любовна дилема дайте съвет

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр

Мнение от zaharin3 » 26 Фев 2014, 12:00

здравейте имам жена и две деца.виждам се с друго момиче от година и половина.с нея нещата вървяха добре като сме имали добри и лоши моменти.тя знаеше от началото че съм женен.често се събираме с неината приятелка с която живее и с брат ми.ходим за риба с каравана и т.н.
моята приятелка също има деца но не живеят с нея поради известни причини които и тежът.тя работи но на всеки не му стигат парите.сдухва се и за това.по принцип ми се сърди за дреболий но съм и свикнал и и преминава бързо.добър човек е изпатил от живота и от мъжа си.затваря се в себе си понякога сама и не и се ходи никаде.
от жена ми много ме ревнува дори като чуе че ми се обажда направо се побърква.много ме обича казвала ми е че неможе да си представи че ще живее без мен.разбира се аз трябваше и да съм хем при семеиството си хем и при нея.тя се дразнеше когато някои път се прибирам вкъщи.
края на лятото искаше да се разделим но чувствата и говореха друго.
аз с жена ми миналата година сме правели секс веднъж на месец сигурно и спрях да го правя от август защото ми беше вече много кофти от приятелката ми.и от октомври започнахме редовно да се виждаме и преспиваме заедно.и двамата го искахме много.в секса е лудница много страст страст.много ни е хубаво.
постоянно си пишем с телефона по вайбъра.
но жена ми разбра в началото на януари и февруари се изнесе с децата на квартира наблизо така аз ходя и си ги виждам.но приятелката ми започна да я гризе съвеста децата жената .
започна да ми говори да си ги върна да се разделяме.иначе на жена и казах да си стоят вкъщи но нали живеем с брат ми и жените ни не се понасят.и така тя се изнесе.
приятелката ми се отдръпна от мен започна да страда да не спи изпитва вина за семейството ми и как и нейния живот бил провал .аз и казах още декември че желая и ще дам всичко да живеем заедно.
и така гони я съвеста чувствата и към мен страста и към мен.отдръпна се.
постоянно и пиша по телефона за чувствата ми искам да сме заедно но тя ми казва че трябвало чувството и за вина да изчезне .че то надделявало .сърцето я водело към мен разума настрани.
казвам и че сега ми е тежко без нея но.
въпреки това този месец се любихме страстно няколко пъти просто неиздържа на съобщенята ми и отивам взимам я и страстно се любим.
но стои настрана от мен сега .сега ми говори че и чувствата и от както жена ми разбрала се променили.
не трябвало да ме вижда и не трябвало да се любим че и пречело да разбере чувствата си към мен.
сега искала да разбере дали може без мен и дали има чувства.измъчва се незнам

даите съвет какво да правя обичам я обожавам я всичко. щяла другия месец отпуската да си е на село при леля си да обмисли всичко за нас.
и аз се измъчвам тежко ми е.постоянно и пиша а тя по рядко прави се .питах я да спра да ти пиша да не те натоварвам. тя ми отвръща ми както решиш

какво да правя момчета и момичета.ей то роман стана . сори и за правописа много.
искам да си я върна искам да живеем заедно но спорад нея не било лесно.казвам и ще се справим да си вземе детенцето с нас защото то е на село при баба си и дядо си.
незнам какво да направя и да и говора вече.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: любовна дилема дайте съвет

Мнение от Е.Димитров » 26 Фев 2014, 12:10

Времето лекува!
Това е във всеки смисъл,ако спреш да настояваш да се виждаш с приятелката си,постепенно нещата ще си влезнат в руслото на старият ти живот,но пък живота е един,за това има и разводи,само че като Мъж трябва да постъпиш отговорно към съпругата ти и децата ти,осигури им жилище и някакъв доход и живей живота си какъвто трябва и мислиш че трябва да живееш!

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 26 Фев 2014, 12:24

Такива мъже направо не ви разбирам. Как може да имаш жена, която ти е родила 2 деца и да я зарежеш заради друга. А пък другата знае, че имаш семейство, съсипва го и след това видиш ли и става гадно, че се е съсипало. Е тя к'во очакваше, жена ти да я приеме и да си живеете всички заедно и кога ти кеф едната, кога ти кеф - другата. Защо си ги правил тези деца, като все още не си готов за сериозност?! Защо е нужно да съсипеш трима човека, заради единия секс? Най-добрия вариант, зарязвай въпросната и си отивай при семейството, оправи си нещата и си живейте заедно. Помисли за децата, щото от цялата работа децата го отнасят най-много. Тях не ги ли обичаш? Не мислиш ли, че им е адски кофти, че баща им ги зарязва, защото си е намерил нек'ва друга дето да си се клецат, пък тях кучета ги яли.

