любовна дилема дайте съвет
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
здравейте имам жена и две деца.виждам се с друго момиче от година и половина.с нея нещата вървяха добре като сме имали добри и лоши моменти.тя знаеше от началото че съм женен.често се събираме с неината приятелка с която живее и с брат ми.ходим за риба с каравана и т.н.
моята приятелка също има деца но не живеят с нея поради известни причини които и тежът.тя работи но на всеки не му стигат парите.сдухва се и за това.по принцип ми се сърди за дреболий но съм и свикнал и и преминава бързо.добър човек е изпатил от живота и от мъжа си.затваря се в себе си понякога сама и не и се ходи никаде.
от жена ми много ме ревнува дори като чуе че ми се обажда направо се побърква.много ме обича казвала ми е че неможе да си представи че ще живее без мен.разбира се аз трябваше и да съм хем при семеиството си хем и при нея.тя се дразнеше когато някои път се прибирам вкъщи.
края на лятото искаше да се разделим но чувствата и говореха друго.
аз с жена ми миналата година сме правели секс веднъж на месец сигурно и спрях да го правя от август защото ми беше вече много кофти от приятелката ми.и от октомври започнахме редовно да се виждаме и преспиваме заедно.и двамата го искахме много.в секса е лудница много страст страст.много ни е хубаво.
постоянно си пишем с телефона по вайбъра.
но жена ми разбра в началото на януари и февруари се изнесе с децата на квартира наблизо така аз ходя и си ги виждам.но приятелката ми започна да я гризе съвеста децата жената .
започна да ми говори да си ги върна да се разделяме.иначе на жена и казах да си стоят вкъщи но нали живеем с брат ми и жените ни не се понасят.и така тя се изнесе.
приятелката ми се отдръпна от мен започна да страда да не спи изпитва вина за семейството ми и как и нейния живот бил провал .аз и казах още декември че желая и ще дам всичко да живеем заедно.
и така гони я съвеста чувствата и към мен страста и към мен.отдръпна се.
постоянно и пиша по телефона за чувствата ми искам да сме заедно но тя ми казва че трябвало чувството и за вина да изчезне .че то надделявало .сърцето я водело към мен разума настрани.
казвам и че сега ми е тежко без нея но.
въпреки това този месец се любихме страстно няколко пъти просто неиздържа на съобщенята ми и отивам взимам я и страстно се любим.
но стои настрана от мен сега .сега ми говори че и чувствата и от както жена ми разбрала се променили.
не трябвало да ме вижда и не трябвало да се любим че и пречело да разбере чувствата си към мен.
сега искала да разбере дали може без мен и дали има чувства.измъчва се незнам
даите съвет какво да правя обичам я обожавам я всичко. щяла другия месец отпуската да си е на село при леля си да обмисли всичко за нас.
и аз се измъчвам тежко ми е.постоянно и пиша а тя по рядко прави се .питах я да спра да ти пиша да не те натоварвам. тя ми отвръща ми както решиш
какво да правя момчета и момичета.ей то роман стана . сори и за правописа много.
искам да си я върна искам да живеем заедно но спорад нея не било лесно.казвам и ще се справим да си вземе детенцето с нас защото то е на село при баба си и дядо си.
незнам какво да направя и да и говора вече.
моята приятелка също има деца но не живеят с нея поради известни причини които и тежът.тя работи но на всеки не му стигат парите.сдухва се и за това.по принцип ми се сърди за дреболий но съм и свикнал и и преминава бързо.добър човек е изпатил от живота и от мъжа си.затваря се в себе си понякога сама и не и се ходи никаде.
от жена ми много ме ревнува дори като чуе че ми се обажда направо се побърква.много ме обича казвала ми е че неможе да си представи че ще живее без мен.разбира се аз трябваше и да съм хем при семеиството си хем и при нея.тя се дразнеше когато някои път се прибирам вкъщи.
края на лятото искаше да се разделим но чувствата и говореха друго.
аз с жена ми миналата година сме правели секс веднъж на месец сигурно и спрях да го правя от август защото ми беше вече много кофти от приятелката ми.и от октомври започнахме редовно да се виждаме и преспиваме заедно.и двамата го искахме много.в секса е лудница много страст страст.много ни е хубаво.
постоянно си пишем с телефона по вайбъра.
но жена ми разбра в началото на януари и февруари се изнесе с децата на квартира наблизо така аз ходя и си ги виждам.но приятелката ми започна да я гризе съвеста децата жената .
