До колега със сиво е46
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
До колега със сиво е46
Искам да предупредя колега със сиво е46 комби преди фейса в Люлин 6. Преди малко по-малко от час минах от там и шофьорското огледало беше извадено от пластмасата и беше готово за взимане. Ако колегата чете тук, става дума за блок 613, нека дебне, ако вече не е късно!!! За съжаление не се усетих да видя номера на колата за да го напиша отчасти тук.
П.П. Знам, че подобни теми са забранени, но ако колегата чете тук и види темата овреме се надявам да спася огледалата му.
Поздрави!
П.П. Знам, че подобни теми са забранени, но ако колегата чете тук и види темата овреме се надявам да спася огледалата му.
Поздрави!
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
Re: До колега със сиво е46
Как го видя, че е извадено. Защо не го сложи на мястото му. Спри се, бутни колата да се включи алармата. Тая тема тука....
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: До колега със сиво е46
Тре'а ли ти давам обяснения що не съм спрял и не съм го отремонтирал?! Пиша тук, ако колегата прочете да ги дебне, аз моята кола си я наблюдавам.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

3 мнения
• Страница 1 от 1