Рециклиране на хидравлична рейка - къде ?
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Re: Рециклиране на хидравлична рейка - къде ?
Задължително в "черния списък" сложи и сервиза зад макдоналдса на орион в София,над 10 пъти им връщах една е39-ка накрая върнаха парите 

/// 6>4

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Преди време собственикът на сервиза в който работех пращаше всички рейки в Пловдив , не е имало нито една върната.Гаранцията мисля че беше 50 или 60 хиляди километра.За цена не мога да ти кажа.
Знам че сервизът се намира на Асеновградско шосе , но къде точно не знам - мисля че се казваше найси кар или нещо подобно.
Знам че сервизът се намира на Асеновградско шосе , но къде точно не знам - мисля че се казваше найси кар или нещо подобно.

- Valve-tronic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2013 Mercedes-Benz GLK 250 Bluetech
- Мечтае да кара: Porsche Panamera Turbo S
- Детайли за колата: Track Package
Nicy car се намира на излизане от Пловдив по посока Асеновград още в града от дясната страна преди т.нар. надлез на Асеновградско.
Само те предупреждавам, че там понякога дерат кожи неадекватно чак.
Само те предупреждавам, че там понякога дерат кожи неадекватно чак.
88 E30 318i, 95 E36 318i, 97 E39 525tds, 02 E53 3.0d, 06 E83 3.0d, 08 W204; 12 W212
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Колега сподели каква е колата,защото ако е много рядка може и да нямат ремонтен комплект за рециклиране за нея,имам волво 244 '79 година с разбита секторна и ми вдигат рамене в повечето сервизи за рециклиране,че нямали ремонтни комплекти за тая кола 

/// 6>4

- bavaretca_tns
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Основно на запад и по писти.
Колега давам ти един сервиз който се намира в Пловдив в кв.Беломорски след Хаджията Груев минаваш ж.п. линията продължаваш направо и на първото кръстовище завиваш на дясно, след 50м в ляво е сервиза /на улица "Братя Шкорпил" или на ул. "Поручик Въльо Стефов", търсех в интернет и в гуглето но не открих/.През 2008 година ходих там и я рециклираха за 220 лв. като цената вкл. демонтаж, рециклиране, смяна на маншоните, смяна на един накрайник монтажа и стенд и една година гаранция.Имах фактура но не можах да я намеря, за най-точни кординати да ти дам, не съм в Пловдив за да отида да вида да ли съществува този сервиз, но ако има някой колега който е ползвал или знае сервиза да каже дали работи още.Много съм доволен от него за това време не е мръднала рейката, само в началото се наложи да се регулира зашото беше затегнал волана.
- bavaretca_tns
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Основно на запад и по писти.
TheKiller написа:Колега сподели каква е колата,защото ако е много рядка може и да нямат ремонтен комплект за рециклиране за нея,имам волво 244 '79 година с разбита секторна и ми вдигат рамене в повечето сервизи за рециклиране,че нямали ремонтни комплекти за тая кола
Колега специална за рейката в този сервиз който съм посочил всички части се правят на струг.
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
от опит, в МЕИ-то (техничския софия) някакъв доцент ли беше професор ли беше, не помня...
Минах над 30 000 км и се разделих с колата без да е протекла.
Обаче си я сваляй и слагай някъде другаде, че после монтажа беше доста зле.
Минах над 30 000 км и се разделих с колата без да е протекла.
Обаче си я сваляй и слагай някъде другаде, че после монтажа беше доста зле.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
7 мнения
• Страница 1 от 1