Помощ при избор на Сматрфон с две СИМ карти !!!
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Помощ при избор на Сматрфон с две СИМ карти !!!
Колеги предварителено се извинявам за пускането на нова тема,но просто не се сдържах.Предстои ми избор на смартфон и искам да се допитам до вещите по тази тема.Моля ви дайте мнение относно избора на телефон с 2 сим карти в границите 400-550лв. Предпочитам да е Samsung или htc да е поне 4,3 инча може и повече.Да има добра камера с светкавица,вграден модем за излъчване на wi-fi или поне да може да се инсталира такъв софтуер Набелязъл съм си 2-3 модела и това са:
1. HTC Desire 400 Dual SIM
2. SAMSUNG I8262 Galaxy Core Dual SIM
3. SAMSUNG Galaxy Grand I9082 Dual SIM
Ако някой е наясно с телефоните нека сподели мнение кой от изброените е най удачен и си заслужава парите.Приемам и други предложения.Благодаря на всички предварително !!!!!!
1. HTC Desire 400 Dual SIM
2. SAMSUNG I8262 Galaxy Core Dual SIM
3. SAMSUNG Galaxy Grand I9082 Dual SIM
Ако някой е наясно с телефоните нека сподели мнение кой от изброените е най удачен и си заслужава парите.Приемам и други предложения.Благодаря на всички предварително !!!!!!
- chenchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е53
- Мечтае да кара: E39 M5...
Re: Помощ при избор на Сматрфон с две СИМ карти !!!
От Технополис си взех Prestigio 5300.. 4 ядрен, 5.3 екран 8 мп камера..И двете карти си работят едновременно..2 год. гаранция...А и е по-евтин от "прехвалените" марки 

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
Съгласен съм да си закупя от Технополис ,но да са от тези модели,или поне тези марки.Нямам много-много доверие на по измислените марки,не че вече не ги правят навсякъде де...
- dido_dulgiq
- Потребител
-
- Кара: BMW E61 '04
- Мечтае да кара: BMW CSL 3.0
Аз съм с G-SMART SIMBA SX1 производство на марката GIGABYTE, хубавото на този телефон е, че разполага с два радио модула т.е. докато говориш по СИМ1 можеш да приемеш обаждане и дори да направиш конферентен разговор със СИМ2. Докато при другите телефони които си изброил разполагат с един радио модул и докато говориш по СИМ1, СИМ2 остава блокирана. Дори когато пуснеш мобилните данни примерно през СИМ1, СИМ2 е блокирана. При SX1 СИМ1 е с 3G, a СИМ2 е с 2G. Преди 2 год. си взех SAMSUNG GALAXY S DUOS и повярвай ми при по-голяма интензивност на разговори да пропускаш обаждания по този начин. Ако мога с нещо друго да ти бъда полезен само кажи.Това е от мен.
Поздрави.
Поздрави.
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Samsung Galaxy S4 mini dual
Превъзхожда изброените от теб и отговаря на критериите ти...е предполагам 23лв над бюджета няма да са проблем

Превъзхожда изброените от теб и отговаря на критериите ти...е предполагам 23лв над бюджета няма да са проблем

- downshift
- Потребител
-
- Детайли за колата: стара
boris_k написа:Samsung Galaxy S4 mini dual![]()

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
boris_k написа:Samsung Galaxy S4 mini dual![]()
Благодаря за предложението Колега,ще го приема във списъка.Очаквам още предложения.В последно време от няколко години не съм на ясно с тенденциите при телфоните за което очаквам помощ.Благодаря ви !!!!
- ico530d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d '00
- Мечтае да кара: F10
- Детайли за колата: Брутилда
Колега, аз ти предлагам да се огледаш за HTC. ٍСмятам, че имат по - добра изработка, и са доста по - некомерсиални от Галаксито. От година и половина ползвам HTC и проблеми не съм имал с нищо. 

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
Да определно искам да избера от тези две марки 50-50 съм просто не съм на ясно с телефоните и искам да се от коментира с запознатите по темата.искрно ще очаквам още предложения,дори място (магазин) за закупуването разбира се на лично да не прозвучи като реклама за даден магазин.Всъщност съм абонат на два български оператори,а до сега винаги носех по два телефона.За това искам да комбинирам и да не се занимавам повече(3-4г.) я Момента съм с Nokia e71 и Nokia 6300 които са доста старички вече,и е нужно да ги заменя.
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
http://www.emag.bg/mobilen-telefon-allv ... DN7CXBBBM/ Привет колега аз сьм с този , имам го от няколко месеца и по параметри няма кой да го бие , телефона се дьржи перфектно и ако го ползваш само за АЛО - БАРЕРИЯТА ИЗКАРВА ОКОЛО ЧЕТИРИ ДЕНА . Има перфектна камера , дьржи се много добре , подьржа до 32 г. карта и т. н. , а цената му в момента не е голяма за телефон с тези параметри , разгледай - сравни с другите модели и преценявай . Модела е румьнски като тази фирма е от 2000 - та година на пазара , това е втория тел. на тази марка който си купувам и за три г. не е имало проблем нито с единя нито с другия , който в момента е в дьщеря ми
http://toptechnika.com/index.php?id_pro ... er=product Това е другия представител на тази марка и тук е малко по евтин

- МИТАКА1654
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: biturbo wc,Honda cbr929rr
- Детайли за колата: Audi A6'12 3.0tdi
Колега,аз ползвам Галакси кор дуос,не е лош,но мисля,че Ейч Ти Си 500 дуал е по-добрия избор на еднаква цена.Ако ще взимаш модел 400,по добре е Самсунга.
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Аз ти предлагам двукартов да не си взимаш,че ще береш ядове всички са проблемнни 

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
Колега,трябва ми с две сим карти защото работим с два оператора а ми омръзна да влача два телефона,понякога забравям единият и общо взето не е удобно а така или иначе телефоните с който съм вече доста остаряха и мисля да направя "с един куршум два заека" само да не стане с един куршум нито един заек 

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
bobi_81xx написа:Колега,трябва ми с две сим карти защото работим с два оператора а ми омръзна да влача два телефона,понякога забравям единият и общо взето не е удобно а така или иначе телефоните с който съм вече доста остаряха и мисля да направя "с един куршум два заека" само да не стане с един куршум нито един заек
Разбирам обаче много мои познати се оплакват от тези апарати двукартовите даже наскоро в германос ходих и говорих там с продавача той казва тук такива апарати не продаваме от любопиство го попитах просто
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
super_mario написа:bobi_81xx написа:Колега,трябва ми с две сим карти защото работим с два оператора а ми омръзна да влача два телефона,понякога забравям единият и общо взето не е удобно а така или иначе телефоните с който съм вече доста остаряха и мисля да направя "с един куршум два заека" само да не стане с един куршум нито един заек
Разбирам обаче много мои познати се оплакват от тези апарати двукартовите даже наскоро в германос ходих и говорих там с продавача той казва тук такива апарати не продаваме от любопиство го попитах просто
И аз ходих в Германос същият отговор беше,явно искат телефоните дето ги предлагат да работят само с техни sim карти и да не предават "благото"на другите оператори за които те просто нямат изгода.

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2