започна да ми говори да си ги върна да се разделяме.иначе на жена и казах да си стоят вкъщи но нали живеем с брат ми и жените ни не се понасят.и така тя се изнесе.
приятелката ми се отдръпна от мен започна да страда да не спи изпитва вина за семейството ми и как и нейния живот бил провал .аз и казах още декември че желая и ще дам всичко да живеем заедно.
и така гони я съвеста чувствата и към мен страста и към мен.отдръпна се.
постоянно и пиша по телефона за чувствата ми искам да сме заедно но тя ми казва че трябвало чувството и за вина да изчезне .че то надделявало .сърцето я водело към мен разума настрани.
казвам и че сега ми е тежко без нея но.
въпреки това този месец се любихме страстно няколко пъти просто неиздържа на съобщенята ми и отивам взимам я и страстно се любим.
но стои настрана от мен сега .сега ми говори че и чувствата и от както жена ми разбрала се променили.
не трябвало да ме вижда и не трябвало да се любим че и пречело да разбере чувствата си към мен.
сега искала да разбере дали може без мен и дали има чувства.измъчва се незнам
даите съвет какво да правя обичам я обожавам я всичко. щяла другия месец отпуската да си е на село при леля си да обмисли всичко за нас.
и аз се измъчвам тежко ми е.постоянно и пиша а тя по рядко прави се .питах я да спра да ти пиша да не те натоварвам. тя ми отвръща ми както решиш
какво да правя момчета и момичета.ей то роман стана . сори и за правописа много.
искам да си я върна искам да живеем заедно но спорад нея не било лесно.казвам и ще се справим да си вземе детенцето с нас защото то е на село при баба си и дядо си.
незнам какво да направя и да и говора вече.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: любовна дилема дайте съвет
Времето лекува!
Това е във всеки смисъл,ако спреш да настояваш да се виждаш с приятелката си,постепенно нещата ще си влезнат в руслото на старият ти живот,но пък живота е един,за това има и разводи,само че като Мъж трябва да постъпиш отговорно към съпругата ти и децата ти,осигури им жилище и някакъв доход и живей живота си какъвто трябва и мислиш че трябва да живееш!
Това е във всеки смисъл,ако спреш да настояваш да се виждаш с приятелката си,постепенно нещата ще си влезнат в руслото на старият ти живот,но пък живота е един,за това има и разводи,само че като Мъж трябва да постъпиш отговорно към съпругата ти и децата ти,осигури им жилище и някакъв доход и живей живота си какъвто трябва и мислиш че трябва да живееш!
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Такива мъже направо не ви разбирам. Как може да имаш жена, която ти е родила 2 деца и да я зарежеш заради друга. А пък другата знае, че имаш семейство, съсипва го и след това видиш ли и става гадно, че се е съсипало. Е тя к'во очакваше, жена ти да я приеме и да си живеете всички заедно и кога ти кеф едната, кога ти кеф - другата. Защо си ги правил тези деца, като все още не си готов за сериозност?! Защо е нужно да съсипеш трима човека, заради единия секс? Най-добрия вариант, зарязвай въпросната и си отивай при семейството, оправи си нещата и си живейте заедно. Помисли за децата, щото от цялата работа децата го отнасят най-много. Тях не ги ли обичаш? Не мислиш ли, че им е адски кофти, че баща им ги зарязва, защото си е намерил нек'ва друга дето да си се клецат, пък тях кучета ги яли.
Мислете, преди да правите деца и сериозни отношения с други хора...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
randity написа:Такива мъже направо не ви разбирам. Как може да имаш жена, която ти е родила 2 деца и да я зарежеш заради друга. А пък другата знае, че имаш семейство, съсипва го и след това видиш ли и става гадно, че се е съсипало. Е тя к'во очакваше, жена ти да я приеме и да си живеете всички заедно и кога ти кеф едната, кога ти кеф - другата. Защо си ги правил тези деца, като все още не си готов за сериозност?! Защо е нужно да съсипеш трима човека, заради единия секс? Най-добрия вариант, зарязвай въпросната и си отивай при семейството, оправи си нещата и си живейте заедно. Помисли за децата, щото от цялата работа децата го отнасят най-много. Тях не ги ли обичаш? Не мислиш ли, че им е адски кофти, че баща им ги зарязва, защото си е намерил нек'ва друга дето да си се клецат, пък тях кучета ги яли.
Що бе,аз познавам един тип дето имаше жена и си намери и любовница,с течение на времето така направи нещата че в момента живеят и тримата много добър семеен живот.

