Отново жертва на крадци на части - липсват огледала на е46

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: F10 530d xdrive
Мечтае да кара: Boeing 737 classic

Отново жертва на крадци на части - липсват огледала на е46

Мнение от kazmin » 03 Фев 2014, 15:58

Здравейте, колеги.

След като през лятото ми откраднаха халогените, рано тази сутрин съм се простил със стъклата на огледалата:

Изображение

Изображение

Местопрестъплението е 7. блок, Студентски град (някой да има идея за платен паркинг в тоя район?).

Счупени са механизмите на огледалото като бонус.

Дано извършителят на злонамерените действия намери смисъл в живота, спокойствие и хармония на духа.
The sky is the limit

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Re: Отново жертва на крадци на части - липсват огледала на е

Мнение от Kroki » 03 Фев 2014, 16:01

То има подземен паркинг в района, аз там си държа моята кола. Отне ми 2 месеца разправии и накрая с услугата обади се на приятел, успях да я вкарам.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: F31 318d

Мнение от Djundjurov » 03 Фев 2014, 18:41

Днес и аз успях да обогатя някой нещастник с задна лайсна с парктроници от БМВ 1 в Студентски. Ходих до 7мо РУП в Младост и от случайно заговорените чакащи, разбрах че днес (03.02) и на тях са им откраднали странични огледала и лайсни от колите в района на Студентски град. За жалост нищо не можем да направим (както и скъпите ни полицаи). Аз ще се оглеждам с някакви последни надежди из продавалника, но шанса е нищожен. Предполагам, че са били същите, които са направили мизерията и при теб. От толкова проклинане и кълнене се съмнявам крадците да са здрави някога ...

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Мнение от red_bull92 » 03 Фев 2014, 20:54

Хубавото е поне, че не са срязали каблеите за подгрева на огледалата иначе тук viewtopic.php?f=134&t=73754&start=120 колегата "L_G" подарява напълно читави стъкла за огледала мисля, че за Е36, но би трябвало да станат и на Е46, тъпото е че само едното е с подгрев, а другото не е. Дано съм бил полезен :yes:
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

320ci
320ci
Аватар
Детайли за колата: M52B20TU и 760Li

Мнение от mumford » 03 Фев 2014, 21:41

Нека, копеленцето ги даде за лекарства :bang: :bang: :bang: Как искам да видя някой до моята кола, ще му разфасовам муцуната :evil:

Потребител
Аватар

Мнение от Shifter_ » 03 Фев 2014, 22:11

Аз съм късметлия - попаднал съм на крадец със съвест. В петък срещу събота ми е свалил задната емблема и е сложил една стара,олющена и леко одрана в единия край. Моята беше перфектна, дори първо си помислих че се е олющила за една нощ, но като позагледах и разгадах пъзела :D

Потребител
Аватар

Мнение от kazmin » 03 Фев 2014, 23:52

Това е отговорът на живота - крадец със съвест бъди и ще бъдеш оценен! :D

@red_bull92 - мерси за инфото, колега :)
The sky is the limit

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: спокойно
Мечтае да кара: по хубави български пътища

Мнение от A-style » 04 Фев 2014, 0:06

Shifter_ написа:Аз съм късметлия - попаднал съм на крадец със съвест. В петък срещу събота ми е свалил задната емблема и е сложил една стара,олющена и леко одрана в единия край. Моята беше перфектна, дори първо си помислих че се е олющила за една нощ, но като позагледах и разгадах пъзела :D

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ти ще ме разплачеш .... Като се замисля ,с какъв акъл ще отидеш ,ще свалиш на човек емблема и ще му поставиш друга с риск да станеш за смях за някакви мизерни 7 лв ... :dummy: Сигурен съм ,че харчи по 15 за глупости , но друго си е да откраднеш нали ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 04 Фев 2014, 1:12

A-style написа:
Shifter_ написа:Аз съм късметлия - попаднал съм на крадец със съвест. В петък срещу събота ми е свалил задната емблема и е сложил една стара,олющена и леко одрана в единия край. Моята беше перфектна, дори първо си помислих че се е олющила за една нощ, но като позагледах и разгадах пъзела :D

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ти ще ме разплачеш .... Като се замисля ,с какъв акъл ще отидеш ,ще свалиш на човек емблема и ще му поставиш друга с риск да станеш за смях за някакви мизерни 7 лв ... :dummy: Сигурен съм ,че харчи по 15 за глупости , но друго си е да откраднеш нали ...

