БМВ събор 2014 - подигравка с хората
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
БМВ събор 2014 - подигравка с хората
Днес станах свидетел на най-зле изпълнения събор, на който съм присъствал през живота си. Абсурдни входове от 10лв за ден, колата ми ЦЯЛАТА Е НА МАТОВИ ПЕТНА, боята е на 2 месеца и ми струваше 2000лв (ДВЕ ХИЛЯДИ ЛЕВА) И АБСОЛЮТНО ЦЯЛАТА Е НА МАТОВИ ПЕТНА, КОИТО НЕ ИЗЛИЗАТ НИТО С ПАСТА, НИТО С ОБЕЗМАСЛИТЕЛ, С НИЩО !!!!
ква е тая кал, ква е тая организация, кви са тея паркинги ?! вие ебавате ли се с хората ?!!??!?! и някакъв цървул със субару прави слънца в калта, пръска колите, разкопа цялата поляна, и после взема по 10лв за вадене ?!!?!?!??!?!?!?!?
това тук на снимката е колата ми след събора, и на всяко едно място, на което виждате кал, в момента има едно матово шибано петно, на боята, която платих преди 2 шибани месеца
интересува ме, БМВ КЛУБ БЪЛГАРИЯ, освен че се нагуши с парички от тея 4 дена, по какъв начин ще поеме отговорност за щетите, причинени на хората ?? проверихте ли калта, в която ни накарахте да паркираме ?!!?! знаете ли, че има химикали и лайна в нея, и сега всички коли, които бяха на дереджето на моята, са в това състояние ?!!?!!??! ?
НЯКАКВА ОТГОВОРНОСТ ЩЕ СЕ ПОЕМЕ ЛИ, ИЛИ ПАК ПО БЪЛГАРСКИ МУ ЩЕ СЕ ИЗЛУЕТЕ ???????????
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Re: БМВ събор 2014 - подигравка с хората
Наистина е гадно да намериш автомобила си по-този начин, но колега след, толкова дъжд в последните дни какво очаквате? Имаше анкета, къде да се проведе събитието, много хора избраха тази си съдба...!

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
ръб написа:в която ни накарахте да паркираме ?!!?!
Кой те е накарал не разбрах?

