Сервиз Overdrive София - Мнение

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Сервиз Overdrive София - Мнение

Мнение от ociata » 15 Мар 2014, 12:13

Здравейте,
имам проблем с колата(е46 М57Д30) - не набира както трябва. Някой има ли конкретни впечатления от този сервиз и въобще дали ще се занимават с такава стара кола?

ПП Гледах във форума за подобни теми, но има само една за някакво спортно окачване с 1 отговор в нея. Справка в гугъл вади основно тунинг проектите им, които са готини но не ме вълнуват в момента. Знам че не е много меродавно да гледаш мненията в интернет, но примерно за Супер Дизел(бившия Бош) има доста негативни мнения с недоволни клиенти което ме отказа да им звъня на тях.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Re: Сервиз Overdrive София - Мнение

Мнение от Bavarcho » 15 Мар 2014, 19:10

От доста хора чувам добро мнение за тях. Имам и приятели ходили при тях (с доста по-екзотични автомобили) които са доволни.
memberlist.php?mode=viewprofile&u=307 работи в Овърдрайв, може да му драснеш ЛС ако имаш да питаш конкретно нещо..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ociata » 15 Мар 2014, 20:08

Точно това ми е мисълта, че като цяло май барат сериозни машини и като отида там да не стане - ти кво искаш от тоя пенсионер :mhihi: Ще отскоча във вторник да я погледнат - дано разберат какво и има защото ме побърква вече :mhihi:

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 15 Мар 2014, 20:26

С едно приятелче ходихме до там за оправяне на козметичен проблем, излезнаха, викнаха един бояджия, показа, кое как що, обърнаха ни МНОГО ГОЛЯМО ВНИМАНИЕ! Колата беше Е87 118и.. така , че не се притеснявай!
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 15 Мар 2014, 20:37

Мои приятели, които често сменят топ клас возила (основно немски премиум марки - M5-ци, AMG-та и RS6-ци) нещо не бяха очаровани от тях. От гледна точка на компетентност. Накрая закараха RS6-цата в Меднес и си решиха проблема с невървежа :ok: Иначе по визуаления тунинг и бояджийски услуги Овърдрайв се справят много добре наистина, което оправдава и цените там :yes: Пипат много внимателно момчетата :yes:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ociata » 15 Мар 2014, 22:29

Те меднъса ако бяха в София нямаше да има такава тема изобщо :mhihi: Не случайно именно при тях ходих да я чипосаме. Но е адската разправия да отида до Пловдив, да се окаже еди къде си проблема да им оставя колата аз да се прибера с нещо до София после пак да пътувам натам и т.н. Като я погледнат в Overdrive ще драсна тук да споделя мнение.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 15 Мар 2014, 22:34

Лоши мнения имаше и за Madnes. Ако се разтърсиш за всеки сервиз ще откриеш.

Аз в Овърдрайв веднъж съм бил, може и да работят хубаво но ми направи много лошо впечатление как механиците се разхождаха и бъзикаха автомобили за по 100к с бири в ръка. Кой кенче, кой двулитровка.. :shock: все едно някакъв квартален сервиз. :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от whatdaf » 15 Мар 2014, 22:35

Nickelback написа:Мои приятели, които често сменят топ клас возила (основно немски премиум марки - M5-ци, AMG-та и RS6-ци) нещо не бяха очаровани от тях. От гледна точка на компетентност. Накрая закараха RS6-цата в Меднес и си решиха проблема с невървежа :ok: Иначе по визуаления тунинг и бояджийски услуги Овърдрайв се справят много добре наистина, което оправдава и цените там :yes: Пипат много внимателно момчетата :yes:

Намерили са къде да закарат RS6-цата . Аз знам за повече счупени коли в Маднес от направени . По интериор и екстериор Овърдрайв са :bowdown: .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 15 Мар 2014, 22:59

whatdaf написа:
Nickelback написа:Мои приятели, които често сменят топ клас возила (основно немски премиум марки - M5-ци, AMG-та и RS6-ци) нещо не бяха очаровани от тях. От гледна точка на компетентност. Накрая закараха RS6-цата в Меднес и си решиха проблема с невървежа :ok: Иначе по визуаления тунинг и бояджийски услуги Овърдрайв се справят много добре наистина, което оправдава и цените там :yes: Пипат много внимателно момчетата :yes:

Намерили са къде да закарат RS6-цата . Аз знам за повече счупени коли в Маднес от направени . По интериор и екстериор Овърдрайв са :bowdown: .

Ми те си имат афинитет към RS-ки и май вече не остана RS6-ца в България да не е минала през тях :mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Назад към Извън Темата