Радари в София
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Радари в София
Пичове тай като вече съм си в БГ и вече имам пресни наблюдения над софийските полицай...та си викъм да напиша местата където често седят куки с радари...всичките са на Х-банд...така че всичките тия простотий с нови радари дето тия руските детекторчета не ги засичали са пълна глупост.....ето и местата...
1. до 3-РПУ...засичат идващите от Люлин
2. Срещу киноцентър Арена...пак тези от Люлин
3. В Люлин...преди МакДоналдс засичат тези идващи от към Шел-а който е след магазина на Пежо
4.Бул. Сливница преди опълценска засичат тези които идват от люлин
5. Бул. Сливница преди магазина на салати кенар, засичат посока центъра
6.Бул. ДОНДУКОВ малко преди сградата на Дарик радио, засичат тези които идват от центъра
7. Новият път към Люлин...малко след пазара димитър петков...след вторарата автокъща се крият и работя на ПУЛСОВ режим...засичат тези идващи от центъра
8. Новият път за люлин...малко преди христо ботев...засичат тези идващи от ЦУМ
9. Бул. Констатин Величков...циганска махала...засичат посока тези идващи от магазина на Шкода
10. Бул. България:
а)от центъра към Бояна....след моста срещу спирката и след това малко преди сфетофара...там често работят две коли...тоест имам двоен капан...
б)от центъра към бояна....малко преди околоврастното.
в)от бояна към центъра...след околовристното...понякога са две коли....има един педераст с един жълт полицеиски деу-расър...винаги работи на пулсов режим!!!
г)от бояна към центъра....малко след бул.емил марков...или там както се казва този който отива към красно село...
д)от бояна към центъра.....малко след бензиностанцията на Еко...там кадето си правите сбирките...
е)от бояна към центъра....след моста на бул.Витоша
11.Там кадето е софия ленд...тоест този булеварда...седят преди сфетофара горе за кв.лозенец....
12.под Цариградско шосе...засичат тези които идват от ТВ кулата....
13. преди тв кула....засичат тези които идват от софия ленд.
за други места в момента не мога да се сетя....
ако в неделя се събирата на Еко-то ще гледам да доида да ви видя най накрая...
1. до 3-РПУ...засичат идващите от Люлин
2. Срещу киноцентър Арена...пак тези от Люлин
3. В Люлин...преди МакДоналдс засичат тези идващи от към Шел-а който е след магазина на Пежо
4.Бул. Сливница преди опълценска засичат тези които идват от люлин
5. Бул. Сливница преди магазина на салати кенар, засичат посока центъра
6.Бул. ДОНДУКОВ малко преди сградата на Дарик радио, засичат тези които идват от центъра
7. Новият път към Люлин...малко след пазара димитър петков...след вторарата автокъща се крият и работя на ПУЛСОВ режим...засичат тези идващи от центъра
8. Новият път за люлин...малко преди христо ботев...засичат тези идващи от ЦУМ
9. Бул. Констатин Величков...циганска махала...засичат посока тези идващи от магазина на Шкода
10. Бул. България:
а)от центъра към Бояна....след моста срещу спирката и след това малко преди сфетофара...там често работят две коли...тоест имам двоен капан...
б)от центъра към бояна....малко преди околоврастното.
в)от бояна към центъра...след околовристното...понякога са две коли....има един педераст с един жълт полицеиски деу-расър...винаги работи на пулсов режим!!!
г)от бояна към центъра....малко след бул.емил марков...или там както се казва този който отива към красно село...
д)от бояна към центъра.....малко след бензиностанцията на Еко...там кадето си правите сбирките...
е)от бояна към центъра....след моста на бул.Витоша
11.Там кадето е софия ленд...тоест този булеварда...седят преди сфетофара горе за кв.лозенец....
12.под Цариградско шосе...засичат тези които идват от ТВ кулата....
13. преди тв кула....засичат тези които идват от софия ленд.
за други места в момента не мога да се сетя....

