От кой път си взехте шоф. изпит?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

От кой път си взехте шоф. изпит?

Мнение от doomy525 » 12 Фев 2014, 11:36

Здравейте колеги :mhihi:
понеже има тема за автоматиците, книжките и разни томболи :lol: споделете от кой път си вземахте листовките и кормуването :?: няма място за лъжене или поне няма да е доблестно, а и нищо срамно няма ако има скъсани. Също така ако искате споделете от семейството ви (деца, сестри, братя, родители и т.н. - само роднински връзки) ако знаете.

Нека започна аз
от всички роднини само аз единствен си ги вземах и двата от първия път :mrgreen: всеки един член на фамилията е късан само на листовки. На листовките имах 3 грешки (тогава така се оценяваха - три сбъркани въпроса, при пет късаха), а на кормуването имах една генерална грешка и тя беше, че влязох в шахта докато минавах покрай детска градина с чавета по тротоара и ги наблюдавах да не скочат отпреде :lol:

Накрая на изпита изпитващия ми каза "Виждам, че караш, щот ти трябва книжка, а не просто за да имаш" :) което си е истина - буквално 3 дена след навършването ми на 18 вече бях с кетап в ръка. :lol:
Да не говорим, че в деня на изпита падна страшен сняг и по правило нямаш право да караш преди изпита, а инструктора ми заяви "Ако стигнеш в тоя сняг - ще ходиш на изпит, ако ли не за друга дата" :mrgreen: естествено нямаше проблеми въпреки обстановката

Вие сте :ok:

edit : също така какви категории имате? И в кой град ви беше кормуването?

Аз съм със А и B (М не мисля, че е нужно да се споменава) и ги карах във Велико Търново

:bchug:

edit 2: :mhihi:
Последна промяна doomy525 на 12 Фев 2014, 14:32, променена общо 2 пъти
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Re: От кой път си вземахте шоф. изпит?

Мнение от boksioraE39 » 12 Фев 2014, 11:46

Имам всички категории без D (просто не ми трябва) всички изпити съм взел от първия път,без почерпки и връзки а не да не са ми предлагали и да съм нямал възможност,просто има някой неща в живота където по-трудния начин ти излиза по-евтино занапред... ;)
Аман от посерковци с платени книжки... :winky:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Мнение от red_bull92 » 12 Фев 2014, 11:56

Аз съм от Кюстендил и тук си карах шофьорсите курсове, листовките ги везх от 1-вия път с 1-на грешка и я открих при проверката още преди да предам листовките, но нали нямаш право на поправка си остана грешката, а кормуването го взех от 2-рия път. В книжката си за сега имам "В" и "М" (понеже я дават с "В"-то иначе не бих я карал) категории, но смятам да изкарам абсолютно всички без "А"-тата за мотор. За мен е много по голяма тръпка да дрифтя с кола, отколкото да карам мотор още повече, че на мотора не си на закрито и ти е студено зимата, вали те дъжд, като е мокро има много голяма вероятност да ти поднесе на някой завой и да паднеш лошо и т.н. ... Сега събирам пари за Е46-ца и смятам към лятото вече да я взимам и да почвам с тунинга :yes:
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 12 Фев 2014, 11:57

Всичко от първия път. Имам "B" и "M". :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 12 Фев 2014, 12:01

Листовки от първия, кормуване от втория :mhihi: После се оказа, че на първото кормуване, само аз не съм се бил подсигурил :mhihi: На втория карах по странен маршрут, но бях по-спокоен и го минах перфектно, въпреки че бяха скъсали всички преди мен :lol: :mhihi:

Брат ми и той беше изгърмял на кормуването поради незнание на правилника :lol:

Вече обаче е много изкривено взимането, въпреки камерите. Все гледат да има скъсани... масово си плащат... Както казах, на първото кормуване, само аз не се бях подсигурил :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Bareck » 12 Фев 2014, 12:05

Карах я в Благоевград,всичко си взех от първия път...
Последна промяна Bareck на 12 Фев 2014, 12:08, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 12 Фев 2014, 12:05

Листовките ги взех от първия опит, обаче на кормуването ме скъсаха защото тръгнах да заобикалям една дупка, а в това време колата зад мен е предприела изпреварване и не я видях, при второто ми явяване на изпита вече нямаше проблеми. В последствие реших, че ще ставам моторист и изкарах и А категория, тука обаче в пълна степен важи лафа при автомобилите, че книжка кола не кара (в моя случай мотор) и след три падания реших, че пистовите мотори не са за мен и се отказах от тази си страст.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ociata » 12 Фев 2014, 12:12

