Платен фейсбук-спам

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Платен фейсбук-спам

Мнение от TNT » 31 Яну 2014, 21:41

А бе по колко им плащат на спамерчетата във фейсбук, които са налазили ВСИЧКИ възможни групи? Направо са почнали да ме агресират. Във всяка група с над 100-200 човека, в която съм влезнал, има по няколко спамерчета, които упорито постват всевъзможни глупости. В 90% от случаите грам не са свързани с целта на групата. Като бяха по-активни протестите имаше разни Бареков-агитаторчета, за които бях чел по 0,10лв. на коментар. Тея за 2лв. на ден ще се пръснат от напън. Ако им пишеш нещо отдолу, имам чувството, че правят copy/paste мнение. В едната група от университета преброих за последните 11 поста... 7 бяха спам. Колко дават за това, че толкова се занимават? Чак някой път и по 2 пъти на ден слагат едно и също :banghead:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Re: Платен фейсбук-спам

Мнение от doomy525 » 31 Яну 2014, 21:54

изобщо даже не си го слагай и даже ги хайдвай с опцията да не им гледаш простотиите на тея барековски, депесарски, герберски, седесарски, бесепарски и прочие миндили..скоро умира партията им и те затова са такива активисти..пумияри опитвайки се чрез една свободна мрежа да си прокарат нихилистичното подобие на партия и насаждането на малоумните им глупости
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 31 Яну 2014, 22:30

Има лесно решение - триеш акаунта. Отърване няма .
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 31 Яну 2014, 22:49

А колко плащат? Това ме интересува. Ясно ми е, че няма да изчезнат, колкото и да ги репорт-вам :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: E30

Мнение от Beamerdriver » 31 Яну 2014, 22:54

Един човек казал на друг: Знаеш ли защо никога няма да се разболееш от СПИН?другият попитал защо,защото си кап*т!Oтвърнал първия. :mhihi: If u know who i mean...
PS:unlike-ни ги тези страници от които те притесняват колега.
39470

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 01 Фев 2014, 3:05

Тия гадни профилчета, публикуващи "новини" и "сензации" от сайтове като bezpartien, noligarh и т.н. просто ги блокираш. Е, вярно че никнат като гъби, ама веднъж в седмицата да блокираш един-двама, нищо не е :mhihi:

Назад към Извън Темата