Мислете, преди да правите деца и сериозни отношения с други хора...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 26 Фев 2014, 12:36

randity написа:Такива мъже направо не ви разбирам. Как може да имаш жена, която ти е родила 2 деца и да я зарежеш заради друга. А пък другата знае, че имаш семейство, съсипва го и след това видиш ли и става гадно, че се е съсипало. Е тя к'во очакваше, жена ти да я приеме и да си живеете всички заедно и кога ти кеф едната, кога ти кеф - другата. Защо си ги правил тези деца, като все още не си готов за сериозност?! Защо е нужно да съсипеш трима човека, заради единия секс? Най-добрия вариант, зарязвай въпросната и си отивай при семейството, оправи си нещата и си живейте заедно. Помисли за децата, щото от цялата работа децата го отнасят най-много. Тях не ги ли обичаш? Не мислиш ли, че им е адски кофти, че баща им ги зарязва, защото си е намерил нек'ва друга дето да си се клецат, пък тях кучета ги яли.

Що бе,аз познавам един тип дето имаше жена и си намери и любовница,с течение на времето така направи нещата че в момента живеят и тримата много добър семеен живот. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 26 Фев 2014, 12:39

„Съдби на кръстопът” по Нова телевизия :banghead:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 26 Фев 2014, 12:44

Е.Димитров написа:

Що бе,аз познавам един тип дето имаше жена и си намери и любовница,с течение на времето така направи нещата че в момента живеят и тримата много добър семеен живот. :mhihi:

:bowdown: Хвала на таквизи мЪже

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 26 Фев 2014, 12:50

Темата за мене е пълен таш@к пък вие си пишете колкото искате... :mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 26 Фев 2014, 12:51

boksioraE39 написа:Темата за мене е пълен таш@к пък вие си пишете колкото искате... :mhihi:

А не бе :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 26 Фев 2014, 12:55

Наложително, стана да си направим подфорум "Лична драма"...или поне една тема някъде :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се на вода

Мнение от frizzante » 26 Фев 2014, 12:55

То тва докато го четеш трябва записки да си водиш за да ти стане ясна схемата. А ако всичко е вярно - жалко за всички участници във филма, особено за дечицата. Ти каквото си търсил си го намерил. Съжелявам...

Sent from the черешата
Последна промяна frizzante на 26 Фев 2014, 15:53, променена общо 2 пъти
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46

Мнение от neonman » 26 Фев 2014, 12:57

Леле мале , колко мъка по има света :bowdown:
1. До колкото разбирам и двамата сте си зарязали децата далеч от вас :kuku:
2. Как може да напишеш такова нещо в форума ТОВА Е ТВЪРДЕ лично , и при това е срамно и обидно зза теб !!!
3. .... и да искаш мнение от хора , на които с няколко изречения смяташ че ще им се изясни положението ти :kuku:
4. Научи се да пишеш и да се изразяваш - ужасен ти е стилът ....всъщност такъв няма !
5. Увъртолил си се като пиле в калчища ....
if your car isn't scary - it's just not fast enough!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр

Мнение от zaharin3 » 26 Фев 2014, 13:09

Е НАГЛАСИХ СЕ ДОБРЕ ВЯРНО Е НО ЛЮБОВТА КОЯТО ИЗПИТВАМ Е УЖАСНА КЪМ ТОЗИ ЧОВЕК .КОЛКОТО ДО ДЕЦАТА ГИ ВИЖДАМ И СЛЕД МАЛКО СЪМ ПРИ ТЯХ.
ПИТАМ КАК ДА ВЪЗДЕИСТВАМ ВЪРХУ ПРИЯТЕЛКАТА МИ КОЯТО НЕ Е НАЯСНО И Е ОБЪРКАНА С ЧУВСТВА И ВИНА.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 26 Фев 2014, 13:10

За мен този случай е "от два стола седнал на земята" . Така става рано или късно.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 26 Фев 2014, 13:47

randity написа:Такива мъже направо не ви разбирам. Как може да имаш жена, която ти е родила 2 деца и да я зарежеш заради друга. А пък другата знае, че имаш семейство, съсипва го и след това видиш ли и става гадно, че се е съсипало. Е тя к'во очакваше, жена ти да я приеме и да си живеете всички заедно и кога ти кеф едната, кога ти кеф - другата. Защо си ги правил тези деца, като все още не си готов за сериозност?! Защо е нужно да съсипеш трима човека, заради единия секс? Най-добрия вариант, зарязвай въпросната и си отивай при семейството, оправи си нещата и си живейте заедно. Помисли за децата, щото от цялата работа децата го отнасят най-много. Тях не ги ли обичаш? Не мислиш ли, че им е адски кофти, че баща им ги зарязва, защото си е намерил нек'ва друга дето да си се клецат, пък тях кучета ги яли.

Като станеш на 35 40 ще разбереш :mhihi:
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Мнение от red_bull92 » 26 Фев 2014, 14:11

Колега, не се прави на глупак, а си отивай при семейството. Кой те е карал да ги правиш тия деца и да е жениш за тая жена, след като не ги искаш :nono: Какви са тия к**ва изпълнения да си женен и да се занимаваш със странични жени. Хората са казали не бързай да е жениш и да правиш деца щом такъв ти е в акъла, щом си се хванал с жена ти за теб трябва да изчезнат всички други жени около теб. На правописа също обърни огромно внимание! :ranting:
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

Следваща

Назад към Извън Темата