БМВ събор 2014 - подигравка с хората

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

БМВ събор 2014 - подигравка с хората

Мнение от ръб » 03 Май 2014, 21:35

10246355_777620558917808_694189624522118522_n.jpg

Днес станах свидетел на най-зле изпълнения събор, на който съм присъствал през живота си. Абсурдни входове от 10лв за ден, колата ми ЦЯЛАТА Е НА МАТОВИ ПЕТНА, боята е на 2 месеца и ми струваше 2000лв (ДВЕ ХИЛЯДИ ЛЕВА) И АБСОЛЮТНО ЦЯЛАТА Е НА МАТОВИ ПЕТНА, КОИТО НЕ ИЗЛИЗАТ НИТО С ПАСТА, НИТО С ОБЕЗМАСЛИТЕЛ, С НИЩО !!!!

ква е тая кал, ква е тая организация, кви са тея паркинги ?! вие ебавате ли се с хората ?!!??!?! и някакъв цървул със субару прави слънца в калта, пръска колите, разкопа цялата поляна, и после взема по 10лв за вадене ?!!?!?!??!?!?!?!?

това тук на снимката е колата ми след събора, и на всяко едно място, на което виждате кал, в момента има едно матово шибано петно, на боята, която платих преди 2 шибани месеца

интересува ме, БМВ КЛУБ БЪЛГАРИЯ, освен че се нагуши с парички от тея 4 дена, по какъв начин ще поеме отговорност за щетите, причинени на хората ?? проверихте ли калта, в която ни накарахте да паркираме ?!!?! знаете ли, че има химикали и лайна в нея, и сега всички коли, които бяха на дереджето на моята, са в това състояние ?!!?!!??! ?

НЯКАКВА ОТГОВОРНОСТ ЩЕ СЕ ПОЕМЕ ЛИ, ИЛИ ПАК ПО БЪЛГАРСКИ МУ ЩЕ СЕ ИЗЛУЕТЕ ???????????
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: По-долу изброеното...
Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.

Re: БМВ събор 2014 - подигравка с хората

Мнение от Борис_Малинов » 03 Май 2014, 21:46

Наистина е гадно да намериш автомобила си по-този начин, но колега след, толкова дъжд в последните дни какво очаквате? Имаше анкета, къде да се проведе събитието, много хора избраха тази си съдба...!
ИзображениеИзображение
Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 03 Май 2014, 21:46

ръб написа:в която ни накарахте да паркираме ?!!?!

Кой те е накарал не разбрах? :dunno:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 03 Май 2014, 21:55

Има тема за събора:

viewtopic.php?f=4&t=365589

Иначе както вече беше казано, датата и мястото бяха избрани с 3 месеца по-рано... никой не е искал времето да е лошо, никой не е искал да вали няколко поредни дни преди това, никой не е карал насила разни идиоти да правят простотии на "външния паркинг" преди да дойдат колите и да се набият в калта, която беше буквално разорана от ония със субару-то и някои други "рейсъри"... не знам как реши да обвиниш клуба, че едва ли не насила са те накарали да спреш в калта... съвсем спокойно можеше да направиш обратен завой и да си намериш друго място - никой, ама никъде не е написал, че извън периметъра на пистата има ГАРАНТИРАНИ УСЛОВИЯ ЗА ПАРКИРАНЕ - това по подразбиране ли го реши, или смяташ, че клуба ти е длъжен да подсигури?... предвид условията ОКОЛО пистата не знам как точно очакваш клуба да се занимае с промени по площите извън оградата на пистата с цел подобряване на условията за паркиране... чудно ми е ти лично какво би предложил да се направи, че да е по-добре паркирането на няколко десетки/стотици автомобила, които не са били насила накарани да се набият в калта, особено когато са видяли със собствените си очи, че мястото е кофти за паркиране... говоря ИЗВЪН периметъра на пистата т.е. оградата...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от whatdaf » 03 Май 2014, 21:58

Каква отговорност да поемат . Ще ти кажат - "Да си си платил 50лв. , за да си вкараш колата" . И догодина или ще дадеш 50 кинта , или няма да отидеш - както много други разочаровани фенове .

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 03 Май 2014, 22:03

Ако смяташ, че това с VIP паркирането е направено с цел печелбарство, значи си страшно заблуден по този въпрос... като цяло мястото в периметъра на пистата е страшно ограничено, че да събере всички и да подсигури едно адекватно паркиране, но това мисля, че трябва да е ясно на всички, които са запознати с мащабността на BMW събора и възможностите на писта Дракон...

Вместо да хейтите почнете да гледате реално на нещата.... и се замислете резултатите от коя анкета доведоха до недвусмисления избор на Дракон за тази година... ако времето беше хубаво и не беше валяло няколко дни подред и не беше кално, нямаше да ги има и тия проблеми... така че може поне частично да се сърдите на времето.... ако ме разбирате.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30+е34
Мечтае да кара: е30+е34+е38
Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!

Мнение от кичоне » 03 Май 2014, 22:05

Бе за тея ДВЕ ХИЛЯДИ ЛЕВА и са останали петна.......тц тц тц...прекарал си се аз моята я измих и си е перфе.......И защо обвиняваш хората за калта...кой може да спре времето да е дъждовно в дните избрани за събора месеци преди събитието....не ден два или седмица преди това....
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 03 Май 2014, 22:19

За момента се сещам за 2 неща, които не ми харесаха през изминалите два дни.

1. Колоната в събота - пълен ужас, по едно време се движехме със 170-180км/ч и не можехме да настигнем колите отпред. Колоната се разпокъса и се събрахме чак в с.Труд. :no:

2. Докато седях под големия навес за да изпия една бира, ми направи впечатление, че е пълно с мангали. След това реших да направя едно проучване сам за себе си, колко от тях имат гривни на ръката си. Супер, на 10 мангала видях 1 с гривна!!! :kuku:

Моите съвети са за напред да се направи нещо и тия говеда да не прескачат през оградите.

П.С. Доволен съм от събора, изгорях на куче /както всички най-вероятно :mhihi: /, ако се сетя за още нещо ще пиша тук, но мисля, че това са двете неща, които ми направиха впечатление и ме подразниха!
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Май 2014, 22:25

viewtopic.php?f=1&t=365589&start=165
Има си тема за събора бе хора, заключвайте я тая.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 03 Май 2014, 23:35

2к даде за боя, а 10лв вход са ти много :mhihi:
Изображение

Назад към Извън Темата