Игра на дедукция

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Игра на дедукция

Мнение от P1tbuL » 28 Яну 2014, 0:57

Здравейте колеги! Видях такава тема в един чужд форум и ми стана много интересно, защото "играта" е готина. За мислещи хора е и всеки, който е гледал Шерлок ще разбере какво се очаква от вас. Ще постна една снимка, за която ще ви задам въпрос и само по нея вие ще трябва да дадете правилен отговор. По интересно е обаче, когато има снимка, но няма конкретен въпрос. Та първата мисля да е такава:

Какво ще кажете за човека в лилаво?

Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Re: Игра на дедукция

Мнение от Spit-Fire » 28 Яну 2014, 1:47

Като вземем в предвид флаера на масата, на който се чете "Speed Dating" макар и трудно, съдя, че е 50 годишен чичка, който се чуди къде да бодне нещо. Сложил си е лилава риза, а лилавото е доминиращ, кралски цвят, може би с цел да докаже социално положение пред потенциалните кандидатки. Но небрежно подхвърлените очила на главата му и отсъствието на стилен часовник ме кара да си мисля, че в крайна сметка това е 50+ годишен чекиджия, който отчаято търси да бодне нещо, но за жалост тази тайландка може би няма да му върже :mhihi:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от P1tbuL » 28 Яну 2014, 1:52

Spit-Fire написа:Като вземем в предвид флаера на масата, на който се чете "Speed Dating" макар и трудно, съдя, че е 50 годишен чичка, който се чуди къде да бодне нещо. Сложил си е лилава риза, а лилавото е доминиращ, кралски цвят, може би с цел да докаже социално положение пред потенциалните кандидатки. Но небрежно подхвърлените очила на главата му и отсъствието на стилен часовник ме кара да си мисля, че в крайна сметка това е 50+ годишен чекиджия, който отчаято търси да бодне нещо, но за жалост тази тайландка може би няма да му върже :mhihi:

:yes: Страхотно! Аз освен това бих казал, и че този чичка е там, защото наскоро се е развел или просто има проблеми със жена си, съдейки по изсветлялата кожа на безименния му пръст, където трябва да е халката му, която е скрил някъде по джобовете.

ПС: Колеги, нека следващия постне снимка, която да "разцъкаме"!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 745d, 530d, 335d
Мечтае да кара: Су-35
Детайли за колата: - Е36 320i (SOLD)
- E46 330i BlackSapphire (stage 2) (SOLD)
- E46 330ci (SOLD)
- E46 330cd 400+ hp (SOLD)
- E65 745d 400+ hp
- E60 530d 300+ hp
- E92 335d (Stage 3)

Мнение от MCPO » 28 Яну 2014, 2:40

Изображение

Какво мислите за човека след като се вгледате в снимката и какви качества притежава според това което се вижда ?
"Силата не идва от физическия капацитет. Тя идва от неукротимата воля." - Ганди
BWM Team Dobrich Just Cavalli 

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от P1tbuL » 28 Яну 2014, 3:06

MCPO написа:Какво мислите за човека след като се вгледате в снимката и какви качества притежава според това което се вижда ?

Това е много силен човек. Не само физически а особено ментално. Лъвът е възрастен като съдим по побелялото му лице а самата поза на двамата и мърлявите дрехи на човека подсказват, че са дружки от много много отдавна. Вероятно се е грижел за него от бебе. Това е много спокоен и доблестен човек. Въпреки всичко панталона е скъп, което значи че с това вероятно си изкарва прехраната, което значи, че много добре познава психиката и реакциите на лъвовете. Съмнявам се да има огромно семейство поради естеството на работата му ( едва ли си е често вкъщи). А според цялостната обстановка, това ще да е някой резерват в Серенгети. :)

ПС: Прекрасна снимка! :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 М50B25
Мечтае да кара: E34 V12
Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU

Мнение от BABHOMED » 28 Яну 2014, 3:29

Самоуверен,вярващ в себе си и животното,нямащ какво да губи,мръсен което говори за естеството му на работа.В позата която е застанал е доста открит което говори още повече за спокойствието му .
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
Мечтае да кара: КА-50

Мнение от predel » 28 Яну 2014, 10:03

Особенно, ако лъва е упоен и демонстрира колко обича животните /за пред камерата/.
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 28 Яну 2014, 11:02

две са опциите за лъва и човека няма нищо общо колко е силен физически и психечески
1) лъва е бил пострадал в следствие на което е претърпял интервенция, съответно е опоен, а човека е доволен от това, че му е помогнал и изразява любовта си и желанието да се оправи