ако в неделя се събирата на Еко-то ще гледам да доида да ви видя най накрая...

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Вчера се разтоварихме с 40лв за Софииските полицай .. На влизане в София, където е отбивката след ОMV за Столипиново и летището двама цървули фуражкаджии ни спряха ... Превишена скорост 75км/ч, радар детектора АМА ИЗОБЩО не изписука ни веднъж и оня мухльо вика ... абе момчета оставете ги тез радари, ние работим на ръчен режим, немое ни засечете ... Получи 20лв и бързия отговор, че бързаме за летището и закъсняваме и заминахме ... ВЪОБЩЕ НЕ ГО БЯХА ПУСНАЛИ ТИЯ, но ако бяхме седнали да се разправяме отиде 30мин. и съвсем я оплесквахме с времето.
На връщане на магистрала Хемус на излизане от единия тунел следваше завой, бяхме с около 180 и антирадара писна и видяхме полицейската кола до нас, дори успя да грабне палката и да ни спре... 200метра спирахме, върнахме се ... още 20лв. и довиждане.
Този път наистина пуснаха радара и ни засякоха, но при положение, че бяхме с радар детектор не успяхме да се отървем..
На връщане на магистрала Хемус на излизане от единия тунел следваше завой, бяхме с около 180 и антирадара писна и видяхме полицейската кола до нас, дори успя да грабне палката и да ни спре... 200метра спирахме, върнахме се ... още 20лв. и довиждане.
Този път наистина пуснаха радара и ни засякоха, но при положение, че бяхме с радар детектор не успяхме да се отървем..

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
е и аз така ама вече си знам 60км/ч на 5 предавка леко натисната газ максимум 70 км/ч да вдигна и туи е омръзна ми да се занимавам с идиоти в жълто зелени облекла

- Иво
- шПерко
-
Направо като гледам колко информация има да вземе някой да направи като БМВ Пътната Помощ списък с радарите из страната. Вчера говорих с ати и му казах моите наблюдения извън София. Знаете, че по-дългите пътища е много пек и като видите сенчесто място внимавайте. Те винаги са някъде там, по сянката

pAbLo написа:Turturelo ще ме прощаваш ама СТОЛИПИНОВО е Пловдивски кварталМоже би става дума за Факултето
както и да е ... разбрахме се!

pAbLo написа:Ейй много хишни станали тея на 20 лева кълват вече
Можеше и с по-малко да минем особено 1вия път, но толкова дадохме ..
Яд ме беше на тия на влизане, че дори и да е на ръчен режим, както стана втория път и на какъвто и да е режим и радар веднъж поне изписуква... Засичали са ме на излизане от Русе в 4 сутринта, наистина бипна веднъж и това беше, но БИПНА! Докато тук беше пладнешки обир отвсякъде, отделно ние бяхме с малко под 100 и измислената скорост от 75км/ч даже не отговаряше.. Но извадиха късмет, че бързахме иначе можеше и акт да ни напишат, но щяхме да им скъсаме нервите и щяхме да го обжалваме 100%, а и най-вероятно да го спечелим! Както и да е - халал да са им 40те лева

- Иво
- шПерко
-
Ама искали са да ви минат с нечия друга скорост ли? Техната кожа винаги трябва май да се гледа датата и часа, че много хитруват 

