Някой познава ли Геле

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e-36 вече и е39
Мечтае да кара: х6 ама има време

Някой познава ли Геле

Мнение от jorfii » 04 Фев 2014, 21:57

Здравейте колеги много странна тема ама това ми хрумна в момента и може някой да помогне. Малко предистория станах горд собственик на е36 през 2007г. от тогава познавам и въпросния Геле по това време имаше автосервиз точно зад практикера в дружба едни халета след известно време се премести щели да строят нещо там /то и досега нищо няма построено там ама както ида е/ та премести сервиза в кв. Бенковски точно зад Полмото едни гаражчета държеше. След не знам колко време беше в един сервиз в двора на някакъв месокомбинат или нещо подобно беше в Горубляне точно на колелото на рейсовете на shortcut-a за младост последно се чух с него преди около година тогава беше в някакъв сервиз на гара искър някъде около асансьорния там точно не съм ходил та ако някой го познае по това описание един дребничък такъв много омазан и луд фен на марката моля да сподели телефона му може и на ЛС не само защото в момента много ми трябва а и защото в края на краищата сме приятели с него но когато онзи ден се опитах да го потърся се оказа че при смяната на разни gsm апарати съм изгубил номера му и така ако може някой да помогне пък ще се видим при Геле на по бира /черпавката е от мене/ :bchug:
Изображение

Назад към Извън Темата