Проблем с HTC desire 500
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с HTC desire 500
Здравейте!
От 2 вечери ми се случва следния проблем. Набирам даден човек, звъня 10 пъти сигурно и ми дава все, че абоната разговаря. След това, човека ми вдига и ми казва, че не говори с никой и, че не може да се свърже с мен, а не получава и обажданията ми. Получава само СМС, че съм го търсила. Искам да попитам този проблем от самия телефон ли е или е нещо от мрежата?
От 2 вечери ми се случва следния проблем. Набирам даден човек, звъня 10 пъти сигурно и ми дава все, че абоната разговаря. След това, човека ми вдига и ми казва, че не говори с никой и, че не може да се свърже с мен, а не получава и обажданията ми. Получава само СМС, че съм го търсила. Искам да попитам този проблем от самия телефон ли е или е нещо от мрежата?

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Re: Проблем с HTC desire 500
Наѝ-вероятната вероятност е, че по абсолютни случаѝности сте си звънели и двамата всеки път по едно и също време(ако си сигурна, че правилно описваш ситуацията и не по-малко важно, че човека не послъгва).Доста по-малката вероятност е да се получи тази грешка от оператора-дали има и процент не знам.А познаваѝки отлично протоколите за обмяна на данни и архитектурата на апарата ти не-изобщо не мисля, че тоѝ е причината.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Всъщност липсва малко информация, за да съм чак категоричен.Какво значи "дава ми, че абоната разговаря"?Какво конкретно чуваш в слушалката като набереш?С други абонати имаш ли същия проблем?Този "дадения" абонат, за когото споменаваш-тоѝ съответно има ли същия или подобни проблеми с други абонати освен с теб?
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
Проблема е от отсрешния човек,че лееееко те послъгва ама мнооого леко :-)
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
Значи като звънна ми казва "моля изчакайте абоната разговаря"... а човека казва, че телефона стои без нищо да го прави, но не звъни. Нямам такъв проблем с други абонати, нито пък той...
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Направете една среща f2f и ще се разбере кой с кого говори ...
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

Rainy написа:.... Нямам такъв проблем с други абонати.....
И аз не мисля, че проблема ти е в телефона, а по скоро причината е някоя от посочените, от колегите по горе

...
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Без да се обижда пантерката ...

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
мдаа,а тази тема е за...
viewtopic.php?f=4&t=278515
viewtopic.php?f=4&t=278515

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
10 мнения
• Страница 1 от 1