Пабло, за съжеление вече нямам БМВ....но за моя радост вече съм си и в БГ...в момента мисля да си взема чисто нова кола ама това е друга тема на разговор....
Та...вчера се върнах от морето и да ви кажа честно нашите куки са много далече от какъвто и да било шанс да ме хванат...стига да си гледам детекторчето постоянно де. На отиване седяха на 4 места по магистралата...на двете самолетни писти кадето работеха на пулсов режим и на тунеле след ихтиман и на една голямо нанадолнище към пажарджик (там си бяха постоянно включени)....ми какво да ви кажа...едни ги засичам от около 10км....другите от около 6-7км и само ги гледам как го включват и изключват....след магистралата дебнат повечето за неправилно изпреварване....на връщане беше горе долу съсщото с изклчение на влизане в софия....та засичам си аз един радар до като не се появих на вирха на байра преди карулката....там почна да ми показва ту 2 ту 3...и така постоянно....викам си тука има клопка...минавам карулката и виждам два от радарите...един за излизане от софия и един за тия дето влизаме...добре де ама това пак ту 2 ту 3....викам си ясна е работата някаде се крият свине и бачкат на пулсов.....та карам си аз с 50-60 и имаше един пич с един опел караше платно зад мене и пловид и явно се осети че имам детектор та и то зад мене...един друг с пасат от новите моделе и детектор и той зад мене ама издаржа 20-30 сек и яко газ...на мене пак си ми пищи и показва 2-3 радара......по едно време го гледам тоя в далечината да дава десен магач и силно да спира...та него с неговият детектор си ги хванаха без никакав проблем...а куките се кривха ведна след завоя...преди нянква бензиностанция и сфетофара на горубляне и ли там кадето се води....аз само минах и гордо им бибихнах на куки, а човека с пасата жално ме изгледа...човека с опела ми махна в знак на блогодарсност че съм го отървал на 3-4пъти и по касно отпраши в посока младост...
Аз тия дни сигурно ще ходя пак на море...най-вероятно до къмпинг градина....ако някой ходи на там да се обади....
п.с: сорру за правописа...ама много бързам да пиша че нета ми се ебе много здраво...през аналогов тел....
Та...вчера се върнах от морето и да ви кажа честно нашите куки са много далече от какъвто и да било шанс да ме хванат...стига да си гледам детекторчето постоянно де. На отиване седяха на 4 места по магистралата...на двете самолетни писти кадето работеха на пулсов режим и на тунеле след ихтиман и на една голямо нанадолнище към пажарджик (там си бяха постоянно включени)....ми какво да ви кажа...едни ги засичам от около 10км....другите от около 6-7км и само ги гледам как го включват и изключват....след магистралата дебнат повечето за неправилно изпреварване....на връщане беше горе долу съсщото с изклчение на влизане в софия....та засичам си аз един радар до като не се появих на вирха на байра преди карулката....там почна да ми показва ту 2 ту 3...и така постоянно....викам си тука има клопка...минавам карулката и виждам два от радарите...един за излизане от софия и един за тия дето влизаме...добре де ама това пак ту 2 ту 3....викам си ясна е работата някаде се крият свине и бачкат на пулсов.....та карам си аз с 50-60 и имаше един пич с един опел караше платно зад мене и пловид и явно се осети че имам детектор та и то зад мене...един друг с пасат от новите моделе и детектор и той зад мене ама издаржа 20-30 сек и яко газ...на мене пак си ми пищи и показва 2-3 радара......по едно време го гледам тоя в далечината да дава десен магач и силно да спира...та него с неговият детектор си ги хванаха без никакав проблем...а куките се кривха ведна след завоя...преди нянква бензиностанция и сфетофара на горубляне и ли там кадето се води....аз само минах и гордо им бибихнах на куки, а човека с пасата жално ме изгледа...човека с опела ми махна в знак на блогодарсност че съм го отървал на 3-4пъти и по касно отпраши в посока младост...
Аз тия дни сигурно ще ходя пак на море...най-вероятно до къмпинг градина....ако някой ходи на там да се обади....
п.с: сорру за правописа...ама много бързам да пиша че нета ми се ебе много здраво...през аналогов тел....

Точно де....шанса да няма коли на няколко килиметра пред теб е малък....само че с по ефтин детектор това разстояние се скъсява до не повече от километър, защото повече ефтини детектори са направени така че да си мислят че това е фалшива тревога и за това въобще не писукат (говоря за американските детектори)...
Но пак трябва да се внимава какво ти показва детекторчето....писне ли на Х-банд почти на 100% има някъде куки около теб....
Но пак трябва да се внимава какво ти показва детекторчето....писне ли на Х-банд почти на 100% има някъде куки около теб....

31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3