Какво постигнахме през 2013г.
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Какво постигнахме през 2013г.
2013-та година си замина. Нека да си кажем какво постигнахме през годината и какво не можахме, но сме си го поставили за цел през новата 2014.
Аз мога да се похваля с това, че тази година си уредих почти на 80% заминаването за друга държава през лятото на 2014г. Още нищо не е сигурно, но си го бях поставил за цел още от 2010. Сдобрих се и с един скъп за мен приятел, с който бяхме скарани от 5 години заради една много голяма простотия от моя страна.
Яд ме е единствено за това, че не ми достигнаха пари да направя цялостен ремонт на апартамента на родителите ми. Беше замислено като изненада или по-скоро като семеен подарък за Коледа и Нова година, ама както се пее в една песен - "А дано, ама надали".
Има и други, но те не са толкова важни.
Весело посрещане на новата 2014-та година. Пожелавам ви много здраве, щастие, късмет и успехи в живота!
Аз мога да се похваля с това, че тази година си уредих почти на 80% заминаването за друга държава през лятото на 2014г. Още нищо не е сигурно, но си го бях поставил за цел още от 2010. Сдобрих се и с един скъп за мен приятел, с който бяхме скарани от 5 години заради една много голяма простотия от моя страна.
Яд ме е единствено за това, че не ми достигнаха пари да направя цялостен ремонт на апартамента на родителите ми. Беше замислено като изненада или по-скоро като семеен подарък за Коледа и Нова година, ама както се пее в една песен - "А дано, ама надали".
Има и други, но те не са толкова важни.
Весело посрещане на новата 2014-та година. Пожелавам ви много здраве, щастие, късмет и успехи в живота!
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
Re: Какво постигнахме през 2013г.
Затвърдих много приятелските си контакти, приближих се много до завършването на образованието ми, изкарах един великолепен стаж в телевизията майка
Въобще 2013 беше приятна година за мен. За 2014 си пожелавам повече здраве за близките и за мен и реализация! Друго не ми трябва. 

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
годината беше лайняна за мен, имаше и малко хубави моменти, но основно бяха ядове, имаше всякакви проблеми... но си мисля, че понеже почна лошо, затова и така си продължи... е, поне хубавите неща, колкото и малко да са, са важни.
за 2014-та си пожелавам да е много, много по-добра, да си купя мечтаната кола и да ми се случат нещата за смяна на обстановката, да е за добро!
Весели празници на всички!
за 2014-та си пожелавам да е много, много по-добра, да си купя мечтаната кола и да ми се случат нещата за смяна на обстановката, да е за добро!
Весели празници на всички!
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Най лошата година в живота ми .Било то в здравословен,личен или професионален план.Хубави моменти почти не си спомням. Въпреки всичко съм оптимист за 2014г 

2013 беше добра година
Имаше от всичко, някои неща повече, други по-малко.
Пожелавам на всички 2014 да е още по-добра.
Имаше от всичко, някои неща повече, други по-малко.
Пожелавам на всички 2014 да е още по-добра.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
С изключение на летните месеци , тая година не искам да си спомням че съм я преживял!!!!
Да думата е преживял!!!
Чакам с нетърпение 00:01ч!!!
Да думата е преживял!!!

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Нищо от планираното не постигнах
А от непланираното- кариерно развитие ,изкачих една стълбица във служебната йерархия ,оглавяйвайки отдела,в който почнах преди 2 години
(повишението на заплатата не знам още какво ще е -шефа каза догодина ще говорим
)
От следващата вече нищо не планирам, искам и очаквам,че то това май няма голяма връзка с какво реално се случва..
Щом сме във форума и четем и пишем- берекет версим (или както там се казва на тоя миризлив език
)
както казва премъдрия ми кумир- "Бадете фелиги"

А от непланираното- кариерно развитие ,изкачих една стълбица във служебната йерархия ,оглавяйвайки отдела,в който почнах преди 2 години

(повишението на заплатата не знам още какво ще е -шефа каза догодина ще говорим

От следващата вече нищо не планирам, искам и очаквам,че то това май няма голяма връзка с какво реално се случва..
Щом сме във форума и четем и пишем- берекет версим (или както там се казва на тоя миризлив език

