Избор и мнение за аларма Е46
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- SheTrqa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D 184к.с
Избор и мнение за аларма Е46
Здравейте колеги! Имаше още няколко теми за аларми, но не намерих това, което ми трябва, за това пускам нова тема. Въпросът ми е за избор на аларма за Е46 330д. Спрял съм се на две аларми http://avtoalarmi.net/view_product.php?pid=105 и http://avtoalarmi.net/view_product.php?pid=103 . Ще можете ли да напишете някакви мнения за тях и ако имате алтернативни предложения да напишете и тях. Изискването е да е с пейджър, който да известява веднага ако има нещо. За отдалечено палене и таймер за охлаждане на турбото - не мисля, че ще ги ползвам изобщо.
Другото, което е - ако избера една от двете посочени алармени системи, дали можете да ме насочите към читав алармаджия в София, който да си разбира от работата и да може да се справи и с подобен тип аларми. Притесненията ми са да не се прецака комп, елетроники и т.н заради една аларма. За това питам за някой сигурен човек. Ако може и да кажете приблизителни цени за монтаж ще е повече от добре
Другото, което е - ако избера една от двете посочени алармени системи, дали можете да ме насочите към читав алармаджия в София, който да си разбира от работата и да може да се справи и с подобен тип аларми. Притесненията ми са да не се прецака комп, елетроники и т.н заради една аларма. За това питам за някой сигурен човек. Ако може и да кажете приблизителни цени за монтаж ще е повече от добре

- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Re: Избор и мнение за аларма Е46
Аларми не ти трябват! Сложи си някакви бутони, копченца и т.н. Иначе си вземаш един GSM комуникатор, монтиран на оригиналната аларма с вкарани номера и ти звъни на 3 сек. ако има нещо има и други екстри.
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Параметрите са добри , но се консултирай с човек които слага аларми да получиш меродавно мнение , аз сьм с Вайпьр която е сьс сходни параметри и екстри като дистанционно палене и обхват до 800 метра с предупреждение за интервенция по колата вьршат работа
http://prodavalnik.com/promotsiya-unika ... -i14646697

- marto7067
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с волан от М5
- Мечтае да кара: Scott Gambler 730
А дали ще ти е удобно да ги размяташ тия "мобифони" заедно с ключовете? Вземи си един имобилайзер на Meta System - прекъсва до 3 вериги и се активира и деактивира в зависимост от разстоянието до колата (към 2 метра) нищо не се натиска и при опит за палене може да се върже към мигачите и клаксона! http://www.avitel-bg.com/meta-m43
Слагал съм няколко и хората са страшно доволни.
Ако нямах аларма на колата...това щях да избера, не съвпада с изискването ти за пейджър, но мисля, че отличен вариант!
Поздрави!
Ако нямах аларма на колата...това щях да избера, не съвпада с изискването ти за пейджър, но мисля, че отличен вариант!
Поздрави!

- kener
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i E39
Вземи си българска на БСМ. Много години са вече на пазара и може да им се разчита за качество и надежност. Тези китайските са сглабяни с компоненти с неясно качество и вероятността да се развали(някое реле например) и да останеш там, където си, е значителна.
- SheTrqa
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря за мненията и идеите колеги. На мен зор ми е да е с пейджър, който да известява когато има нещо. Имобилайзера с прекъсването на вериги няма да ми свърши много работа, защото в момента и аларма нямам, защото дистанционното го загубих и не мога да намеря къде обучават дистанционни по съществуваща аларма. За това реших направо нова да слагам, но да е и с пейджър. Лошото е, че не знам къде ще могат да се справят с инсталацията на подобна аларма.

- SheTrqa
- кандидат ентусиаст
-
Намерих и още един вариант http://www.topspeed.bg/view_product.php?pid=2030
Интересно предложение колега, но не пише, че реагира по някакъв начин при удър върху колата или отваряне на врата..а на мен ми трябва и такова нещо
marto7067 написа:А дали ще ти е удобно да ги размяташ тия "мобифони" заедно с ключовете? Вземи си един имобилайзер на Meta System - прекъсва до 3 вериги и се активира и деактивира в зависимост от разстоянието до колата (към 2 метра) нищо не се натиска и при опит за палене може да се върже към мигачите и клаксона! http://www.avitel-bg.com/meta-m43
Поздрави!
Интересно предложение колега, но не пише, че реагира по някакъв начин при удър върху колата или отваряне на врата..а на мен ми трябва и такова нещо

- CTORH
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318is, E46 328ci
Peter Angelov написа:Аларми не ти трябват! Сложи си някакви бутони, копченца и т.н. ...

Ако няма заводска аларма му трябват, защото иначе каското му не важи при кражба!
- SheTrqa
- кандидат ентусиаст
-
И все пак колеги - да препоръчате читав алармаджия в София, който да си разбира от работата и от подобен тип аларми (с пейджър)? 

9 мнения
• Страница 1 от 1