Търся човек, разбиращ от йоника KORG PA - 50 SD

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 4.0 TFSI

Търся човек, разбиращ от йоника KORG PA - 50 SD

Мнение от surfboard » 02 Мар 2014, 11:42

Здравейте, колеги. Търся човек, който се занимава с музика, за да качи готови миди файлове на гореописаната йоника, срещу заплащане. Понеже музикантите се опасяват да не би някой да им открадне занаята и да започне да озвучава с готови файлове, записани от тях, уточнявам, че исканата услуга е изцяло с любителски цели. Става въпрос за мой близък - лекар, който в свободното си време обича да свири за свое лично удоволствие.
Ако познавате човек, който може да съдейства, ще се радвам да ме насочите към него.

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Re: Търся човек, разбиращ от йоника KORG PA - 50 SD

Мнение от Flash » 02 Мар 2014, 17:32

Баща ми свири на такъв инструмент, даже мисля, че е точно PA-50. Като се върне от село утре ще говоря с него и ще ти пиша.
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от surfboard » 02 Мар 2014, 19:20

Чудесно, благодаря ти, колега. Очаквам да ми пуснеш лично съобщение, когато имаш резултат. Обещавам да се реваншираме.

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 03 Мар 2014, 20:16

Дъртия вика, че файловете се качват чрез обикновени дискети, същите като тези за флопито на компютър. Не знаете как да си качите файлове или знаете и не се получава?

едит: Сега прочетох отново мнението ти и разбрах, че искаш да се качат файлове, а не че имаш проблем. Баща ми има доста дискети, но аз живея в София, а ти гледам, че си от Дупница.
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от surfboard » 04 Мар 2014, 13:01

Доколкото разбрах, тази йоника не е с дискети, а с нещо като флашка или СД карта. Проблемът ни е, че няма откъде да намерим готови миди файлове, които да запишеме върху този носител на йониката и след това тя да ги възпроизвежда и човекът да свири отгоре върху тях и да прави музика. С две думи - търсиме миди файлове.
Аз съм от Дупница, но ходя много често и в София, така че това не е проблем.

Назад към Извън Темата