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Има тема за събора:
viewtopic.php?f=4&t=365589
Иначе както вече беше казано, датата и мястото бяха избрани с 3 месеца по-рано... никой не е искал времето да е лошо, никой не е искал да вали няколко поредни дни преди това, никой не е карал насила разни идиоти да правят простотии на "външния паркинг" преди да дойдат колите и да се набият в калта, която беше буквално разорана от ония със субару-то и някои други "рейсъри"... не знам как реши да обвиниш клуба, че едва ли не насила са те накарали да спреш в калта... съвсем спокойно можеше да направиш обратен завой и да си намериш друго място - никой, ама никъде не е написал, че извън периметъра на пистата има ГАРАНТИРАНИ УСЛОВИЯ ЗА ПАРКИРАНЕ - това по подразбиране ли го реши, или смяташ, че клуба ти е длъжен да подсигури?... предвид условията ОКОЛО пистата не знам как точно очакваш клуба да се занимае с промени по площите извън оградата на пистата с цел подобряване на условията за паркиране... чудно ми е ти лично какво би предложил да се направи, че да е по-добре паркирането на няколко десетки/стотици автомобила, които не са били насила накарани да се набият в калта, особено когато са видяли със собствените си очи, че мястото е кофти за паркиране... говоря ИЗВЪН периметъра на пистата т.е. оградата...
viewtopic.php?f=4&t=365589
Иначе както вече беше казано, датата и мястото бяха избрани с 3 месеца по-рано... никой не е искал времето да е лошо, никой не е искал да вали няколко поредни дни преди това, никой не е карал насила разни идиоти да правят простотии на "външния паркинг" преди да дойдат колите и да се набият в калта, която беше буквално разорана от ония със субару-то и някои други "рейсъри"... не знам как реши да обвиниш клуба, че едва ли не насила са те накарали да спреш в калта... съвсем спокойно можеше да направиш обратен завой и да си намериш друго място - никой, ама никъде не е написал, че извън периметъра на пистата има ГАРАНТИРАНИ УСЛОВИЯ ЗА ПАРКИРАНЕ - това по подразбиране ли го реши, или смяташ, че клуба ти е длъжен да подсигури?... предвид условията ОКОЛО пистата не знам как точно очакваш клуба да се занимае с промени по площите извън оградата на пистата с цел подобряване на условията за паркиране... чудно ми е ти лично какво би предложил да се направи, че да е по-добре паркирането на няколко десетки/стотици автомобила, които не са били насила накарани да се набият в калта, особено когато са видяли със собствените си очи, че мястото е кофти за паркиране... говоря ИЗВЪН периметъра на пистата т.е. оградата...
Каква отговорност да поемат . Ще ти кажат - "Да си си платил 50лв. , за да си вкараш колата" . И догодина или ще дадеш 50 кинта , или няма да отидеш - както много други разочаровани фенове .
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ако смяташ, че това с VIP паркирането е направено с цел печелбарство, значи си страшно заблуден по този въпрос... като цяло мястото в периметъра на пистата е страшно ограничено, че да събере всички и да подсигури едно адекватно паркиране, но това мисля, че трябва да е ясно на всички, които са запознати с мащабността на BMW събора и възможностите на писта Дракон...
Вместо да хейтите почнете да гледате реално на нещата.... и се замислете резултатите от коя анкета доведоха до недвусмисления избор на Дракон за тази година... ако времето беше хубаво и не беше валяло няколко дни подред и не беше кално, нямаше да ги има и тия проблеми... така че може поне частично да се сърдите на времето.... ако ме разбирате.
Вместо да хейтите почнете да гледате реално на нещата.... и се замислете резултатите от коя анкета доведоха до недвусмисления избор на Дракон за тази година... ако времето беше хубаво и не беше валяло няколко дни подред и не беше кално, нямаше да ги има и тия проблеми... така че може поне частично да се сърдите на времето.... ако ме разбирате.
- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
Бе за тея ДВЕ ХИЛЯДИ ЛЕВА и са останали петна.......тц тц тц...прекарал си се аз моята я измих и си е перфе.......И защо обвиняваш хората за калта...кой може да спре времето да е дъждовно в дните избрани за събора месеци преди събитието....не ден два или седмица преди това....

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
За момента се сещам за 2 неща, които не ми харесаха през изминалите два дни.
1. Колоната в събота - пълен ужас, по едно време се движехме със 170-180км/ч и не можехме да настигнем колите отпред. Колоната се разпокъса и се събрахме чак в с.Труд.
2. Докато седях под големия навес за да изпия една бира, ми направи впечатление, че е пълно с мангали. След това реших да направя едно проучване сам за себе си, колко от тях имат гривни на ръката си. Супер, на 10 мангала видях 1 с гривна!!!
Моите съвети са за напред да се направи нещо и тия говеда да не прескачат през оградите.
П.С. Доволен съм от събора, изгорях на куче /както всички най-вероятно
/, ако се сетя за още нещо ще пиша тук, но мисля, че това са двете неща, които ми направиха впечатление и ме подразниха!
1. Колоната в събота - пълен ужас, по едно време се движехме със 170-180км/ч и не можехме да настигнем колите отпред. Колоната се разпокъса и се събрахме чак в с.Труд.

2. Докато седях под големия навес за да изпия една бира, ми направи впечатление, че е пълно с мангали. След това реших да направя едно проучване сам за себе си, колко от тях имат гривни на ръката си. Супер, на 10 мангала видях 1 с гривна!!!

Моите съвети са за напред да се направи нещо и тия говеда да не прескачат през оградите.
П.С. Доволен съм от събора, изгорях на куче /както всички най-вероятно

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
viewtopic.php?f=1&t=365589&start=165
Има си тема за събора бе хора, заключвайте я тая.
Има си тема за събора бе хора, заключвайте я тая.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
10 мнения
• Страница 1 от 1