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
„Съдби на кръстопът” по Нова телевизия 

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Е.Димитров написа:
Що бе,аз познавам един тип дето имаше жена и си намери и любовница,с течение на времето така направи нещата че в момента живеят и тримата много добър семеен живот.

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Темата за мене е пълен таш@к пък вие си пишете колкото искате... 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
boksioraE39 написа:Темата за мене е пълен таш@к пък вие си пишете колкото искате...
А не бе

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Наложително, стана да си направим подфорум "Лична драма"...или поне една тема някъде 

Ubi dubium, ibi libertas
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
То тва докато го четеш трябва записки да си водиш за да ти стане ясна схемата. А ако всичко е вярно - жалко за всички участници във филма, особено за дечицата. Ти каквото си търсил си го намерил. Съжелявам...
Sent from the черешата
Sent from the черешата
Последна промяна frizzante на 26 Фев 2014, 15:53, променена общо 2 пъти
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- neonman
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
Леле мале , колко мъка по има света
1. До колкото разбирам и двамата сте си зарязали децата далеч от вас
2. Как може да напишеш такова нещо в форума ТОВА Е ТВЪРДЕ лично , и при това е срамно и обидно зза теб !!!
3. .... и да искаш мнение от хора , на които с няколко изречения смяташ че ще им се изясни положението ти
4. Научи се да пишеш и да се изразяваш - ужасен ти е стилът ....всъщност такъв няма !
5. Увъртолил си се като пиле в калчища ....

1. До колкото разбирам и двамата сте си зарязали децата далеч от вас

2. Как може да напишеш такова нещо в форума ТОВА Е ТВЪРДЕ лично , и при това е срамно и обидно зза теб !!!
3. .... и да искаш мнение от хора , на които с няколко изречения смяташ че ще им се изясни положението ти

4. Научи се да пишеш и да се изразяваш - ужасен ти е стилът ....всъщност такъв няма !
5. Увъртолил си се като пиле в калчища ....
if your car isn't scary - it's just not fast enough!
- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
Е НАГЛАСИХ СЕ ДОБРЕ ВЯРНО Е НО ЛЮБОВТА КОЯТО ИЗПИТВАМ Е УЖАСНА КЪМ ТОЗИ ЧОВЕК .КОЛКОТО ДО ДЕЦАТА ГИ ВИЖДАМ И СЛЕД МАЛКО СЪМ ПРИ ТЯХ.
ПИТАМ КАК ДА ВЪЗДЕИСТВАМ ВЪРХУ ПРИЯТЕЛКАТА МИ КОЯТО НЕ Е НАЯСНО И Е ОБЪРКАНА С ЧУВСТВА И ВИНА.
ПИТАМ КАК ДА ВЪЗДЕИСТВАМ ВЪРХУ ПРИЯТЕЛКАТА МИ КОЯТО НЕ Е НАЯСНО И Е ОБЪРКАНА С ЧУВСТВА И ВИНА.
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
За мен този случай е "от два стола седнал на земята" . Така става рано или късно.

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
randity написа:Такива мъже направо не ви разбирам. Как може да имаш жена, която ти е родила 2 деца и да я зарежеш заради друга. А пък другата знае, че имаш семейство, съсипва го и след това видиш ли и става гадно, че се е съсипало. Е тя к'во очакваше, жена ти да я приеме и да си живеете всички заедно и кога ти кеф едната, кога ти кеф - другата. Защо си ги правил тези деца, като все още не си готов за сериозност?! Защо е нужно да съсипеш трима човека, заради единия секс? Най-добрия вариант, зарязвай въпросната и си отивай при семейството, оправи си нещата и си живейте заедно. Помисли за децата, щото от цялата работа децата го отнасят най-много. Тях не ги ли обичаш? Не мислиш ли, че им е адски кофти, че баща им ги зарязва, защото си е намерил нек'ва друга дето да си се клецат, пък тях кучета ги яли.
Като станеш на 35 40 ще разбереш

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Колега, не се прави на глупак, а си отивай при семейството. Кой те е карал да ги правиш тия деца и да е жениш за тая жена, след като не ги искаш
Какви са тия к**ва изпълнения да си женен и да се занимаваш със странични жени. Хората са казали не бързай да е жениш и да правиш деца щом такъв ти е в акъла, щом си се хванал с жена ти за теб трябва да изчезнат всички други жени около теб. На правописа също обърни огромно внимание! 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3