Дипломна работа - анкета
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Дипломна работа - анкета
Здравейте, колеги
в момента си пиша дипломната работа във ВИАС и ме нахендриха при един професор (от Виена), който има голям афинитет към правенето на анкети. Та...за да си завърша дипломата работа трябва да направя някаква анкета, ориентирана към определени Авто-Клубове в България. Темата ми я постави той и е за "Методи за повишаване на безопасността по пътищата". Идеята е да се намери, според обикновените хора, кои мерки биха били най-ефективни за подобряване на положението в България.
Та молбата ми към вас е, ако Ви е взможно, да отделите 10-15 минутки за анкетата (30 въпроса е). Трябва само да отговорите на въпросите и после да натиснете "Изпращане", за да мога аз да получа отговорите. После аз трябва да отработя резултатите и да му пратя какво е мнението на хората, за да го сравним с мнението на "експертите".
Предварително благодаря на всички, които са ми отделили от времето си !!! :rolleyes:
Ако Ви представлява интерес мога да постна резултатите от Хонда-форума и Фолксваген форума!
ЛИНКЧЕ:
https://docs.google.com/forms/d/1WlpwU5 ... o/viewform

в момента си пиша дипломната работа във ВИАС и ме нахендриха при един професор (от Виена), който има голям афинитет към правенето на анкети. Та...за да си завърша дипломата работа трябва да направя някаква анкета, ориентирана към определени Авто-Клубове в България. Темата ми я постави той и е за "Методи за повишаване на безопасността по пътищата". Идеята е да се намери, според обикновените хора, кои мерки биха били най-ефективни за подобряване на положението в България.
Та молбата ми към вас е, ако Ви е взможно, да отделите 10-15 минутки за анкетата (30 въпроса е). Трябва само да отговорите на въпросите и после да натиснете "Изпращане", за да мога аз да получа отговорите. После аз трябва да отработя резултатите и да му пратя какво е мнението на хората, за да го сравним с мнението на "експертите".
Предварително благодаря на всички, които са ми отделили от времето си !!! :rolleyes:
Ако Ви представлява интерес мога да постна резултатите от Хонда-форума и Фолксваген форума!

ЛИНКЧЕ:
https://docs.google.com/forms/d/1WlpwU5 ... o/viewform
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Дипломна работа - анкета
Завърших ВИАС през лятото на 1992г. - голяма мизерия беше тогава, но не помня да са ни занимавали с анкети... Колега, нали става въпрос за същия ВУЗ, който сега е УАСГ? Какво общо може да има дипломната ти работа с безопасността по пътищата - просто ми е интересно?
Щом е за колега - ще попълня анкетата, макар че някои от отговорите ми може да не харесат на австрийския професор ...

Щом е за колега - ще попълня анкетата, макар че някои от отговорите ми може да не харесат на австрийския професор ...

Excellent! Steven is my name!
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
и аз се включих много ми хареса това с E-call 

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Borymeckata написа:Завърших ВИАС през лятото на 1992г. - голяма мизерия беше тогава, но не помня да са ни занимавали с анкети... Колега, нали става въпрос за същия ВУЗ, който сега е УАСГ? Какво общо може да има дипломната ти работа с безопасността по пътищата - просто ми е интересно?
Щом е за колега - ще попълня анкетата, макар че някои от отговорите ми може да не харесат на австрийския професор ...![]()
Може би завършва пътно строителство.
Отговорих на въпросите на анкетата!
Успех с дипломирането колега!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- Mr2faces
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 compact '97
Попълних я и аз 
Успех с дипломната колега, и мен ме чака наскоро дипломна

Успех с дипломната колега, и мен ме чака наскоро дипломна

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
+1
- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин?
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин?

Благодаря Ви много за отговорите. Страшно ми помага, за да приключа най-накрая!
Иначе към колегата по-горе....точно за същото учебно заведение става въпрос. И за АБСОЛЮТНО същия ташак, какъвто е бил при теб преди време... Нищичко не се е променило
Въпроса е че завършвам Транспорсно строителство на немски език и за да си взема дипломата и от австрия се налага да работя с техен професор, а те са малко .... по-така хора
Техните интереси и желание са по-различни от нашите. И цялата ми дипломна е ориентирана спрямо неговите критерии и понеже там е често срещана практика с анкетите той искае от мен да направя същото. Та така
Благодаря отново и при първа възможност ще ви информирам за резултатите, като събера малко повечко мнения

Иначе към колегата по-горе....точно за същото учебно заведение става въпрос. И за АБСОЛЮТНО същия ташак, какъвто е бил при теб преди време... Нищичко не се е променило

Благодаря отново и при първа възможност ще ви информирам за резултатите, като събера малко повечко мнения

- Night_Wolf
- младши ентусиаст
-
- ghostbobi
- Потребител
-
- Кара: 530 D
Анкета за подобряване на безопасността по пътищата на България
Your response has been recorded.
Your response has been recorded.
- alexanderkirow
- кандидат ентусиаст
-
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
готофо 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3