 1000+ километра в страната без да ме спрат, камоли няко да хване да ми чете винетката, всъщност досега никога не са ми я заглеждали за кога точно е

- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
Верно, ще е голям куриоз да се случи.. все си мисля, че няма да е чак такъв проблем, но катаджии всякакви.
Веднъж една месечна винетка не беше перфорирана хубаво и трябваше да се загледаш, за да видиш следата от перфоратора на месеца и деня, от 20-тина и повече см беше все едно неперфорирана. Спира ме ченгето, колегата му проверява документите, оня се дзвери 30 секунди, а аз се кисках тихо в колата
vld написа:...камоли няко да хване да ми чете винетката, всъщност досега никога не са ми я заглеждали за кога точно е
Веднъж една месечна винетка не беше перфорирана хубаво и трябваше да се загледаш, за да видиш следата от перфоратора на месеца и деня, от 20-тина и повече см беше все едно неперфорирана. Спира ме ченгето, колегата му проверява документите, оня се дзвери 30 секунди, а аз се кисках тихо в колата

Последна промяна DriftoMania на 31 Дек 2013, 0:19, променена общо 1 път

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Глей ся. Утре, ако са ги изшили на дежурство, на 31.12. (вечерта особено) и те спрат за нещо си... Не винетка, ами и пожарогасител (валиден), жилетка, аптечка (с инхалатор), крик, резервна, чистачки (с работещи пръскалки) и прочее може да ти поискат. И вероятността е ГОЛЯЯЯМА... 

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Факт е, че може да не го проверят, но все пак става въпрос за 10лв, които могат да създадат доста главоболие и доста по 10 глоба 
Винетките са с различен цвят и полицаите много добре са се научили да ги скиват от далеч

Винетките са с различен цвят и полицаите много добре са се научили да ги скиват от далеч

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
На мен никога до сега не са ми проверявали винетката.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2