сервиз метан
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
сервиз метан
Дайте координати на метан сервиз в София някъде че имам проблем който мойте майстори не могат да разрешат може и на лично да не прозвучи като реклама.
Re: сервиз метан
айде бе хора никой ли не кара на метан или пък нямате познати майстори, бакшиши няма ли?
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Има и майстори, и бакшиши, ела в Казанлък. 

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
кв.Левски до църквата ,при Станислав.
sas_88 написа:кв.Левски до църквата ,при Станислав.
Съжелявам, че мнението ми е в разрез с това на колегата, но в никакъв случай не ходете при този човек!!!
Аз лично моя метан го сложих на горубляне и нямам никакви оплаквания! В началото беднееше леко, но като им казах, хората веднага смениха инжекторите и станаха нещата ОК
-Злой- написа:sas_88 написа:кв.Левски до църквата ,при Станислав.
Съжелявам, че мнението ми е в разрез с това на колегата, но в никакъв случай не ходете при този човек!!!
Аз лично моя метан го сложих на горубляне и нямам никакви оплаквания! В началото беднееше леко, но като им казах, хората веднага смениха инжекторите и станаха нещата ОК
къде в горубляне колега
6 мнения
• Страница 1 от 1