Кутийка за автоключ
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Кутийка за автоключ
Здравейте,
търся откъде мога в София да си закупя, кутийка за автоключ от този тип. Като типа, който търся аз, перото да не е капсуловано, а да бъде с винтче на местото на червената точка. Проверих на няколко ключарски ателиета, но нямаше. Като ме пратиха на илиянци, но къде точно никой не можа да обясни.

търся откъде мога в София да си закупя, кутийка за автоключ от този тип. Като типа, който търся аз, перото да не е капсуловано, а да бъде с винтче на местото на червената точка. Проверих на няколко ключарски ателиета, но нямаше. Като ме пратиха на илиянци, но къде точно никой не можа да обясни.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
Re: Кутийка за автоключ

Ако нема у глава, има у Google.
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
защото алармата ми е афтърмаркет и е със сваляемо перо закрепено с винтче. тези на колегата са точно от типа, който перото е капсуловано. а и не знам платката дали ще пасне вътре. причината да търся точно такъв вид, е че при мен кутийката се счупи. а заготовката ми е ключ на е30, който е съвсем различен от тези пера на е46.
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
http://prodavalnik.com/klyuch-za-bmw-ti ... -i35645399 Разгледай тук
виж всички обяви на човека , ползвал сьм услугите му - коректен е и е от София , може да се видиш лично с него 

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Това е същия човек като от горния линк, ще изчакам още малко и ще се обърна към него... ако трябва и ще скраперясвам някак си. 

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Не можаха да свършат никаква работа точно там. На моя ключар дето ми е правил чудеса, успя да намери само от капсулования вид. Поръчах ново цяло дистационно от вносителя на алармите. Може да се заключи темата по усмотрение на модераторите.
7 мнения
• Страница 1 от 1