За или против регистрационен номер отпред
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
За или против регистрационен номер отпред
Ей така ми хрумна сега, като видях темата за ламбото с duct tape... Така или иначе номера отпред няма пломба, пада лесно, краде се с брони и разбира се загрозява колата 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
Re: За или против регистрационен номер отпред
Да очакваме ли скоро тема за или протива предна лява гума 

Гласувах: против.
Гледам в доста страни се справят само със заден номер, пък така или иначе камерата е редно да те снима в гръб ( а не като наяите мишкари да спират в нарушение в насрещното) както и е редно когато те спират или да карат след теб (вижда се номера) или като спреш колата пред патрулката пак вижда номера и може да си направи справка.
Гледам в доста страни се справят само със заден номер, пък така или иначе камерата е редно да те снима в гръб ( а не като наяите мишкари да спират в нарушение в насрещното) както и е редно когато те спират или да карат след теб (вижда се номера) или като спреш колата пред патрулката пак вижда номера и може да си направи справка.
- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
Мен ме дразни,по-добре без него-загрозява.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Против съм принципно, но и зависи от колата според мен - на е36-тицата ми седи добре, има си предвидено място на предната броня и е добре. Но примерно като видя касапщината която е при всички спортни автомобили направо ми се реве, нищо че не са мои колите
Трябва да е по избор за мен !

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
Boyadjiev написа:Против съм принципно, но и зависи от колата според мен - на е36-тицата ми седи добре, има си предвидено място на предната броня и е добре. Но примерно като видя касапщината която е при всички спортни автомобили направо ми се реве, нищо че не са мои колитеТрябва да е по избор за мен !
И аз съм на тоя принцип, преди време в Гърция като излезе Мазда RX8 и на доста не им слагаха номер отпред. Просто нямаш място, а който слагаше беше отврат. И на някои модели Алфа Ромео същата работа, по-добре да няма. Ама каквито и да са резултатите няма смисъл от тази анкета. Едва ли ще се промени нещо.
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Аз перманентно целя нЕкви неща нарочно с тая табела, на всичките коли са ми на баница - та по-добре да си седи там

Ubi dubium, ibi libertas
steeN написа:Ей така ми хрумна сега, като видях темата за ламбото с duct tape... Така или иначе номера отпред няма пломба, пада лесно, краде се с брони и разбира се загрозява колата
Мен ми е интерсно на това ламбо, какво ще се случи с табелата на предния номер при Vmax

Не Мы такие, Жизнь такая
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Против! Както каза колегата по-горе, хората се справят и без предните табели, освен това се спестяват ПАРИ, които НИЕ плащаме за нещо ненужно.
факт!
2,860,000 х 13,50лв = 38,610,000
40 милиона за ТЪПОТИИ!
то, не че държавата не прави и други разходи, ама
Bitch, PLEASE!
факт!
По договор с МВР и БМВ две табели струват 27 лева. Допълнително в цената на услугата виза и секретен нит, който струва 5 лева. Крайната цена за клиента обаче беше 75 лева, а разликата се прибираше от фирмата, чиято печалба се е връщала счетоводно в МВР под формата на дарения.
В края на шестмесечието на тази година общо регистрираните автомобили в страната са били 2 860 000.
2,860,000 х 13,50лв = 38,610,000
40 милиона за ТЪПОТИИ!

то, не че държавата не прави и други разходи, ама

Bitch, PLEASE!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
Никога не ми е харесвала предната табела, обаче обърках в анкетата и цъкнах против - да се счита +1 ЗА 

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Стига бе, за какво съм дал 50 лева за "хубав" номер, ако ще се вижда само отзад ...
Това е майтап, разбира се... Иначе на въпроса - мотоциклетите минават само с една табела отзад, значи ако е възможно и за колите - защо не... Ще бъде една грижа по-малко.

Това е майтап, разбира се... Иначе на въпроса - мотоциклетите минават само с една табела отзад, значи ако е възможно и за колите - защо не... Ще бъде една грижа по-малко.
Excellent! Steven is my name!
Borymeckata написа:Стига бе, за какво съм дал 50 лева за "хубав" номер, ако ще се вижда само отзад ...![]()
![]()
Ако може да е и забита над някоя от задните гуми

На мен не ми пречи и честно казано ми е все тая.
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Да е по желание. На бмв което има място отпред е грозно без. На лансър с огромен кулер е просто смешно.
Последна промяна M10 на 21 Фев 2014, 15:17, променена общо 1 път
Е какво и е на Е36-цата без преден номер? Купуваш си другата лайсна и си перкаш.

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
С тази броня да, но това би било грозно
.jpg)

.jpg)

52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4