Гуми за скутер
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
Гуми за скутер
Колеги карате ли скутери. Откъде мога да си купя хубави гуми за скутера. Намерих този сайт http://avto-moto83.com/index.php?option ... &Itemid=71 , но никъде няма отзиви. Пуснах и тема в скутер.бг ама там хората ми предлагат китайски гуми. А аз искам да си е нещо качествено.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Гуми за скутер
Какви отзиви ти трябват, няма да продават менте гуми я. Звъни и ги питай за ДОТ и др неща, ако те интересуват. Тия диаблото съм чувал, че ги хвалят ама като гледам във Ф1 как се представят Пирели не бих си купил нищо тяхно.
Ако си от София варианти има и други. Или пък в Ибей има доста.

Ако си от София варианти има и други. Или пък в Ибей има доста.
Кажи за какъв скутер (кубатура) ако е за некои 50-100 кубика взимай китайски гледай само да са по новички.
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
Еми миналата година им бях писал , казаха че са нов дот. Обаче стана така, че не успях да купя гуми. Шефа ми в Гърция сложи на буса Пирели и гледам произведени в Турция. Не , че е гаранция за менте ама знам ли вече. Не съм от София, и гледам да си купя онлайн. Сега ще проверя и в ибей. Просто чакам някой колега дето е вземал да си кажат мнението.
п.п. 125 кубика. Не искам китайски. Малко съм резервиран към тях.
п.п. 125 кубика. Не искам китайски. Малко съм резервиран към тях.
Втора година с Вредещайн и съм доволен. И на мокро и на сухо се представят добре.
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
Откъде и колко?
Оп сори, малко те подведох. Старите бяха Вредещайн, не че съм имал проблеми с тях, но просто се износиха. Сегашните (от преди вече две лета) са Континентал.
Взех ги от Ади95, на околовръстното при стария Горнобански път. По спомен бяха около 210лв и монтажа безплатен.
Взех ги от Ади95, на околовръстното при стария Горнобански път. По спомен бяха около 210лв и монтажа безплатен.
- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Аз съм с китайски, така си взех мотора, с две чисто нови китайски гуми, по 35лв. е бройката, забравих как беше марката, не са зле, но не съм и карал с други де, да направя сравнение. На слизане от бачково по завойте винаги карам на макс, колкото може да се нарече макс с 7к.с. скутер, ама само 1 път ми е тръгнала задницата, ама то и задната гума беше вече без грайфер.. Който търси по-евтин вариант не са лоши. 

- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Kris написа:Оп сори, малко те подведох. Старите бяха Вредещайн, не че съм имал проблеми с тях, но просто се износиха. Сегашните (от преди вече две лета) са Континентал.
Също препоръчвам АДИ 95 от тях си намерих, рядък размер на мишелин пилот 15 цола. Ако там нямат виж и на сточна гара до бившия хладилен завод мраз има център за гуми гудииър там също предлагат гуми за мотоциклети и скутери при тях предлагат и една германска марка хайденау и не са скъпи.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Ако е за 50куб. купувай най-евтиния китаец и не му мисли... по 35-40лв
Виж и тук gumi-net.bg продават тези HEIDENAU имат са некви промоции
Лично 250куб. го карам с Мишелин ма ми е солен и няма да повторя
Виж и тук gumi-net.bg продават тези HEIDENAU имат са некви промоции
Лично 250куб. го карам с Мишелин ма ми е солен и няма да повторя

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
Китайски няма да са. Скутера го ползвам да ходя на работа и за 2 години си е избил цената. Няма да спестя 50 лв разлика от китайски и хубави гуми. Писах на тези Ади95 и ми казаха добра цена за 2 гуми Континентал Конти Спорт. Май от тях ще си поръчам, щом сте вземали гуми от тях. Благодаря на всички.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Колега не взимай китайски гуми,вземи си нещо марково,тия 13-ки на скутерите са смешни пари и няма смисъл просто да си купуваш разни китайски боклуци повярвай ми,като си купих скутера преди 5 години,беше с някви китайски west lake или wling long и беше трагедия,като подавах цялата гас и леко като побутвах с тяло скутера и тръгваше или надясно или наляво зависи на къде го побутна от старт,и после като си купих 2 броя Dunlop,каквото и да правех скутера не превърташе,а в завой скутера седеше перфектен,става въпрос за yamaha aerox 50cc.
http://www.makeya.com/view_product.php? ... u2lePmSzsE
2 такива Continentala и приключваш въпроса за некви си 150 лв..после гуми ще сменяш след 3-4 години.
или това http://www.makeya.com/view_product.php? ... u2l3PmSzsE
http://www.makeya.com/view_product.php? ... u2lePmSzsE
2 такива Continentala и приключваш въпроса за некви си 150 лв..после гуми ще сменяш след 3-4 години.

или това http://www.makeya.com/view_product.php? ... u2l3PmSzsE
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
Точно такива Континентал смятам да поръчам. И аз не искам да слагам боклуци. Казаха ми зимна промоция 136 лв предна и задна гума. Смятам, че е повече от добра цената.
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
Аз от Ади миналата година си взех Метзелер и да ти кажа за мен няма по добра гума за скутера ми 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
ивайло81 написа:Точно такива Континентал смятам да поръчам. И аз не искам да слагам боклуци. Казаха ми зимна промоция 136 лв предна и задна гума. Смятам, че е повече от добра цената.
Моят е с такива фабрично ама не мога да дам мнение имайки в предвид опита ми като скурерджия

А колко време са читави тия гуми, че мойте са на 3000км и грайфера им е като на нови ама са откакто е купен скутера 4-5 години и се чудя дали не са станали на камък.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2