Има ли интерес към едни двигатели?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Има ли интерес към едни двигатели?
Искам да попитам хората от форума - ако някой му трябва читав мотор за вграждане мога да поговоря (по-подробно, иначе в общи линии го разбрах пича) с един тип от Видин, който каза, че има М20Б23, М10Б18 и М42Б18 (който е интересен). Разправя, че моторите били пълен комплект, имал и скорости и били читави. Не пускам темата в обяви, защото не ги продавам аз, но ако някой иска мотор мога да го свържа да си напазарува. Във Видин са частите. За цени - само М42Б18 го питах и каза 600-700 лева със монтажа в Е30.
BMW only!
Re: Има ли интерес към едни двигатели?
az iskam m42b18 montaj za 600lv, ako e s dokumenti...
"Кирилица"
едит naskoksan
"Кирилица"
едит naskoksan
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Добре, днес ще поговоря отново с човека. Аз често познах да му звъня и да подържам контакт, защото има доста части за Е30, а мен ми е много удобно, дори пича ми монтира всичко за броени минути (не ми се налага да ходя до София и тепърва да се опознавам с някои от вас). Ще прощавате, че не ви давам телефона веднага, но не съм сигурен дали е навит други хора да му знаят тел-а, най-малкото аз от баща му го взех този телефон. Основния проблем е, че моторите са във Видин и ще ви дойде далечко, но ако имате платформа или микробус да си ги откарате няма да има проблем. Не съм сигурен по въпроса с документите, очаквайте днес по-късно някакво инфо по въпроса.
BMW only!
5 мнения
• Страница 1 от 1