Супер нагли хора!
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Супер нагли хора!
Ако прецените заключете темата веднага (то Вие си го знаете г-да модератори ама да кажа) обаче България е пълна с такива хора и минават и се подиграват със хората и тук не става въпрос само за паркирането ами и за всички сфери на живота. Интересно ми е ако отиде в Холандия и да му треснат 380 евро глоба за нормално неправилно паркиране, а може за места за инвалиди да е в пъти повече или някоя друга "бяла" държава дали така ще си спира и ще говори с НАЧАЛНИЦИТЕ и ще го раздава Господ Бог....
http://btvnews.bg/article/bulgaria/lyub ... =endofpage

http://btvnews.bg/article/bulgaria/lyub ... =endofpage
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Re: Супер нагли хора!
едно-две поколения колега... не се коси, няма да е по твое време 

- Larbi
- Потребител
-
Владо написа:едно-две поколения колега... не се коси, няма да е по твое време
Лъжеш се, колега, много се лъжеш! Винаги ще е така тук, защото тия учат сега децата си от малки на този манталитет, че са над закона. Като пораснат тия деца и имат свои деца те пък от своя страна ще научат своите деца същото

Гледах го келеша как се гордее даже със себе си "аз не се срамувам от постъпката си" вика дебила. А проблема му не е колата или тва, че е дебел шопар. Просто не може да паркира
Спира на диагонал даже и на мястото за инвалиди. И го мързи или наистина не може да маневрира голямата кола 

- Larbi
- Потребител
-
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
По принцип го познавам съвсем бегло, но явно в съвсем различна светлина.
В 10:30 било.. ми кво ти пречи да спреш напреко на две места така че да имаш място да слизаш колкото си искаш. Или на някое крайно място, където няма никой да спре до теб. Ама нали инвалидните са най-близо до входа и е по-лесно да си завлечеш 170-те кила.

В 10:30 било.. ми кво ти пречи да спреш напреко на две места така че да имаш място да слизаш колкото си искаш. Или на някое крайно място, където няма никой да спре до теб. Ама нали инвалидните са най-близо до входа и е по-лесно да си завлечеш 170-те кила.
- v1e9s8o8
- Потребител
-
- Кара: Каквото има
Паркирането на този господин най малко ми направи впечетление в новините имаше къде по нагли изказвания и постъпки както и някои не казани неща които са по интересни и малко по важни
което за пореден път ми доказва че обективна телевизия няма
извинете за 

Като умреш, ти не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите...
.същата работа е и като си тъп!
.същата работа е и като си тъп!
- Larbi
- Потребител
-
v1e9s8o8 написа:Паркирането на този господин най малко ми направи впечетление в новините имаше къде по нагли изказвания и постъпки както и някои не казани неща които са по интересни и малко по важни![]()
което за пореден път ми доказва че обективна телевизия няма
извинете за
Как му се мазнят тъпите продажни водещи само. "Да покажем за какъв размер става въпрос" Ами покажете размера на БОБ СААП и го питайте дали си паркира така.
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Засякох го по тв-то по случайност и спокойно мога да кажа, че това е един много прост човек. Ама в една проста държава какви да са "големите" хора? 

Простаци на път и под път, но само във форума се пише зад ника.
Що никой не му е сложил скобата или му е лепнал глоба или поне вдигнал чистачка?
Не го защитавам, просто, прости, ....

Що никой не му е сложил скобата или му е лепнал глоба или поне вдигнал чистачка?
Не го защитавам, просто, прости, ....

