ПЛОВДИВЧАНИ,КЪДЕ ДА СИ МИЕМ КОЛИТЕ?
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ПЛОВДИВЧАНИ,КЪДЕ ДА СИ МИЕМ КОЛИТЕ?
В тази тема моля всеки да си каже къде е най-добре да си мием колите според собствения си опит с гадните автомивки.За сега аз съм доволен от Шел (до старата била) и ОМВ (само за вън) и автомивката в двора на бившата сграда на ТОХ.Казва се ХХЛ,чистят и по домовете..
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
До ВХВП-то има една автомивка. Добре работят - 7 лева вътрешно и външно с пяна.
Иначе най-добрата автомивка е пред моя блок, казва се "сам си чистя колата"
Иначе най-добрата автомивка е пред моя блок, казва се "сам си чистя колата"

E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
THuGGy написа:Най-добрите в това отношение са ХХЛМият ти колата както си трябва..Другаде ако не оставиш предварително бакшиш почти нищо не правят!Моят съвет е всички да ходят там!
а щом се казва ххл има ли какички с кофи с пяна като по филмите

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
kiko написа:THuGGy написа:Най-добрите в това отношение са ХХЛМият ти колата както си трябва..Другаде ако не оставиш предварително бакшиш почти нищо не правят!Моят съвет е всички да ходят там!
а щом се казва ххл има ли какички с кофи с пяна като по филмите
Бате незнам ама що не дойдеш да провериш? Наистина някой да иде да си измие там кола и да видим дали няма да е доволен пичовете си играят 45мин-1 час да я мият...8 кинта ама супер!
- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
Автомивка "Усмивка" до прелеза на мототехника.
Автомвката зад "Лучаното" в Тракия /до блок 115 ?!?/ - 5 лв. вътрешно + външно и с пяна.
Решил съм да пробвам и на бензиностанция "Арена" там също е 5 лв.
Автомвката зад "Лучаното" в Тракия /до блок 115 ?!?/ - 5 лв. вътрешно + външно и с пяна.
Решил съм да пробвам и на бензиностанция "Арена" там също е 5 лв.
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
На всякъде предполагам е едно и също положението, имат едно максимум две работливи момчета другите изтърсаци само носовете си чоплят, та ще късмет да попаднеш на такова!
Иначе що годе съм доволен от Лута (сносно е кафенето) и на Шел щото по-бързо се оправят(ама и много зор не си дават)!
Иначе що годе съм доволен от Лута (сносно е кафенето) и на Шел щото по-бързо се оправят(ама и много зор не си дават)!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
THuGGy написа:MaXimal написа:Повечето бачкат добре само ако шефът е на работа...
Хубаво колите ги мият - ок , но не ги бършат ...
Трябва да идеш в тва ХХЛБършат я отвънка всичко,вътре влизат пръскат я с препарати..абе уникално!
Ама всеки сам си решава!Щом така мислите..
Предпочитам сам да си я измия - а и ме кефи повече - отколкото някой дето не му пука за нищо да ми я мие и кат изпусне парцала да не го плакне ... И да те гледа все едно си му длъжен нещо ...
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2