помощ В.Търново

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

помощ В.Търново

Мнение от А.Марчев » 18 Яну 2014, 22:30

Колеги трябва ни помощ. Пръснахме гумата на Е60, а нямаме нуждаем се резервна с джанта . Мже ли някой да ни помогне на макдоналдс сме между 2 те бензиностанции omv.Номера ми е 0897239216 извинете за писането от телефона съм.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: помощ В.Търново

Мнение от А.Марчев » 19 Яну 2014, 19:08

Здравейте колеги. :wave:

Искам да се извиня за пускането на темата така бързо и не на място, но просто беше спешно, а и нямах батерия в скапания телефон и гледах нещата да станат по-набързо.
А случката беше следната. Минах през една огромна дупка не знам и аз как стана точно, но беше за включването на пътя към OMV-тата посока Mc'Donalds и то с двете леви гуми (колата беше Е60ка с 19" :kuku: ). Предната гума с джанта бяха леш, а задната в последствие разбрахме, че и тя е спукана и изпуска бавно, но за щастие на джантата й нямаше нищо. За това писах с надеждата някой да помогне, но и часът беше много късен и силно се съмнявах, но това не ми попречи да опитам. ;) След известно време чакане и чудене звъннахме на хора от Габрово и ни донесоха резервна за отпред. А задната гума чак на Лукойла в Дряново, но за съжаление от гумата вече не ставаше нищо. После звъннахме на същите хора да ни докарат още една резервна и вече всичко беше ок и след 3 часа и нещо ходене по мъките се върнахме в нашето градче. :lol:

Искам да благодаря на колегата bir40o0 , които ми писа и беше готов да помогне макар и късно, но все пак съм му страшно благодарен още веднъж мерси колега. :bowdown:

Темата може да й се удари ключе. :yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 19 Яну 2014, 19:17

Късно видях темата снощи, а и беше към 3 сутринта като ти писах. Радвам се, че си се оправил и други колеги са се отзовали :yes:

п.с - точно за нея си мислех, че си влязъл. При мен не успя да стигне до спукване, но имах чувството, че ще ми падне колелото :mhihi:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от А.Марчев » 19 Яну 2014, 21:03

doomy525 написа:Късно видях темата снощи, а и беше към 3 сутринта като ти писах. Радвам се, че си се оправил и други колеги са се отзовали :yes:

п.с - точно за нея си мислех, че си влязъл. При мен не успя да стигне до спукване, но имах чувството, че ще ми падне колелото :mhihi:

Няма проблем колега :yes: Аз видях, че имам съобщения и пропуснати, но не разбрах кой кой е иначе мерси :) .
А до колкото трапа аз си мислех, че не остана нищо от колата. :mrgreen: Ами така като бия лафа с другите и карам какво друго да се очаква. :mrgreen:
Изображение

Назад към Извън Темата