- Valve-tronic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2013 Mercedes-Benz GLK 250 Bluetech
- Мечтае да кара: Porsche Panamera Turbo S
- Детайли за колата: Track Package
За моя дълбока тъга за всичко сте прави. И за това, че в България винаги ще има такива хора, и за това, че те ще са управляващите обществото, и за това, че техните деца и внуци ще са още по-нагли, тъпи и без ценностна система от тях, и за това, че мижитурките, знаейки неправдата, ще им се мазнят, защото са мижитурки и т.н. И всичко това ме е накарало да взема решението да промия мозъка на детето си още след гимназията да отиде да учи в чужбина. Не искам да живее в такава среда, не искам да е от т.нар. чалга поколение, което тегли кредити за смартфони и пиене по селските кръчми, и за което Азис е известен българин, а Левски е футболен отбор.
И в този дух да споделя войната за справедливост покрай на жена ми гаража. Той е на много тясна уличка и когато някой спре върху тротоара отсреща, влизането и излизането от гаража е невъзможно, тъй като от едната страна има дърво, а от другата стълб на уличното осветление. Направил съм две огромни табели, молещи, а не нареждащи, да не се спира СРЕЩУ гаража, на всяка кола, която спре слагам бележка, и... нищо. А на всичкото отгоре, отсрещния тротоар е толкова тесен, че като се паркира плътно до оградата, половината кола е на уличното платно. От една страна това прави тротоара неизползваем от пешеходците, част от които са стари трудноподвижни хора или майки с колички, а от друга затруднява и движението по и без това еднопосочната уличка. Още по-фрапантното е, че половината от паркиращите срещу гаража са влезли от забранената посока.
Единственото ми обяснение за толкова масовата проява на тъпотия, безхаберие и несъобразителност е това, че сме българи и живеем в България.
Преди две години бях в Чехия /Прага/. Понеже мен лично антипаркинг колчетата ме дразнят невероятно много, обърнах внимание, че там няма нито едно такова съоръжение на градската среда. Но... изненадващо и една кола върху тротоара нямаше, нито пък в градинките. И говоря за Прага. Ами Германия или някоя скандинавска страна? А Швейцария или Австрия?
Честно Ви казвам, че точно заради такива дреболии си правя извода за безвъзвратното потъване на обществото ни и моето отчаяние за държавата ни е необратимо.
И в този дух да споделя войната за справедливост покрай на жена ми гаража. Той е на много тясна уличка и когато някой спре върху тротоара отсреща, влизането и излизането от гаража е невъзможно, тъй като от едната страна има дърво, а от другата стълб на уличното осветление. Направил съм две огромни табели, молещи, а не нареждащи, да не се спира СРЕЩУ гаража, на всяка кола, която спре слагам бележка, и... нищо. А на всичкото отгоре, отсрещния тротоар е толкова тесен, че като се паркира плътно до оградата, половината кола е на уличното платно. От една страна това прави тротоара неизползваем от пешеходците, част от които са стари трудноподвижни хора или майки с колички, а от друга затруднява и движението по и без това еднопосочната уличка. Още по-фрапантното е, че половината от паркиращите срещу гаража са влезли от забранената посока.
Единственото ми обяснение за толкова масовата проява на тъпотия, безхаберие и несъобразителност е това, че сме българи и живеем в България.
Преди две години бях в Чехия /Прага/. Понеже мен лично антипаркинг колчетата ме дразнят невероятно много, обърнах внимание, че там няма нито едно такова съоръжение на градската среда. Но... изненадващо и една кола върху тротоара нямаше, нито пък в градинките. И говоря за Прага. Ами Германия или някоя скандинавска страна? А Швейцария или Австрия?
Честно Ви казвам, че точно заради такива дреболии си правя извода за безвъзвратното потъване на обществото ни и моето отчаяние за държавата ни е необратимо.
88 E30 318i, 95 E36 318i, 97 E39 525tds, 02 E53 3.0d, 06 E83 3.0d, 08 W204; 12 W212
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
какво очакваш от тая свиня . преди време му даваха пари за ебати смешната платена реклама на а8 , където уж в интервю обясняваше, че това е единствената кола в която може да се събере и се горедееше как кара със напълно изънати напред ръце
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Учудвам се, че все още има хора, на които им правят впечатление такива прояви. Би било интересно и странно, ако някои с такива размери и такива автомобили, не го прави. Тогава ще го гледат странно, все пак с пълна сила важи поговорката, "нормалните ги мислят за луди и лудите са нормални".
Същата свиня нали е живяла в Италия, там сигурно не е спирала така, нищо, че е голЕм.
Същата свиня нали е живяла в Италия, там сигурно не е спирала така, нищо, че е голЕм.
- DAF
- Потребител
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: м-ка

ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Аз пък се карах веднъж с някакъв с дипломатически номер спрял на място за инвалиди, дето се правеше че не разбира какво му говоря. И като му казах, че звъня на полицията и глобата е 1000лв стана си си замина. Вярвам, че държавата не е безвъзвратно изпростяла и ще се оправим някой ден. Иначе специално за Любо Ганев от далеч му личи, че е прост шопар. Супер надменно е поведението му в федерацията. 

44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3