2) Имайки предвид, че лъвовете живеят около 15-20 г. съвсем и вземем предвид възрастта на човека - напълно нормално е лъва да е израстнал с този човек и да го познава и затова да го допуска до себе си.

p.S. Моля пускайте по-големи снимки, тая първата със speed-datinga беше трагично малка.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 28 Яну 2014, 11:16

ОФФ: тия психо-ейч ар простотии според мен въобще не са валидни за човек който е средно интелигентен и нагоре.
Скръстване на ръце, на крака, ала бализми - както си искам така ще си се държа, най-важното са думите които излизат от устата и да не си се отпуснал като леке (ла*но) на стола. Това е като обобщаване по зодии :banghead: :banghead:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: и БМВ кара
Мечтае да кара: по А-8

Мнение от toncho83 » 28 Яну 2014, 11:22

Играта е интересна!На мен ми е по-интересно обаче каква е истината относно снимките и кой е най-близо като предположение или фантазия по отгатването :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от P1tbuL » 28 Яну 2014, 11:24

Doberman_vas написа:ОФФ: тия психо-ейч ар простотии според мен въобще не са валидни за човек който е средно интелигентен и нагоре.
Скръстване на ръце, на крака, ала бализми - както си искам така ще си се държа, най-важното са думите които излизат от устата и да не си се отпуснал като леке (ла*но) на стола. Това е като обобщаване по зодии :banghead: :banghead:

Що пишеш като не ти харесва? Или викаш да дриснеш малко! :banghead:

toncho83 написа:Играта е интересна!На мен ми е по-интересно обаче каква е истината относно снимките и кой е най-близо като предположение или фантазия по отгатването :)

Google skills! Пробвай да ги потърсиш, става! :yes:
На снимката с лъва, човека се казва Kevin Richardson а името на лъва е Thor! С малко гугъл веднага ще разбереш кой е прав. :yes:

Изображение

Това е следващата! :) Давайте :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 28 Яну 2014, 11:44

P1tbuL написа:
Doberman_vas написа:ОФФ: тия психо-ейч ар простотии според мен въобще не са валидни за човек който е средно интелигентен и нагоре.

ОбъркАл си рейса пич! Като позелееш тогава ще даваш наклон на .... форума :banghead:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от P1tbuL » 28 Яну 2014, 11:55

Doberman_vas написа:
P1tbuL написа:

ОбъркАл си рейса пич! Като позелееш тогава ще даваш наклон на .... форума :banghead:

Ще ти кажа нещо приятел. Не искам изобщо нито да споря с теб, нито да контактувам под каквато и да била форма. След като ми говориш за форума ще ти кажа, че офтопика не се лансира нито от позеленелите нито от почервенелите, но с този твой Бойковски манталитет си убеден, че всичко ти е позволено. Затова се правиш на зелен тук и си мислиш, че малко ОФФ изобщо не е проблем. Не брато- това е неуважение! А след като се отнасяш неуважително към мен и темата ми, не очаквай да се отнеса по- различно към теб. Ще ти кажа също, че не си толкова вещ относно света, за какъвто се представяш във форума и че тия веселяшки подмятания в Бургас може би минават при хорицата ама тука няма да стане. Най- мразя когато изрично се показва ни най- малка какпа уважение. А самия факт, че отричаш дедукцията говори много. Едва ли си прочел някоя стойностна книга, за да знаеш реално какво е това. Но да... що да четем, то нали има интернет. Каквото и да ми отговориш, повече няма да пиша за твоите постове, защото си искам темата, следователно няма да я загубя безсмислено убеждавайки те колко пошло и просташки се изрази!
Приятен ден!

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 28 Яну 2014, 12:08

Ако бяхте обърнали внимание на снимката с лъва - горе вляво има още един подобен екземпляр на крака, така че това с упойката и приятелството от деца отпада :mhihi:
Иначе да - Кевин Ричардсън е човека чудо...

Снимката с дегенератите - американска реалност мога да кажа примерно :mhihi:
Игри, junk food, дебели жени и мъже, тъпи надписи по стените ...
Only dead fish follow the stream...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от P1tbuL » 28 Яну 2014, 12:42

MadChicken написа:Ако бяхте обърнали внимание на снимката с лъва - горе вляво има още един подобен екземпляр на крака, така че това с упойката и приятелството от деца отпада :mhihi:
Иначе да - Кевин Ричардсън е човека чудо...

Снимката с дегенератите - американска реалност мога да кажа примерно :mhihi:
Игри, junk food, дебели жени и мъже, тъпи надписи по стените ...

Бъди по- специфичен :) Какво можеш да кажеш конкретно за всеки по отделно, къде според теб се намират, какво правят. Обърни внимание на огромния "знак" на стената :bchug:

Следваща

Назад към Извън Темата