помощ В.Търново
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
помощ В.Търново
Колеги трябва ни помощ. Пръснахме гумата на Е60, а нямаме нуждаем се резервна с джанта . Мже ли някой да ни помогне на макдоналдс сме между 2 те бензиностанции omv.Номера ми е 0897239216 извинете за писането от телефона съм.

- А.Марчев
- ентусиаст
-
Re: помощ В.Търново
Здравейте колеги.
Искам да се извиня за пускането на темата така бързо и не на място, но просто беше спешно, а и нямах батерия в скапания телефон и гледах нещата да станат по-набързо.
А случката беше следната. Минах през една огромна дупка не знам и аз как стана точно, но беше за включването на пътя към OMV-тата посока Mc'Donalds и то с двете леви гуми (колата беше Е60ка с 19"
). Предната гума с джанта бяха леш, а задната в последствие разбрахме, че и тя е спукана и изпуска бавно, но за щастие на джантата й нямаше нищо. За това писах с надеждата някой да помогне, но и часът беше много късен и силно се съмнявах, но това не ми попречи да опитам.
След известно време чакане и чудене звъннахме на хора от Габрово и ни донесоха резервна за отпред. А задната гума чак на Лукойла в Дряново, но за съжаление от гумата вече не ставаше нищо. После звъннахме на същите хора да ни докарат още една резервна и вече всичко беше ок и след 3 часа и нещо ходене по мъките се върнахме в нашето градче.
Искам да благодаря на колегата bir40o0 , които ми писа и беше готов да помогне макар и късно, но все пак съм му страшно благодарен още веднъж мерси колега.
Темата може да й се удари ключе.

Искам да се извиня за пускането на темата така бързо и не на място, но просто беше спешно, а и нямах батерия в скапания телефон и гледах нещата да станат по-набързо.
А случката беше следната. Минах през една огромна дупка не знам и аз как стана точно, но беше за включването на пътя към OMV-тата посока Mc'Donalds и то с двете леви гуми (колата беше Е60ка с 19"

Искам да благодаря на колегата bir40o0 , които ми писа и беше готов да помогне макар и късно, но все пак съм му страшно благодарен още веднъж мерси колега.

Темата може да й се удари ключе.

Късно видях темата снощи, а и беше към 3 сутринта като ти писах. Радвам се, че си се оправил и други колеги са се отзовали 
п.с - точно за нея си мислех, че си влязъл. При мен не успя да стигне до спукване, но имах чувството, че ще ми падне колелото

п.с - точно за нея си мислех, че си влязъл. При мен не успя да стигне до спукване, но имах чувството, че ще ми падне колелото

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- А.Марчев
- ентусиаст
-
doomy525 написа:Късно видях темата снощи, а и беше към 3 сутринта като ти писах. Радвам се, че си се оправил и други колеги са се отзовали
Няма проблем колега

А до колкото трапа аз си мислех, че не остана нищо от колата.

4 мнения
• Страница 1 от 1