Дали това се продава у нас ?
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
Дали това се продава у нас ?
Някой знае ли дали такива подпори/стъпенки за коли се продават в България?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Дали това се продава у нас ?
Не знам дали се продават, но всеки, който има необходимите инструменти може да си го направи. т.е. ако ти трябват, то може да си/ти ги направят

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Надали, но не е и много турдно да си направиш.
А каква им е целта на тези стойки? Обикновени дето и гумите ще са във въздуха не стават ли?
А каква им е целта на тези стойки? Обикновени дето и гумите ще са във въздуха не стават ли?

- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
Супер идея ако няма канал....Доста полезни според мен.
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
Kroki написа:Изглеждат една идея по-стабилни, но ако трябва да си махнеш гумата какво ще правиш? Не са рационални според мен.
Кроки може ли да не си даваш "великото" мнението след всяка тема и да пишеш глупости

Нека ако някой има идея от къде да се купят да пише продават се в щатите и предполагам че и тук ги има но обърнах всичко такива работи в бг не намерих

- sh1n3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 323Ci
Аз също бих се радвал да намеря подобни степенки, поради причината че винаги има какво да се поровиш под колата.
- a bmw driver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '97, Е36 320i touring
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: techno violet metallic
Колеги, и аз мисля, че са доста полезни. Довечера ще си направя чертежите в къщи и ще ми ги изпълнят. Който ги иска(чертежите де) срещу една виртуална бира ги получава
Поздрави.

Поздрави.
BMW не може да се опише, трябва да се почувства.

Как бих се радвал на едни такива когато си чистих кулера, за целта нареждах плочки на стълбичка 

- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
- Кара: е53
ами...тия степенки да си ги направи сам човек от 1-2 греди не е НИКАКЪВ проблем, чертеж дори не е нужен, ама ако някой много държи да каже на колко см иска да си вдигне колата от земята и ще му го драсна набързо 

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Една талпа 20х20 в сантиметри ако се нареже на парчета и след това диагонално е идеална според мен. Друг е въпроса, че колегите с гуми по-широки от 205 примерно ще са малко врътнати, но винаги могат да си направят два комплекта! Наистина е супер полезно, най-малкото след като си опрял на нещо да си погледнеш я картер, я носач, я резервоар!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
има няколко варианта които ми идват в главата на прима виста
1. взимаш си една греда 12х12, режеш едно парче от нея 33см и го разделяш по диаголана, долепяш го до другото и ето ти частта по която ще се катери гумата с наклон 20 градуса, после още 2 парчета по примерно 20см за да направиш и равната част, на края слагаш нещо малко по-високо за да стане прагче и знаеш до къде да спреш и да не ти падне гумата
става безумно здраво, широко 24см и тежко
2. както колегата над мен каза взимаш една талпа, правиш си двата триъгълника пак по горепосочения начин като ги съединяваш по хипотенузата с още едно парче от талпата(или няколко парчета ако ти трябва по-голяма ширина за широки гуми), дълго 35см - и ето пак е готова "рампата" за катерене( би било добре да не ги слагаш в двата кра а примерно 5-6см навътре, за да има по-равномерно разпределение на усилието) после пак по гореописания начин си правиш и платформата и "прагчето" и си готов. Малко по-вече елементи има, но пък е доста по-леко.
Аз под кола, качена на кухи платформи като тия на снимката не бих се заврял, не че не съм убеден че са ги мислили хората и ще издържат ама... психика
1. взимаш си една греда 12х12, режеш едно парче от нея 33см и го разделяш по диаголана, долепяш го до другото и ето ти частта по която ще се катери гумата с наклон 20 градуса, после още 2 парчета по примерно 20см за да направиш и равната част, на края слагаш нещо малко по-високо за да стане прагче и знаеш до къде да спреш и да не ти падне гумата

2. както колегата над мен каза взимаш една талпа, правиш си двата триъгълника пак по горепосочения начин като ги съединяваш по хипотенузата с още едно парче от талпата(или няколко парчета ако ти трябва по-голяма ширина за широки гуми), дълго 35см - и ето пак е готова "рампата" за катерене( би било добре да не ги слагаш в двата кра а примерно 5-6см навътре, за да има по-равномерно разпределение на усилието) после пак по гореописания начин си правиш и платформата и "прагчето" и си готов. Малко по-вече елементи има, но пък е доста по-леко.
Аз под кола, качена на кухи платформи като тия на снимката не бих се заврял, не че не съм убеден че са ги мислили хората и ще издържат ама... психика

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Cyberloner написа:Аз под кола, качена на кухи платформи като тия на снимката не бих се заврял, не че не съм убеден че са ги мислили хората и ще издържат ама... психика
На баща ми му падна от крик тип крокодил върху пръста и за малко да го откъсне(късмет), така че съвсем основателно, минимум подложена или свалената гума или нещо друго яко, в случая ако са трупи е ОК!
Извинявам се за спам-а!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
- Cyberloner
- младши ентусиаст
-
plradev написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=86587
Пращайте бирите на ЛС
идеята е готина, само искам да видя как някой с кола 3 пръста от земята го ползва

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
И на мен много ми стана интересно за тва нещо.Много работа ще върши със сигурност.
Спретнах тука едно на бързо.Това е от стомана AISI1020 и на симулация ще издържи повече от 3000N , лошото е че ще тежи близо 4 кила.
А ако го направя от дърво не знам как да го тествам но масата му идва на около 2,3кг.Иначе вдига колата на около 20 сантиметра.
Спретнах тука едно на бързо.Това е от стомана AISI1020 и на симулация ще издържи повече от 3000N , лошото е че ще тежи близо 4 кила.
А ако го направя от дърво не знам как да го тествам но масата му идва на около 2,3кг.Иначе вдига колата на около 20 сантиметра.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3