Какви документи са нужни за регистрация на скутер?
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Какви документи са нужни за регистрация на скутер?
Здравейте,колеги изпадна ми изгодно едно скутерче нов внос от Италия но се опасявам,че няма да мога да го регистрирам,защото при покупката ми дадоха само малкият италиански талон а мисля ,че трябва да са два.Преснимана лична карта на италианеца дето го е продал и това са документите.Казаха да отида при някой джамбазин да ми напише кауфентаг и тогава да ходя в кат да го регистрирам.Говорих с познати но казаха че не може само с един талон.Дайте съвет какво да направя?Има ли възможност такъв мотор да се регистрира?
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Re: Какви документи са нужни за регистрация на скутер?
Публикувано 27 March 2014 - 20:15
Никакъв проблем какъв е цветът на химикала,поне при мен! Моя договор беше като ксерокопие с черен цвят химикал и в деня на покупката само допълнихме моите данни и от там право в кат за регистрация! Никакъв проблем при регистрацията,имах италианския талон,документа че е отписан от там и договора и направих застраховка естествено. Всичко в кат струваше точно 40лв. това е от преди две седмици в кат Пазарджик!
Никакъв проблем какъв е цветът на химикала,поне при мен! Моя договор беше като ксерокопие с черен цвят химикал и в деня на покупката само допълнихме моите данни и от там право в кат за регистрация! Никакъв проблем при регистрацията,имах италианския талон,документа че е отписан от там и договора и направих застраховка естествено. Всичко в кат струваше точно 40лв. това е от преди две седмици в кат Пазарджик!
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
от Италия договора - Диачера
от Германия договора - Кауфертраг
още от тук се сещаш колко в час е бил човека дето ти го е продал. (италия - кауфертраг)
Ако ще го регистрираш в София пиши на Лс да ти кажа къде да отидеш да ти помогнат за регистрацията, че тук в форума какво да обясняваме.
от Германия договора - Кауфертраг
още от тук се сещаш колко в час е бил човека дето ти го е продал. (италия - кауфертраг)
Ако ще го регистрираш в София пиши на Лс да ти кажа къде да отидеш да ти помогнат за регистрацията, че тук в форума какво да обясняваме.

- BorisBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на изпарения
Има хора дето ги регистрират, поне тука в Пловдив. На едно приятелче чисто нов скутер от Метро, китаец с фактура, пак имаше проблем с регистрацията. Едно на ръка, че без човек почти винаги ти слагат голям номер на 50цц скутер и после ти трябва А категория, за да го караш... 

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
Мотопеда е регистриран успешно днес.Някой ако има нешо за питане мога да му кажа как го регистрирах 

6 мнения
• Страница 1 от 1