Литература
Модератор: Общи модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Литература
Някой да казва къде да намеря книги в електронен вариант да чета, че нещо нямам работа в офиса тия дни. За автомобили, двигатели, техника на шофиране или каквото подобно знаете. Че май до края на лятото ще е така и искам да почна повечко да ги разбирам нещата
Че тия майстори повечето май една книга не са прочели ами само с теслата и вълшебните думи
Помагайте

Помагайте
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Като за начало ти предлагам, ако още не си го направил де, да изръшнеш всичко от раздел Мултимедия: http://store.bmwpower-bg.net/, после и от Дъ Бест. После ще намериш и купища интересни теми в техническите подфоруми, касаещи отделните модели - има мнооооого полезна информация и много хора са споделили своя опит там.
Потърси и в Арена.бг. В раздел Други. Там открих някои ръководства, но не мога да ти дам линкове, щото не ми се рови сега. Можеш да пробваш и по други търсачки: датата, евро-нета и т.н. Сигурен съм, че лятото няма да ти стигне да изчетеш всичко, което може да намериш
. А, пробвай и в Уикипедиата. Там също има куп интересни работи. А може и някой форум за тунинг да посетиш - мисля, че и там има теми с хляб в тях, а не само боза
.
Все пак, колеги, ако някой разполага с директни линкове, да дава, и на мен ще са от полза
.
Потърси и в Арена.бг. В раздел Други. Там открих някои ръководства, но не мога да ти дам линкове, щото не ми се рови сега. Можеш да пробваш и по други търсачки: датата, евро-нета и т.н. Сигурен съм, че лятото няма да ти стигне да изчетеш всичко, което може да намериш

Все пак, колеги, ако някой разполага с директни линкове, да дава, и на мен ще са от полза

It's not who You are, it's who You know...
2 мнения
• Страница 1 от 1