taxistars
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- whisky_touch
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х4 2025
- Мечтае да кара: e60 M Power
taxistars
здравейте колеги, интересува ме някой ползва ли тази услуга в софия? Приложението се дърпа от гоогле магазин за андроид или за iphone. Изглежда много добре, таксито идва точно където се намираш по ГПС, ти можеш да следиш кога то пристига, на какво разстояние е от теб и всякакви такива глезотии. Ако някой го е ползвал нека сподели опит и дали е нужно да си регистрирам някаква банкова сметка в телефона?
Съществува един фантастичен свят събран в една композиция даваща толкова радост на пътя! Вулгарно красив свят на брутална мощ, в които няма въздух, а само пушек от изгорели гуми.Там властват технологичния гении,красивия дизаин, красотата. Там няма животни, а само озверели расови коне. Там, всичко се случва на високи обороти и размазващо високите скорости.- Свят на кристално чиста мощ и бензинови пари-светът на автомобилите, светът на БМВ... !
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Re: taxistars
Имам я на айфона само че в Пловдив работи перфектно не изисква никакви банкови сметки.
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Re: taxistars
Аз ползвам приложението на Yellow Taxi, съответно то си е само за тях, ама аз и без това ги предпочитам. Бачка перфектно. Хубавото е, че има feedback, т.е. можеш да оценяваш шофьор, кола и т.н. Много съм доволен. Гледаш си возения, плащания и т.н. Пишеше, че ще въвеждат и безкешово разплащане, ама ще видим. Taxi Stars не съм пробвал още, но ще го кача и ще дам поне сравнение между двете.
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
4 мнения
• Страница 1 от 1