RC колички: помощ, съвети, снимки и т.н.
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
RC колички: помощ, съвети, снимки и т.н.
На събора видях доста колеги с такива колички, електрически и бензинови. Та, пишете тук, съвети, препоръки, магазини, терени за каране и всичко свързано с тези колички. Зарибявката е голяма, двама мои приятели /па БМВ-исти/ имат такива и е страшен айляк. Едното е джип за катерене, другото за тревни площи, като първото развива към 30км/ч., а второто 90км/ч.
Та, да видим колко колеги имат такива колички, сигурен съм, че и моите хора ще се включат. Поздрави!

Та, да видим колко колеги имат такива колички, сигурен съм, че и моите хора ще се включат. Поздрави!
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
Re: RC колички: помощ, съвети, снимки и т.н.
Аз имам електрическа количка 1:10 роуд модел с дрифт гуми. Много е зарибяваща, събираме се с приятели предимно в паркинга на мола или на едно игрище близо до нас.
Аз лично избрах електричка, защото по може да се кара и на затворено, бензинката много шуми, а и е малко по-трудна за подръжка. Взел съм батерия 4600 mAh и издържа около час тормоз. Препоръчвам количка с ремък не кардан, заради въртящия му момент, който дава малко отклонение във вървенето (по-скъпите са с ремък). Също така по-добре е безчетков да е мотора. Контролера е много важен да е хубав, тъй като прави промяна в контрола, поне след като го смених с по-хубав доста по-добре се държи количката.
Аз лично избрах електричка, защото по може да се кара и на затворено, бензинката много шуми, а и е малко по-трудна за подръжка. Взел съм батерия 4600 mAh и издържа около час тормоз. Препоръчвам количка с ремък не кардан, заради въртящия му момент, който дава малко отклонение във вървенето (по-скъпите са с ремък). Също така по-добре е безчетков да е мотора. Контролера е много важен да е хубав, тъй като прави промяна в контрола, поне след като го смених с по-хубав доста по-добре се държи количката.
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
И аз имам електричка, тръги 1/8 модел! От скоро го имам и много му се кефя.
Не съм в час още с всички части и кои са добри и кои не чак толкова:)
Моторът е безчетков, управлението е 3-канално 24gh. Купих си 2 батерии, за да мога да карам повече, и двете са 7400mAh, 4S!
Тежестта е доста ниско и количката е много устойчива..! Гумите ми обаче не стават за дрифт, ще трябва да ги сменя
Снимка от снощи, на Баухаус!
Не съм в час още с всички части и кои са добри и кои не чак толкова:)
Моторът е безчетков, управлението е 3-канално 24gh. Купих си 2 батерии, за да мога да карам повече, и двете са 7400mAh, 4S!
Тежестта е доста ниско и количката е много устойчива..! Гумите ми обаче не стават за дрифт, ще трябва да ги сменя

Снимка от снощи, на Баухаус!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
Аз искам да попитам дали има и маняци с хеликоптери? Купих си преди година някъде един с видео камера, доста стабилен и здрав и като цяло е голям фън с него
но от сакатлък му счупих едната перка и сега търся из ибей или даже и аз не знам какъв вариант да избера за по-здрави перки, че старите като ги гледах доста пластмасови ми изглеждаха. Въпроса е, че там значение има и център на тежеста, точна тежест на перка и не знам дали ще се получи ако дам да ми ги изработят 
edit : гледах от край време в ибей продават разни ремонтни китове (нови перки реално), но понеже хеликоптера е метален и е с размери (дължина - 50см/ширина 15см) и не знам дали ще паснат. Някой ако е имал подобен проблем нека пише как си е решил проблема със тея парки, защото съм сигурен, че не съм първия потърпевш
такъв е, само че шарката му е друга и май малко по-голям е моя или се лъжа от снимката на този
http://www.ebay.co.uk/itm/RC-Radio-Cont ... 417ed67ac1

edit : гледах от край време в ибей продават разни ремонтни китове (нови перки реално), но понеже хеликоптера е метален и е с размери (дължина - 50см/ширина 15см) и не знам дали ще паснат. Някой ако е имал подобен проблем нека пише как си е решил проблема със тея парки, защото съм сигурен, че не съм първия потърпевш

http://www.ebay.co.uk/itm/RC-Radio-Cont ... 417ed67ac1
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Аз бих те посъветвал да потърсиш специализиран форум, там ще получиш компетентно мнение и препоръки! Тук просто си плямпаме, поне аз...много харесвам хеликоптерите, но си нямам хал хабер от тях! 
Със сигурност ще успееш да намериш това, което ти трябва...успех!

Със сигурност ще успееш да намериш това, което ти трябва...успех!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Интересна тема 
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
6 мнения
• Страница 1 от 1