Toyota Yaris 1.3 VVT ???
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
Toyota Yaris 1.3 VVT ???
Здравейте!
Искам да питам някой , ако случайно кара такава количка Toyota Yaris 1.3 VVTY 87к.с. 2007г., ръчна ск. кутия, да ми сподели за този модел дали си заслужава . Ще се ползва предимно за каране из София от жена. Интересува ме дали има някакви сериозни слабости, конкретно тоя модел, тъй като на него сме се спрели, а не знам какво е положението с по- новите модели (В момента имаме Ярис 2000г. и ще се сменява евентуално с тази, за която питам). Бюджета е 6500- 7000лв.
Благодаря предварително !
Искам да питам някой , ако случайно кара такава количка Toyota Yaris 1.3 VVTY 87к.с. 2007г., ръчна ск. кутия, да ми сподели за този модел дали си заслужава . Ще се ползва предимно за каране из София от жена. Интересува ме дали има някакви сериозни слабости, конкретно тоя модел, тъй като на него сме се спрели, а не знам какво е положението с по- новите модели (В момента имаме Ярис 2000г. и ще се сменява евентуално с тази, за която питам). Бюджета е 6500- 7000лв.
Благодаря предварително !
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Re: Toyota Yaris 1.3 VVT ???
Мой роднина кара такава, купи е нова 2006 и досега освен масла, гуми и пр, не се е занимавал с нищо друго. Кара е 90% градско във Варна гори му 8, минуса е, че ако се кара извънградско и се натиска 120-130+ не е икономична гори като в града, но така е с повечето малолитражки.
Мисля, че на тези мотори не може да се слагат газ, че се прецакват клапаните бързо. ( в случай че някога поискаш)
So Many Idiots...So Few Bullets..
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
газови няма да се слагат със сигурност
)
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
4 мнения