както казва премъдрия ми кумир- "Бадете фелиги"

Последна промяна Bogat-Beden на 31 Дек 2013, 17:50, променена общо 1 път
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Bogat-Beden написа:Нищо от планираното не постигнах![]()
А от непланираното- кариерно развитие ,изкачих една стълбица във служебната йерархия![]()
И аз така. Планирах да завърша магистратурата. Не бях планирал да сменям работата. Е, да ама ми направиха предложение, на което не можах да откажа и смених работата. В следствие, на което съм затрупан с работа и нямам време да си взема изпитите. Ама живи и здрави през новата година.
Иначе само на мен ли ми прави впечатление, че през отиващата си година страшно много хора са имали проблеми от здравословно естество

Дано всичко това да остане в старата година и новата да е много по-добра.
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Тази година сбъднах една от мечтите си, най накрая подкарах ///М3 ЕВО...,здраволсловно съм добре както аз и цялото ми семейство, това ми е предостачно. Като цяло съм доволен от изминалата година.
Дай Боже и 2014-та да бъде така успешна за всички ни...
Дай Боже и 2014-та да бъде така успешна за всички ни...

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- rado89
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745i e65, 525dA e39
- Мечтае да кара: 850 CSi :)
Получих така мечтаният живот в чужбина.. Въпреки, че всичко бе наред се отвратих от така наречените развити западни супер сили.
Прибрах си се обратно в родината с нечувано желание, което не беше присъщо за мен преди това. Сега смея да твърдя, че съм голям патриот. ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ, ОБИЧАМ ПРИЯТЕЛКАТА И СЕМЕЙСТВОТО СИ, ОБИЧАМ СИ КОЛАТА.
Съвет към всички колеги, съграждани, приятели, Българи - не напускайте страната, можем да променим нещата, можем да ги направим по-добри, заедно МОЖЕМ!
Пожелавам на всички здраве и успехи през новата година!
Не забравяйте, че заедно сме по-силни! Обичайте се!
Sent from my lumia phone using Tapatalk
Прибрах си се обратно в родината с нечувано желание, което не беше присъщо за мен преди това. Сега смея да твърдя, че съм голям патриот. ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ, ОБИЧАМ ПРИЯТЕЛКАТА И СЕМЕЙСТВОТО СИ, ОБИЧАМ СИ КОЛАТА.
Съвет към всички колеги, съграждани, приятели, Българи - не напускайте страната, можем да променим нещата, можем да ги направим по-добри, заедно МОЖЕМ!
Пожелавам на всички здраве и успехи през новата година!
Не забравяйте, че заедно сме по-силни! Обичайте се!
Sent from my lumia phone using Tapatalk
Сърдитко Петко - празна му торбата..
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
счупух си главата на две места едновременно,ама гад кат мен мре трудно
иначе от към автомобили съм доволен както всяка година 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
Много пъстра и динамична беше тази година за мен във всяко едно отношение и я изпратих с няколко постигнати цели и мечти..Продължаваме с пълна пара. 

Имаше и добро, имаше и лошо. Убедих се, че най-сигурният начин да загубиш работата си е, да докажеш на шефа си, че си по-умен и по-кадърен от него. Разбрах, че колкото си по-далече от българия, толкова по-добре (прибрах се след две и 1/2 години и прекарах няколко незабравими часа "по погрешка" в ареста на 4-то), посетих нови държави и места, заплащатето ми скочи, изчистих 20% от моргиджа, купих по-голяма кола на жената, намерих си здравословен проблем и чакам дата за операция, намерих стари приятели, загубих други приятели, разбрах, че колкото и да помагаш, благодарност няма никаква, купих кола на сина ми (не е БМВ, но той е доволен (на 21г е))... Много неща, не ми се спомнят всички. За новата, дето започва след 20 мин си пожелавам да сме живи, здрави, да се обичаме и поддържаме, да има работа и да са ни здрави гърбините. Другото е заменимо.
Желая на всички всички Колеги една по-добра година!
Желая на всички всички Колеги една по-добра година!
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3