Оборудван сервиз под наем
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Оборудван сервиз под наем
Здравейте, колеги бях чел някъде преди , че някой дава оборудван сервиз под наем за примерно ден два, докато си ремонтираш колата.
Но досега не ми се е налагало, но след като смених колата ми се налага да търся помещение което е на сушина и има поне канал и светлина.
Ако някой има познат който знае за такова място в рамките на София или каквато и да е идея моля да сподели с мен.
Благодаря предварително!
Но досега не ми се е налагало, но след като смених колата ми се налага да търся помещение което е на сушина и има поне канал и светлина.
Ако някой има познат който знае за такова място в рамките на София или каквато и да е идея моля да сподели с мен.
Благодаря предварително!
Bratochka Racing Team!
Знам лайната са дълбоки,но ги обичай!!!
Знам лайната са дълбоки,но ги обичай!!!
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Re: Оборудван сервиз под наем
Чувал съм, че има такива, нещо ми се върти около 10лв на час - сервиз, подемник и инструменти.
Нещо ми се върти в главата бул. Европа, но като търсих, не можах да го открия.
На мен ми трябва подемникът, за да си боядисам едни части по задния мост и евентуално да си сменя тампоните на стаб. щангата...
ПП Разписвам се в темата, за да следя, че и аз имам интерес!
Нещо ми се върти в главата бул. Европа, но като търсих, не можах да го открия.
На мен ми трябва подемникът, за да си боядисам едни части по задния мост и евентуално да си сменя тампоните на стаб. щангата...
ПП Разписвам се в темата, за да следя, че и аз имам интерес!

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: Оборудван сервиз под наем
Ако не се лъжа се намира на Добринова скала(преди кауфланд и Р5) има 3-4 клетки.
Ако идваш от центъра,след тунела завиваш на ляво и веднага пак в ляво.След около 700-800 метра се пада от дясно.
Ако идваш от центъра,след тунела завиваш на ляво и веднага пак в ляво.След около 700-800 метра се пада от дясно.
3 мнения
• Страница 1 от 1