като я засиля тая кола ...
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
като я засиля тая кола ...
и ще я метна в някоя пропаст!!!!
трябва да сменя всичките амортисьори и едната пружина на гумата, която незнайно как съм счупила.
Ще предположите ли цифри, или да отида неподготвена и да припадам пред майстора????

трябва да сменя всичките амортисьори и едната пружина на гумата, която незнайно как съм счупила.
Ще предположите ли цифри, или да отида неподготвена и да припадам пред майстора????

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Re: като я засиля тая кола ...
Lila_Angel написа:и ще я метна в някоя пропаст!!!!![]()
![]()
![]()
Ще предположите ли цифри, или да отида неподготвена и да припадам пред майстора????![]()
![]()
Ако кажеш какво е 316-то все пак може да ти кажем некви цени? Е21 Е30 Е36 Е46 ?
Или няма значение

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
Мятай я !!! Аз вече метнах една и които каквото да говори Тойота много напред дръпнаха,а дали и не задмиха BMW ...
Последна промяна 520i на 17 Юли 2006, 17:45, променена общо 1 път

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
stanchev написа:И една пружина не се сменя! Или 2 предни или 2 задни или 4-те
това не съм го чула....

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Aleks написа:А и при Явор има доста голяма пропаст ако все пак си решила да я метнеш
И аз там в реката се опитах да си метна една 320-ска, ама Бавареца и Мадпетио ме спряха

Lila Angel - наистина ще е полезно да дадеш повече информация за колата си и да потърсиш помощ в съответния технически подфорум - тяхната идея е точно такава

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Lila,не се ядосвай
То така се заздравява дружбата още по-силно
Смени ги,ако имаш сила де и после като я подкараш ще видиш какво чувство ще те обземе
Иначе за Тойотите,много може да се говори ,но днес на центъра видях 3-та Корола новичка,която беше адски прегряла и парата ,която излизаше на талази от двигателни отсег пред очите на смаяния й собственик (предполагам) наподобяваше Исландската флора с пълна сила
Между другото над 1 милион автомобила са им върнати в сервизите ,което говори още по-зле за тях ,като "световен номер1"
Георги Пенчев

Иначе за Тойотите,много може да се говори ,но днес на центъра видях 3-та Корола новичка,която беше адски прегряла и парата ,която излизаше на талази от двигателни отсег пред очите на смаяния й собственик (предполагам) наподобяваше Исландската флора с пълна сила

Между другото над 1 милион автомобила са им върнати в сервизите ,което говори още по-зле за тях ,като "световен номер1"

Георги Пенчев
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Е.. това е защотот са им по масови колите, но пък аз разбрах че връщат счиките Е65 (без лифтираните), Е60, Е63 за нещо.. така, че няма марка и по точно няма нов автомобил без дефекти.. или са доста рядко вече..
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
Lila_Angel написа:stanchev написа:И една пружина не се сменя! Или 2 предни или 2 задни или 4-те
това не съм го чула....![]()
![]()
Ми смени си една и няма да усетиш разлика от сегашното ти положение, колата пак ще седи на криво и от едната страна ще е по-клекнала даже и да не го долавяш на пръв поглед. Както не се сменя 1 амортисьор така не се сменя и една пружина.

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
смени само пружината ,амортисьорите не виждам какво пречи че са изпуснали ,карай си така .. колегата си кара Реното от 150к с изпуснали и не му пука
Alexi написа:смени само пружината ,амортисьорите не виждам какво пречи че са изпуснали ,карай си така .. колегата си кара Реното от 150к с изпуснали и не му пука
ще си кара.. докато се окаже че освен амортсьори й/му трябват и 4 гуми.. щото ако няма кой да укроти пружината- гумата има навика да става на зъбчато колело.. да не говориме че може да се убие някъде като чукне неравност на скорост защото колата ще се отмества 2 педи встрани- пак по същата причина...
пружини се сменят на чифтове.. амортесьори- също.. на кола с предно предните амортесьори трябва да са наред, а на всички останали (задно, 4х4) - всичките 4 амортесьора трябва да са в час.
мятането на колата в пропаст е нематериално- само ще ти стане мъчно.
припадането пред монтьора може да сработи обаче.
успех

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
alx написа:Alexi написа:смени само пружината ,амортисьорите не виждам какво пречи че са изпуснали ,карай си така .. колегата си кара Реното от 150к с изпуснали и не му пука
ще си кара.. докато се окаже че освен амортсьори й/му трябват и 4 гуми.. щото ако няма кой да укроти пружината- гумата има навика да става на зъбчато колело.. да не говориме че може да се убие някъде като чукне неравност на скорост защото колата ще се отмества 2 педи встрани- пак по същата причина...
пружини се сменят на чифтове.. амортесьори- също.. на кола с предно предните амортесьори трябва да са наред, а на всички останали (задно, 4х4) - всичките 4 амортесьора трябва да са в час.
мятането на колата в пропаст е нематериално- само ще ти стане мъчно.
припадането пред монтьора може да сработи обаче.
успех
ей това се казва компетентно мнение.

31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3