като я засиля тая кола ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

като я засиля тая кола ...

Мнение от Lila_Angel » 17 Юли 2006, 15:52

и ще я метна в някоя пропаст!!!! :evil: :evil: :evil:
трябва да сменя всичките амортисьори и едната пружина на гумата, която незнайно как съм счупила.
Ще предположите ли цифри, или да отида неподготвена и да припадам пред майстора???? :roll: :uups: :roll:

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 17 Юли 2006, 15:56

Пусни си темата в Купувам ;)
А и при Явор има доста голяма пропаст ако все пак си решила да я метнеш :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Re: като я засиля тая кола ...

Мнение от Stanchev » 17 Юли 2006, 16:36

Lila_Angel написа:и ще я метна в някоя пропаст!!!! :evil: :evil: :evil:
трябва да сменя всичките амортисьори и едната пружина на гумата, която незнайно как съм счупила.
Ще предположите ли цифри, или да отида неподготвена и да припадам пред майстора???? :roll: :uups: :roll:

Ако кажеш какво е 316-то все пак може да ти кажем некви цени? Е21 Е30 Е36 Е46 ?
Или няма значение :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 17 Юли 2006, 16:37

И една пружина не се сменя! Или 2 предни или 2 задни или 4-те :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 17 Юли 2006, 17:21

Мятай я !!! Аз вече метнах една и които каквото да говори Тойота много напред дръпнаха,а дали и не задмиха BMW ...
Последна промяна 520i на 17 Юли 2006, 17:45, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 17 Юли 2006, 17:21

stanchev написа:И една пружина не се сменя! Или 2 предни или 2 задни или 4-те :winky:

това не съм го чула.... :roll: :roll: :roll:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 17 Юли 2006, 17:30

Aleks написа:А и при Явор има доста голяма пропаст ако все пак си решила да я метнеш :mhihi:

И аз там в реката се опитах да си метна една 320-ска, ама Бавареца и Мадпетио ме спряха :mhihi:
Lila Angel - наистина ще е полезно да дадеш повече информация за колата си и да потърсиш помощ в съответния технически подфорум - тяхната идея е точно такава ;)
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 17 Юли 2006, 17:43

520i написа:Мярай я !!! Аз вече метнах една и които каквото да говори Тойота много напред дръпнаха,а дали и не задмиха BMW ...

Да дръпнали са ръчната спирачка.И тойота имат дефекти и проблеми също.
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 17 Юли 2006, 19:01

Lila,не се ядосвай :D То така се заздравява дружбата още по-силно :mhihi: :mhihi: Смени ги,ако имаш сила де и после като я подкараш ще видиш какво чувство ще те обземе :!:

Иначе за Тойотите,много може да се говори ,но днес на центъра видях 3-та Корола новичка,която беше адски прегряла и парата ,която излизаше на талази от двигателни отсег пред очите на смаяния й собственик (предполагам) наподобяваше Исландската флора с пълна сила :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Между другото над 1 милион автомобила са им върнати в сервизите ,което говори още по-зле за тях ,като "световен номер1" :!: :!:

Георги Пенчев
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 17 Юли 2006, 19:35

Е.. това е защотот са им по масови колите, но пък аз разбрах че връщат счиките Е65 (без лифтираните), Е60, Е63 за нещо.. така, че няма марка и по точно няма нов автомобил без дефекти.. или са доста рядко вече..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Stanchev » 17 Юли 2006, 20:48

Lila_Angel написа:
stanchev написа:И една пружина не се сменя! Или 2 предни или 2 задни или 4-те :winky:

това не съм го чула.... :roll: :roll: :roll:

Ми смени си една и няма да усетиш разлика от сегашното ти положение, колата пак ще седи на криво и от едната страна ще е по-клекнала даже и да не го долавяш на пръв поглед. Както не се сменя 1 амортисьор така не се сменя и една пружина.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 17 Юли 2006, 20:53

смени само пружината ,амортисьорите не виждам какво пречи че са изпуснали ,карай си така .. колегата си кара Реното от 150к с изпуснали и не му пука

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Юли 2006, 21:04

Alexi написа:смени само пружината ,амортисьорите не виждам какво пречи че са изпуснали ,карай си така .. колегата си кара Реното от 150к с изпуснали и не му пука

ще си кара.. докато се окаже че освен амортсьори й/му трябват и 4 гуми.. щото ако няма кой да укроти пружината- гумата има навика да става на зъбчато колело.. да не говориме че може да се убие някъде като чукне неравност на скорост защото колата ще се отмества 2 педи встрани- пак по същата причина...

пружини се сменят на чифтове.. амортесьори- също.. на кола с предно предните амортесьори трябва да са наред, а на всички останали (задно, 4х4) - всичките 4 амортесьора трябва да са в час.

мятането на колата в пропаст е нематериално- само ще ти стане мъчно.

припадането пред монтьора може да сработи обаче.

успех 8)
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 17 Юли 2006, 21:17

alx написа:
Alexi написа:смени само пружината ,амортисьорите не виждам какво пречи че са изпуснали ,карай си така .. колегата си кара Реното от 150к с изпуснали и не му пука

ще си кара.. докато се окаже че освен амортсьори й/му трябват и 4 гуми.. щото ако няма кой да укроти пружината- гумата има навика да става на зъбчато колело.. да не говориме че може да се убие някъде като чукне неравност на скорост защото колата ще се отмества 2 педи встрани- пак по същата причина...

пружини се сменят на чифтове.. амортесьори- също.. на кола с предно предните амортесьори трябва да са наред, а на всички останали (задно, 4х4) - всичките 4 амортесьора трябва да са в час.

мятането на колата в пропаст е нематериално- само ще ти стане мъчно.

припадането пред монтьора може да сработи обаче.

успех 8)

ей това се казва компетентно мнение. :D утре ще припадам, ако не даде ефект я засилвам... :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 17 Юли 2006, 21:40

Lila_Angel написа:ей това се казва компетентно мнение. :D утре ще припадам, ако не даде ефект я засилвам... :lol:

абе аз се сещам и за още един начин :mhihi: но едва ли собственичката е готова на такава саможертва за колата си :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата