Рециклиране на хидравлична рейка - къде ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Re: Рециклиране на хидравлична рейка - къде ?

Мнение от TheKiller » 29 Яну 2014, 21:59

Задължително в "черния списък" сложи и сервиза зад макдоналдса на орион в София,над 10 пъти им връщах една е39-ка накрая върнаха парите :banghead:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 29 Яну 2014, 22:23

Преди време собственикът на сервиза в който работех пращаше всички рейки в Пловдив , не е имало нито една върната.Гаранцията мисля че беше 50 или 60 хиляди километра.За цена не мога да ти кажа.
Знам че сервизът се намира на Асеновградско шосе , но къде точно не знам - мисля че се казваше найси кар или нещо подобно.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2013 Mercedes-Benz GLK 250 Bluetech
Мечтае да кара: Porsche Panamera Turbo S
Детайли за колата: Track Package

Мнение от Valve-tronic » 29 Яну 2014, 22:45

Nicy car се намира на излизане от Пловдив по посока Асеновград още в града от дясната страна преди т.нар. надлез на Асеновградско.
Само те предупреждавам, че там понякога дерат кожи неадекватно чак.
88 E30 318i, 95 E36 318i, 97 E39 525tds, 02 E53 3.0d, 06 E83 3.0d, 08 W204; 12 W212

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 30 Яну 2014, 11:38

Колега сподели каква е колата,защото ако е много рядка може и да нямат ремонтен комплект за рециклиране за нея,имам волво 244 '79 година с разбита секторна и ми вдигат рамене в повечето сервизи за рециклиране,че нямали ремонтни комплекти за тая кола :lol:
/// 6>4
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Основно на запад и по писти.

Мнение от bavaretca_tns » 30 Яну 2014, 12:13

Колега давам ти един сервиз който се намира в Пловдив в кв.Беломорски след Хаджията Груев минаваш ж.п. линията продължаваш направо и на първото кръстовище завиваш на дясно, след 50м в ляво е сервиза /на улица "Братя Шкорпил" или на ул. "Поручик Въльо Стефов", търсех в интернет и в гуглето но не открих/.През 2008 година ходих там и я рециклираха за 220 лв. като цената вкл. демонтаж, рециклиране, смяна на маншоните, смяна на един накрайник монтажа и стенд и една година гаранция.Имах фактура но не можах да я намеря, за най-точни кординати да ти дам, не съм в Пловдив за да отида да вида да ли съществува този сервиз, но ако има някой колега който е ползвал или знае сервиза да каже дали работи още.Много съм доволен от него за това време не е мръднала рейката, само в началото се наложи да се регулира зашото беше затегнал волана.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Основно на запад и по писти.

Мнение от bavaretca_tns » 30 Яну 2014, 12:15

TheKiller написа:Колега сподели каква е колата,защото ако е много рядка може и да нямат ремонтен комплект за рециклиране за нея,имам волво 244 '79 година с разбита секторна и ми вдигат рамене в повечето сервизи за рециклиране,че нямали ремонтни комплекти за тая кола :lol:

Колега специална за рейката в този сервиз който съм посочил всички части се правят на струг.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 30 Яну 2014, 14:55

от опит, в МЕИ-то (техничския софия) някакъв доцент ли беше професор ли беше, не помня...
Минах над 30 000 км и се разделих с колата без да е протекла.
Обаче си я сваляй и слагай някъде другаде, че после монтажа беше доста зле.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Назад към Извън Темата