Относно маслата...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Относно маслата...

Мнение от WilliamsF1Team » 04 Авг 2006, 15:25

Значи скоро имахме един спор с няколко човека...
Става въпрос за маслата които се водят (БМВ, АУДИ и пр.). Тези масла според мен се произвеждат от Кастрол за БМВ груп или за АУДИ. Тези масла не се правят в завода на марката. Те са просто с по-голяма плътност и по добри смазвочни качества, но се произвеждат от Кастрол. Една тъпа лелка в UNITRADE-X ми обяснява как маслото за Ауди (60 и нз си колко лева) се произвежда в завода на Ауди специално за тази трансмисия (за това ми трябваше). Изпаднахме в дълбоки спорове И с нея. Аз си мисля, че не е така.
Поправете ме, открехнете ме...Много ми е интересно дали фирмите произвеждат свои масла за колите които произвеждат или това го правят други фирми занимаващи се конкретно с това.

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 04 Авг 2006, 19:12

Е то остава и малсото да се прави там, те половината части не ги правят в завода, а са от различни фирми там маслото.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Scouser » 05 Авг 2006, 10:19

Спецялно за трансмисионното масло на Ауди лелката е права пич. Съжалявам ама наистина Ауди-тата толерират само техни масла(знам от опит) или може да използваш страшно скъпите Royal Purple които също минават. Просто аудитата са страшно капризни и за това си взех бмв :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 05 Авг 2006, 14:05

Scouser написа:Спецялно за трансмисионното масло на Ауди лелката е права пич. Съжалявам ама наистина Ауди-тата толерират само техни масла(знам от опит) или може да използваш страшно скъпите Royal Purple които също минават. Просто аудитата са страшно капризни и за това си взех бмв :mhihi:

Мерси за инфото колега... ;)
Тая ще ми дойде некоя разбиерачка...

Назад към Извън Темата