висока сметка за ток
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e46 330i
висока сметка за ток
Здравейте колеги,
ужасен от последната сметка за ток реших да се обърна към вас. Ще ви разкажа накратко цялата история.
На 28ми декември една женица отчете показанията на електромера и ми спомена, че нямам никаква нощна енергия. Каза, че щяла да го отбележи и да дойде авариен екип да види какъв е проблема. Екип не дойде, та подадох аз сигнал. Сега ги чакам да дойдат да проверят какво става.
Гледахме електромера с един приятел, който разбира от ток и стигнахме до извода, че часовника, който превключва от дневна на нощна не работи.
Искам да попитам някой дали се е сблъсквал с такъв проблем ? Ако тези кав*ли установят, че проблема е в часовника, дали ще ми прекалкулират сметката ? Обикновено плащам около 80-100лв, но за декември месец ми пристигна сметка от 260лв...Очаквам вашите коментари и съвети!
ужасен от последната сметка за ток реших да се обърна към вас. Ще ви разкажа накратко цялата история.
На 28ми декември една женица отчете показанията на електромера и ми спомена, че нямам никаква нощна енергия. Каза, че щяла да го отбележи и да дойде авариен екип да види какъв е проблема. Екип не дойде, та подадох аз сигнал. Сега ги чакам да дойдат да проверят какво става.
Гледахме електромера с един приятел, който разбира от ток и стигнахме до извода, че часовника, който превключва от дневна на нощна не работи.
Искам да попитам някой дали се е сблъсквал с такъв проблем ? Ако тези кав*ли установят, че проблема е в часовника, дали ще ми прекалкулират сметката ? Обикновено плащам около 80-100лв, но за декември месец ми пристигна сметка от 260лв...Очаквам вашите коментари и съвети!

Re: висока сметка за ток
тая разлика във сметките не може да се е получила само заради това , че нямаш нощна енергия. Ако си сигурен, че консумацията на ток ти е същата, или електромера тотално не мери верно, или някой краде ток от твоя електромер
Не Мы такие, Жизнь такая
Не знам за тока- но аз съм тотално втрещен от сметката към топлофикация за декември 2013... 191 лв за 2 радиатора! ! !

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
exotique написа:Не знам за тока- но аз съм тотално втрещен от сметката към топлофикация за декември 2013... 191 лв за 2 радиатора! ! !![]()
![]()
И при мен същата работа. Ноември 130 - викам си супер, в целия апартамент 23 градуса и декември БАААМ - 210.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
Добре де, на мен на дърва ми излиза малко по-скъпо. И мъкна дърва, чистя печки. Вие на ток по 200 лв и 23 градуса що се оплаквате...
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Слаби са лобитата, миналата година беше х 2 х 3.... а и тия спреха да ръсат нещо 

ивайло81 написа:Добре де, на мен на дърва ми излиза малко по-скъпо. И мъкна дърва, чистя печки. Вие на ток по 200 лв и 23 градуса що се оплаквате...
Tи сигурно грееш 300кв, а те греят по 30

Не Мы такие, Жизнь такая
minimalcoholic написа:Здравейте колеги,
Сменят часовника и коригират фактурата на база изминало тримесечие.
На мен ми дойде висока сметка за гаража и като сравних показанията на електромера и отчетеното по фактура се оказа, че грешно са отчели. Обадих се, провериха и видяха, че са отчели грешно и коригираха фактурата.
Бяха бързи и любезни

- minimalcoholic
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e46 330i
чакам ги тези дни да дойдат...лошото е, че последното тримесечие не сме изразходвали толкова ток, а и няма как да направят база на сравнение с минала година, защото се нанесохме март месец...

9 мнения
• Страница 1 от 1