По скоро не е могъл да свали емблемата и я е повредил. А колегата си мисли че е друга.

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 04 Фев 2014, 2:18

Kris написа:
A-style написа:

По скоро не е могъл да свали емблемата и я е повредил. А колегата си мисли че е друга.

Ти мани тая работа :mhihi: :mhihi:

А по темата..аз одавна предлагам да се съберем 5-6 човека и да хванем някой от тия,и да му счупим пръстите.В руския BMW форум имаше един Алексей който беше проследил един крадец който му откраднал предната емблема,и човека като разбрал че въпросния има Е92,се счупил да се хили и отделно му потрошил цялата кола,като доста детайлно беше описал какво точно и е направил,а щетите бяха за поне 10-15 000 лв..по спомен беше строшил преден и заден джам,огледалата,беше му срязал гумите като наблегна на това че били Continental,и били чисто нови (19`) което са доста пари,беше му надрал цялата кола с ключ и доста други неща,ще се опитам да намеря линк към темата да видите какви хора има и как си пазят колите :yes:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Потребител
Аватар

Мнение от kazmin » 04 Фев 2014, 17:00

Maximilian-E46 написа:
А по темата..аз одавна предлагам да се съберем 5-6 човека и да хванем някой от тия,и да му счупим пръстите.

Аз съм за, но как ще организираме това? Трябва някъде да "поставим" някое примамливо BMW (някое с М-кови брони примерно :) ) и да чакаме в засада, но пък знаем ли кога ще стане? Моето BMW стоя паркирано почти всяка вечер от септември месец пред блока и чак вчера му се случи да го лишат от нещо :) .
The sky is the limit

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 04 Фев 2014, 18:20

:D

На майка ми на Сеата като му бяха откраднали халогена доста културно бяха подходили - крадеца беше сложил на една хартия решетката(не в калта), в нея подредени винтчетата, буксите си бяха на мястото, а не както повечето направо режат за по-бързо.

Иначе мизерници има много.. Аз си държа колата на охраняем паркинг, като излизам с нея винаги много внимавам къде я оставям, винаги на осветени места, близко до хора и т.н. и все пак една нощ, в която я бях паркирал на паркинга на един хотел успяха да ми откраднат капачката за куката на предната броня ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 04 Фев 2014, 18:47

2-3 дена след като ми свалиха лайстните и ми гепиха тасовете видях , че са се мъчили да свалят рекламната табелка от форума на задния номер :mhihi:
Няма такава сган май другаде по света :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 04 Фев 2014, 19:02

kazmin написа:
Maximilian-E46 написа:
А по темата..аз одавна предлагам да се съберем 5-6 човека и да хванем някой от тия,и да му счупим пръстите.

Аз съм за, но как ще организираме това? Трябва някъде да "поставим" някое примамливо BMW (някое с М-кови брони примерно :) ) и да чакаме в засада, но пък знаем ли кога ще стане? Моето BMW стоя паркирано почти всяка вечер от септември месец пред блока и чак вчера му се случи да го лишат от нещо :) .

Еми да колега,много е лесно да намериш такава сган..е паркирай си колата петък срещу събота в студентски град на навалицата и застани на 50 метра и гледай сеир..ако кажете да организираме такова събитие,няма да им хареса на крадците...а хванем ли някой направо плесници защото ако викнем куките нищо няма да им направят,ще ги пуснат..както с един колега хванахме един 18 годишен циганин да краде лайсни от 7мица 2003 година,и го държах 30 минути за яката докато дойдат куките и като дойдоха ни казаха цитирам "Не сте малки деца,да се карате за глупости " :kuku: и го пуснаха,направо незнам къде живеем.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от armani78 » 04 Фев 2014, 22:02

Пишете ме и мен в отбора,откога ми се иска да насурвакам някое такова копеленце....Винаги съм казвал че ако видя някой до Х-а ще го потроша целия,после в багажника и вързан гол за някое дърво на витоша...100% това ще направя.Тя затова жената като ме види че гледам през прозореца и се моли да не видя някои да пипа,че знае какво ще стане :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата