Мнение за Asia holidays & Ekvator.bg

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение за Asia holidays & Ekvator.bg

Мнение от Е.Димитров » 24 Яну 2014, 15:54

Здравейте Колеги и Колежки,
Интересува ме мнение за горните две туристически агенции,предстои ми пътувания и искам попитах тези две агенции за условия по мои критерии и предложиха добри оферти.
Има ли някой колега който да е ползвал техните услуги и впечатления.
Благодаря Ви

старши ентусиаст
Аватар

Re: Мнение за Asia holidays & Ekvator.bg

Мнение от Е.Димитров » 27 Яну 2014, 10:02

Ужас,никой ли не е пътувал с тези фирми?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 27 Яну 2014, 20:25

Здрасти Колега, не ги познавам тия фирми, но по важното мисля, е че като правиш резервации чрез тях било на самолетни билети или на нощувки в хотели да поискаш веднага след плащането по сметката на туристическата фирма да поискаш да ти предоставят писмено потвърждение от отсрещната страна за това, че са си получили парите и че резервацията е направена. Пак не е гаранция че след като преведеш парите на ТУР-овете няма да се умъглят ама бъди по-позитивен :lol: все пак отиваш на почивка
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 28 Яну 2014, 9:45

b.bonev написа:Здрасти Колега, не ги познавам тия фирми, но по важното мисля, е че като правиш резервации чрез тях било на самолетни билети или на нощувки в хотели да поискаш веднага след плащането по сметката на туристическата фирма да поискаш да ти предоставят писмено потвърждение от отсрещната страна за това, че са си получили парите и че резервацията е направена. Пак не е гаранция че след като преведеш парите на ТУР-овете няма да се умъглят ама бъди по-позитивен :lol: все пак отиваш на почивка

Чудесен съвет колега,много ти Благодаря.
Просто искам да избера някаква туристическа агенция която да ползвам през годината,те да ми уреждат всичко,аз само да се занасям на там,като разбира се цените също са от значение. :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 28 Яну 2014, 9:53

Повечето големи тур оператори си предплащат хотелите в началото на сезона, така че такава бележка колега трудно ще ти дадат. По принцип пътувам доста и в повечето случаи си организирам сам почивката - излиза по евтино от колкото през тур оператора, макар че си има и изключения. Например след два дни заминаваме със съпругата за Дубай и през Астрал или други Тур оператори излизаше двойно по скъпо. Просто винаги смятай колко излиза ако не е с агенция и с тях. :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 28 Яну 2014, 10:01

Ами сметнах,Париж,4 дена,разправия със самолет,резервиране,ама кой точно хотел,пък не съм сам,ако съм сам грижи няма.
2013 година ходих до Италия,Венеция,Верона,Милано с автомобил,за 5 дена доста си пообиколих,но трябваше на място хотели,както и да е,изкарах добре,в Гърция ходя пак без резервации с автомобил,но предпочитам да дам малко-повече пари и всичко да ми е организирано,аз да си мисля за другите неща :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 28 Яну 2014, 11:26

Наистина си трябва повече ровене, но например на мене и на жена ми екскурзията до Дубай ми излиза повече от два пъти по евтина от колкото с Астрал.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 28 Яну 2014, 20:01

Който не му се занимава с ровене и търсене си има агенции. Да, голяма разправия е, но няма как от агенция да ми дадат нито цена, нито качестовто, което аз ще си избера. За мен, с агенции си струва само за извън Европа или казано далечни пътувания

Назад към Извън Темата