Помощ в избора на телефон
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- BMW//MPower
- Потребител
-
Помощ в избора на телефон
Здравейте!Нямам никакъв опит с телефоните и не им разбирам много-много.Търся си хубав телефон не отстъпващ на новите обаче не искам тъч скрийн и тези с клавиатурите от сорта на Аша също ги отписваме.
Примерно Нокиа 515 доста ми допада разбрах,че най-добре е телефонът да е с андроид операционна система а този не е такъв?
Моля ви за съвети и препоръки,ще съм много благодарен на помощта ви!
Примерно Нокиа 515 доста ми допада разбрах,че най-добре е телефонът да е с андроид операционна система а този не е такъв?
Последна промяна BMW//MPower на 22 Яну 2014, 14:34, променена общо 1 път
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Re: Помощ в избора на телефон
Колега пропусна важен фактор а именно до каква цена искаш да ти стъпи телефончето..
Гаджето ми има NOKIA lumia(някоя си) СТРАШНО зле е тоя телефон от към приложения... има блутут телефона не може да го ползва... с тoзи Windows... мале мале.
Samsung с3 аз съм с този екземпляр и нямам никакви ядове .. нещо да ми засече или да не може да тръгне
Снимките са Чук клиповете с HD
Приятели имам много те са със Samsung s3 мини.. Супер добро телефонче.. Имам колега на работа с HTC oneX, няма да ти казвам колко пъти ходи на ремонт... Забиване ли не бяха ,само гаснене ли не беше...
Каквото и да вземеш Гледай да е С андройд Задължително
ако не искаш после телефона от Тъч да стане на Къч скрийн.....
Гаджето ми има NOKIA lumia(някоя си) СТРАШНО зле е тоя телефон от към приложения... има блутут телефона не може да го ползва... с тoзи Windows... мале мале.
Samsung с3 аз съм с този екземпляр и нямам никакви ядове .. нещо да ми засече или да не може да тръгне

Приятели имам много те са със Samsung s3 мини.. Супер добро телефонче.. Имам колега на работа с HTC oneX, няма да ти казвам колко пъти ходи на ремонт... Забиване ли не бяха ,само гаснене ли не беше...

Каквото и да вземеш Гледай да е С андройд Задължително

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Колега, а ти пропусна важния факт, че колегата е написал, че НЕ иска тъч скрийн
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
randity написа:Колега, а ти пропусна важния факт, че колегата е написал, че НЕ иска тъч скрийн
Нищо не съм пропуснал... Първите телефони бяха с Тъч
Колеги не мислите ли ,че има огромна разлика между "ТЪЧ" и Капацитивен скреен...
Вече телефоните с Тъч скреен са стари или тези евтините.... Всичко е Капацитивен екран..

Последна промяна hacker4eto1 на 22 Яну 2014, 14:31, променена общо 1 път
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
hacker4eto1 написа:Колега пропусна важен фактор а именно до каква цена искаш да ти стъпи телефончето..

BMW//MPower написа:Здравейте!Нямам никакъв опит с телефоните и не им разбирам много-много.Търся си хубав телефон не отстъпващ на новите обаче не искам тъч скрийн и тези с клавиатурите от сорта на Аша също ги отписваме.
Примерно Нокиа 505 доста ми допада разбрах,че най-добре е телефонът да е с андроид операционна система а този не е такъв?
Хем казваш , че не искаш тъч скрийн ,хем да няма клавиатура

EDIT:
hacker4eto1 написа:Колеги не мислите ли ,че има огромна разлика между "ТЪЧ" и Капацитивен скреен...
Вече телефоните с Тъч скреен са стари... Всичко е Капацитивен екран..
Кажи честно

Думите капацитивен тъчскрийн и резистивен тъчскрийн да ти говорят нещо ?

Ето ти малко да си прочетеш http://iskamtablet.com/news_details/2/% ... 0%B9%D0%BD
Последна промяна skipper на 22 Яну 2014, 14:34, променена общо 1 път
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
hacker4eto1 написа:randity написа:Колега, а ти пропусна важния факт, че колегата е написал, че НЕ иска тъч скрийн
Нищо не съм пропуснал... Първите телефони бяха с Тъч
Колеги не мислите ли ,че има огромна разлика между "ТЪЧ" и Капацитивен скреен...
И очакваш да те разбере човек, който не иска тъч, щото не ги разбира или се показваш, че знаеш

Колега, не знам какъв тел искаш с андроид без да е 'тъчскрийн' ... поне намери нещо с уай-фай

