Най-дългият burnout в света ?
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Най-дългият burnout в света ?
Вчера ми хрумна една идея, която може би е реализирана хиляди пъти, но може и да не е. Как мислите - възможно ли е да си организираме поставянето на рекорд за най-дълъг burnout в света?
Например - отцепва се прав път няколко километра, подбира се подходящ автомобил за целта (това е лесно, всичко със заварен диф, здрави гуми и без задни спирачки става за целта) и се почва. Разбира се, снима се с камера и се измерва изминатото разстояние и/или следите от гуми до финалния момент.
Реших, че този форум е подходящото място да споделя идеята си, а пък пуснах темата в "извън темата", защото все пак не е нещо конкретно по техническите раздели.
Можем да се поинтересуваме по-подробно дали съществува подобен опит, какви са текущите постижения и дали въобще можем да го регистрираме някъде, дет се казва може и като реклама на нашият клуб да стане. Дори и да повлече крак за нови опити.
Не знам дали ви се струва глупава, интересна или някак друга идеята, но ще се радвам ако някой сподели мнение

Реших, че този форум е подходящото място да споделя идеята си, а пък пуснах темата в "извън темата", защото все пак не е нещо конкретно по техническите раздели.
Можем да се поинтересуваме по-подробно дали съществува подобен опит, какви са текущите постижения и дали въобще можем да го регистрираме някъде, дет се казва може и като реклама на нашият клуб да стане. Дори и да повлече крак за нови опити.
Не знам дали ви се струва глупава, интересна или някак друга идеята, но ще се радвам ако някой сподели мнение

BMW only!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Най-дългият burnout в света ?
Има рекорд за най-много коли, които го правят на място но за разтояние май няма. Тъй, че може и за Гинес да се класираме 

- Сашо ///Майна
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
На мен идеята ми се струва интересна и дори да не се запише някакъв рекорд мисля, че ще е готино всеки който иска да се изяви и да покаже умения и възможностите на автомобила си. 

- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Ако се мерят следите от гуми до някакъв финал, аз се включвам с предното и дръпната ръчна

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- dzvonko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46, 320д, 136к.с.
Само това ще кажа:
http://www.youtube.com/watch?v=2ftbcg1soLc
http://www.youtube.com/watch?v=2ftbcg1soLc
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Това беше наистина впечатляващо постижение и приятно за окото, с автомобил от любимата марка, спор няма
Но не ни пречи, да оставим "най-дългата диря от гуми" в историята. Не е необходимо да се вживяваме с Гинес чак, защото там си трябват и парички и е малко по-сложно, но поне за честта на форума дето се казва и да се изфукаме пред колегите от чужбина. Да си спечелим малко youtube слава. Нека лобираме на идния събор да мине за мероприятие
Не казвам, че е кой знае какво, но така и така се кефим на палежа на гуми на пистата, защо да не бъде малко по-интересно. За целта обаче трябва по-дългичка права отсечка. Или поне някой да опита да изрисува Калояново, ако не друго. И аз бих изтормозил компактчето дори, да не кажете, че само давам акъл, но не бих рискувал на публични пътища, нито пък бих отишъл сам на изоставеното Видинско летище да паля гуми, мерак ми е да е споделено, а и да има и други участници например.
Идеята на темата - давайте акъл
И може пък някой да зебележи идеята и да я имплантира някак.

Но не ни пречи, да оставим "най-дългата диря от гуми" в историята. Не е необходимо да се вживяваме с Гинес чак, защото там си трябват и парички и е малко по-сложно, но поне за честта на форума дето се казва и да се изфукаме пред колегите от чужбина. Да си спечелим малко youtube слава. Нека лобираме на идния събор да мине за мероприятие

Идеята на темата - давайте акъл

BMW only!
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
bum_bum написа:Има рекорд за най-много коли, които го правят на място но за разтояние май няма. Тъй, че може и за Гинес да се класираме
Toва го бях предлагал на Искрен преди 3 години, ама ме отсвири...

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Той всичките ни отсвири.
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
10 мнения
• Страница 1 от 1