Съвет при избор на ФМ/MP3 трансмитер

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: Е46 330Ci

Съвет при избор на ФМ/MP3 трансмитер

Мнение от loadrunner » 17 Фев 2014, 21:45

Здравейте,колеги.Решил съм да заменя многобройните дискове в колата с подобна джаджа,но от марките-производители никоя не ми е позната,а и в интернет има доста смесени мнения както за моделите,така и за самите фирми.Та въпроса ми е някой ползва ли подобно устройство,доволен ли е и изобщо-да ме насочите към някои модели.Тези от по 10-15 лева разбирам,че са проблемни в повечето случаи,затова и съм ги изключил от сметките.Колата е 46-ца,ако това има значение.Благодаря предварително :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Re: Съвет при избор на ФМ/MP3 трансмитер

Мнение от turbo » 17 Фев 2014, 23:23

Всички, за които знам и съм чувал да свирят са кофти - режат по нещо от честотния спектър (най-често от горната част). Не съм виждал някой, който да е в час. Явно не се заиграват дистатъчно с трансмитването производителите. Вадил съм много чист звук с MP3 касета ама е малко кофти да се работи с нея. Другото е вече да се вади AUX вход на аудио-системата, което направено като хората си става качествен звукът.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли! Изображение 552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: в лявата лента.
Мечтае да кара: Черна е46 М3 :)
Детайли за колата: DIESEL POWER

Мнение от Zheleznia » 17 Фев 2014, 23:27

Колега имал съм трансмитер, но звука не е качествен, и често като минаваш по край таксита дава смущения, Дисковете имат далеч по добро качество, най добре си изкарай cd-то и виж дали няма вход за звук, да си изкараш едно кабелче и да си пускаш музика през него. Марката не я помня не беше супер скъпо, но съм виждал и други трансмитери които са с вход за usb и дистанционно, но пак не са били доволни колегите, може би не са си купували от скъпите :dunno: . Това е моето мнение, надявам се да съм ти полезен.
По ме дразнят "боклуците" които хвърлят боклуците си по Земята!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 18 Фев 2014, 18:03

Преди време "джитках" една E39 с Business Касетка :)
Тогава смених 5-6 трансмитера от по 15-20лв + няколко подарък от OMV. Накрая нацелих някакъв що годе ок свирещ.
Това, предполагам, не ти е вариант, но няма как иначе да уцелиш, за съжаление. Като сметнеш парите, по-добре един Гром Аудио и "жми градо".
Няма смисъл да си късаш нервите с такива неща.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320Ci '01

Мнение от fancooler » 19 Фев 2014, 14:02

Имам наблюдение върху евтините модели. Високо ниво на фонов шум. Орязан честотен спектър в ниските и високите честоти. Изгорели няколко флашки, поставени в различни модели с цена от порядъка на 20-35 лв.

Кога забравих за това произведение на изкуствто ли? Преди няколко години подарих на познат с е46 320д фейс един трансмитер и взе, че му изгоря запалката (тия устройства греят много по принцип).

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530d '09

Мнение от Malik » 19 Фев 2014, 15:00

И аз се борех с едни такива чикии до преди година, но в крайна сметка сложих ГРОМ и не съжалявам. Цената сравнена с тази на който и да е трансмитер е височка, но си заслужава :yes:
Последна промяна Malik на 19 Фев 2014, 23:43, променена общо 1 път

Потребител
Аватар
Кара: Е46 330Ci

Мнение от loadrunner » 19 Фев 2014, 19:39

Благодаря за отговорите,колеги.Явно,че качеството и надеждноста при тези устройства е далеч от Grom audio-то,за което признавам си - не бях чувал.Явно ще се инвестира в нещо малко по-скъпо,но пък което да си заслужава.Благодаря още веднъж на всички,писали по темата,както и че ме "открехнахте" за Grom audio :yes:

Назад към Извън Темата