Много като тебе вече плакаха ...
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
skipper написа:hacker4eto1 написа:Колега пропусна важен фактор а именно до каква цена искаш да ти стъпи телефончето..
Защо говориш глупости ? Синия зъб се използва и се свързва със всякакви устройства
За да го ползваш първо трябва да го включиш и тогава отиваш на това , което искаш да изпратиш задържаш пръст на него и натискаш "Сподели/ Share" и после избираш Bluetooth
BMW//MPower написа:Здравейте!Нямам никакъв опит с телефоните и не им разбирам много-много.Търся си хубав телефон не отстъпващ на новите обаче не искам тъч скрийн и тези с клавиатурите от сорта на Аша също ги отписваме.
Примерно Нокиа 505 доста ми допада разбрах,че най-добре е телефонът да е с андроид операционна система а този не е такъв?
Хем казваш , че не искаш тъч скрийн ,хем да няма клавиатурахем говориш за Nokia Lumia 505 , която е тъч скрийн . Дай някакъв бюджет , за да ти дадем предложения . А що се отнася до Операционната система - ако искаш да имаш вируси , но за сметка на това да можеш да ръчкаш на всякъде в телефона - Андроид , ако искаш да нямаш вируси , да имаш вграден официален офис пакет се насочи към Windows Phone 8 (магазина на Windows си има достатъчно приложения http://www.windowsphone.com/bg-bg/store ), ако искаш да си в затворената система на Apple взимай един Iphone (e точно за Iphone блутут-а е почти неизползваем )
.
EDIT:hacker4eto1 написа:Колеги не мислите ли ,че има огромна разлика между "ТЪЧ" и Капацитивен скреен...
Кажи честно![]()
![]()
![]()
![]()
Ето ти малко да си прочетеш http://iskamtablet.com/news_details/2/% ... 0%B9%D0%BD
Колега конкретно за лумиа 610... Тоя "син Зъб" може да се видиш в приключение за да го подкараш , и все не успявах... Прочети в нета и ще видиш за какво става въпрос... По -новите може да са си оправили проблема.. Но на тази нокиа тоя блутут беше НЕВИДИМ за всички околни устройства... от колкото за приложения НЕ мери изобщо Гоогле Маркета със на Уиндоус глупостите..
И още нещо Вземете прочетете какво представлява Тъч и Капацитивен...
П.П И това за вирусите... няма да го коментирам

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Интересно,телефон с андроид но без да е тъч,аз си го представям като нокия 100 ама с андроид...
Това веднага ще спечели награда за най-безсмислен апарат с операционна система...
Това веднага ще спечели награда за най-безсмислен апарат с операционна система...
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
hacker4eto1 написа:skipper написа:hacker4eto1 написа:Колеги не мислите ли ,че има огромна разлика между "ТЪЧ" и Капацитивен скреен...
Кажи честно![]()
![]()
![]()
![]()
Ебаси хакерчето...

Кажи честно тоя ник самоирония ли е или?
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Тъч означава докосвам, скрийн- екран. Принципа по който става превръщането на докосването на екрана в команда за телефона е различен и колегата го е описал- капацитивен тъчскрийн и резистивен тъчскрийн.
По отношение на вирусите- виж на почти всяка програма под Андроид, която инсталираш, какви права и даваш- да те снима, да следи контактите, да следи местоположението ти, да манипулира по какъв ли не начин телефона и дори допълнително включен памет през USB и какво ли още не.
Към колегата, който пита какъв телефон- ако е под Андроид и искаш да използваш максимално възможностите на системата, колкото се може повече от многобройните приложенията за нея и всичко да върви гладко и безпроблемно ти трябва телефон със сериозен процесор и памет- аз съм с LG G2 и съм доволен. Другият вариант наистина е Nokia- под Windows, с много по-слаб процесор и памет всичко ще върви бързо и гладко, да не говорим, че там възможностите за допълнителен софтуер, с който да натовариш телефона са с около 10-на пъти по-малко в сравнение с Андроид, така, че и да искаш няма да можеш.

- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
hacker4eto1 написа:Колега конкретно за лумиа 610...
Елементарно Уотсън

Ето и видео за WP 7.5/8
Ето и за WP 8/8.1
За колегата - телефон с физическа клавиатура - Аша , Блекбери , Samsung C3780
Ето няколко достъпни телефона :
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/2 ... curve-9320 - има синия зъб , wifi , 3g , камера със светкавица , удобен

Oo (|||)(|||) oO
Без тъч скрийн брато, без qwerty клавиатура, с Андрошит и wi-fi няма такъв телефон. Има със Симбиан и то само Нокиа. Express Music, E серията, N серията.

- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
BMW//MPower написа:Търся си хубав телефон не отстъпващ на новите обаче не искам тъч скрийн и тези с клавиатурите от сорта на Аша също ги отписваме.
!
само новите модели от серия Q на блекбъри и то пак донякъде биха те устроили-имат и физическа клавиатура и хардуерно са много добри.Само незнам дали ти върши работа в БГ а и не са с андроид.
Който се е изказал че синия зъб на айфоните не ставал за нищо да ме извинява.Аз чрез AirBlue Sharing досега не съм видял проблем да пратя каквото и да е на което и да е устройство,включително и недолюбваните от ябълката самсунзи,а два от лаптопите ми са с Уин8 и пак няма проблем да пращам файлове чрез блутута от айфона.
- BMW//MPower
- Потребител
-
Извинявайте за объркването имал съм предвид 515,моя е грешката,просто погрешно ми е останал в главата!
Може ли някой да ми обясни какви са предимствата и недостатъците на тези операционни системи?Андроида ли е най-хубавата?Какви са недостатъците на другите системи?
Може ли някой да ми обясни какви са предимствата и недостатъците на тези операционни системи?Андроида ли е най-хубавата?Какви са недостатъците на другите системи?
BMW//MPower написа:Може ли някой да ми обясни какви са предимствата и недостатъците на тези операционни системи?
Moже, ама на мен фермани не ми се пишат сега. Нека го направи някой друг, аз ще допълвам

BMW//MPower написа:Андроида ли е най-хубавата?
За някои да, за някои не. За мен лично е много далеч от наааай-хубавата/добрата.
BMW//MPower написа:Какви са недостатъците на другите системи?
Още повече фермани трябва да се пишат

51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4