Явявал съм се на три изпита (1 листовки за В и 2 кормувания за В и за А). Всичко е гръмнато от първия път :mhihi: На листовките имах 1 грешка, но съм почти сигурен че сега ако седна да ги решавам ще ме скъсат :mhihi:

Ако се броят задгранични опити - късан съм на листовките в САЩ 1 път. Щото нали си мислех че листовките са си листовки на всякъде по света и така просто се явих с БГ подготовката :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d e39

Мнение от mermenkov » 12 Фев 2014, 12:23

Шофьор любител кат. В :mhihi:
София от първия път, листовките на косъм с 5 грешки 8)
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 12 Фев 2014, 12:24

Листовките от 1вия път, без да съм чел нито правилник, нито закони, само с решаване на листовки в интернет. Кормуването от 2рия път, както се вика, с 200 марки и една прасе /ма баш 200 марки си бяха де/ :mhihi:

Инак инструктора ми беше "страшен"

Теоритична подготовка - 0 часове
Извънградско каране - 0км
Шофиране на тъмно - 0км
Шофиране по магистрала - 0км
Изпреварване , техники и прочие - 0

И после що има война по пътищата :banghead:

За 2004г говоря, надявам се сега да са по нормални нещата :dunno:
Не Мы такие, Жизнь такая

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
Мечтае да кара: зил 130

Мнение от M10 » 12 Фев 2014, 12:27

B от първия път, листовки с нула грешки, кормуване една щото се заядох със изпитващия :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 525d
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от alioshev » 12 Фев 2014, 12:30

Имам А и Б категории. Всичко съм изкарал от първия път.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Сива Бима
Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
Детайли за колата: Лачена

Мнение от hacker4eto1 » 12 Фев 2014, 12:36

Листовките от първи път с 2 грешки на регулировчика.. (и сега ми е проблем тоя маняк) добре ,че карам в малък град и никога няма такъв образ на кръстовището.
Кормуването от 2 рия път ,взех та минах на жълто (кажи речи към червено по негови думи).
А правилника го учех доста а и доста знаци съм се връщал да целувам за да ги запомня :oops:
Изображение
Последен проект https://youtu.be/oRvrTuwa_Rg

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 12 Фев 2014, 12:55

Малееее,чудя се да почвам ли да обяснявам! :D Имам Б и М. Явявах се в град Сливен! Преди години листовките бяха с червен и син цвят на номерата им! Червените по-лесни,а сините по-трудни! На изпита даваха по една от цвят,но всяка беше от две листовки пъхнати в плик. Например лицето е листовка номер 5,а гърба номер 35. Сутринта си вървя пеш към КАТ и чета листовки,като бяха сложени в найлонов джоб-лице номер 1 и гръб номер 40 :mhihi: . Вървя и чета,вървя и чета :mhihi: Сядам в стаята да ни раздават листовки и ми се пада листовка-лице номер 1 и гръб номер 40 :mrgreen: За 2 минути е готова. Проверяващия вика-момче,нещо не ти е ясно ли? Аааа,казвам готов съм. Дава втората и тя за 2-3 мин и излизам! Отвън инструктора шашнат казва,знаех си че ще те изгонят :paranoid: :mhihi:
Но на кормуването ме скъсаха и то не знам кой беше прав и кой беше крив! Първа кола бях в кръстовище,ляв завой. Навлязал съм в кръстовището,но изчаквам отсрещните коли да се изнесат! Но много коли и аз чакам ли чакам :bang: Светофара светва жълто и се изнасям,но изпитващия казва,че нямам право и ме скъса! Спирам,вадя правилника и му показвам какво пише,че трябва да освободя кръстовището,но на него жена му май не беше му дала сутринта и ме скъса!
На другия ден се явявам пак-на друга кола,друг изпитващ! Да вметна,че преди мен караше един ром,бе направо циганин :mhihi: Карахме лада петица :mhihi: човека кара само на втора и изпитващия пита дали не знае,че има и други скорости,а той отговаря,че е карал до сега на жигула и изведнъж го качват на лада и му е ново :D Качвам се аз,и човека казва-карай до КАТ за да си подадеш документите за книжката и после ще ме закараш до нас и си готов! Така и стана,отидохме в КАТ,подадох документите и готово! :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535d
Мечтае да кара: F90 M5

Мнение от enerdjy » 12 Фев 2014, 13:03

Всичко от първият път.Листовките ги взех на косъм с 4 грешки :mhihi: кормуването без никакви проблеми.Изпитващият само ми вика "виждам, че можеш да караш, но много ми се моткаш" :mhihi: щото аз си карах бавничко да знам, че няма да имам проблеми :D

П.П - това не означава, че и аз съм карал само на втора :D
"If one day speed kills me don't cry because i was smiling" - Paul Walker

Следваща

Назад към Извън Темата