Търся човек, разбиращ от йоника KORG PA - 50 SD
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- surfboard
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4.0 TFSI
Търся човек, разбиращ от йоника KORG PA - 50 SD
Здравейте, колеги. Търся човек, който се занимава с музика, за да качи готови миди файлове на гореописаната йоника, срещу заплащане. Понеже музикантите се опасяват да не би някой да им открадне занаята и да започне да озвучава с готови файлове, записани от тях, уточнявам, че исканата услуга е изцяло с любителски цели. Става въпрос за мой близък - лекар, който в свободното си време обича да свири за свое лично удоволствие.
Ако познавате човек, който може да съдейства, ще се радвам да ме насочите към него.
Ако познавате човек, който може да съдейства, ще се радвам да ме насочите към него.
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Re: Търся човек, разбиращ от йоника KORG PA - 50 SD
Баща ми свири на такъв инструмент, даже мисля, че е точно PA-50. Като се върне от село утре ще говоря с него и ще ти пиша.
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- surfboard
- младши ентусиаст
-
Чудесно, благодаря ти, колега. Очаквам да ми пуснеш лично съобщение, когато имаш резултат. Обещавам да се реваншираме.
- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Дъртия вика, че файловете се качват чрез обикновени дискети, същите като тези за флопито на компютър. Не знаете как да си качите файлове или знаете и не се получава?
едит: Сега прочетох отново мнението ти и разбрах, че искаш да се качат файлове, а не че имаш проблем. Баща ми има доста дискети, но аз живея в София, а ти гледам, че си от Дупница.
едит: Сега прочетох отново мнението ти и разбрах, че искаш да се качат файлове, а не че имаш проблем. Баща ми има доста дискети, но аз живея в София, а ти гледам, че си от Дупница.
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България

- surfboard
- младши ентусиаст
-
Доколкото разбрах, тази йоника не е с дискети, а с нещо като флашка или СД карта. Проблемът ни е, че няма откъде да намерим готови миди файлове, които да запишеме върху този носител на йониката и след това тя да ги възпроизвежда и човекът да свири отгоре върху тях и да прави музика. С две думи - търсиме миди файлове.
Аз съм от Дупница, но ходя много често и в София, така че това не е проблем.
Аз съм от Дупница, но ходя много често и в София, така че това не е проблем.
5 мнения
• Страница 1 от 1