RC колички: помощ, съвети, снимки и т.н.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

RC колички: помощ, съвети, снимки и т.н.

Мнение от randity » 10 Май 2014, 15:03

На събора видях доста колеги с такива колички, електрически и бензинови. Та, пишете тук, съвети, препоръки, магазини, терени за каране и всичко свързано с тези колички. Зарибявката е голяма, двама мои приятели /па БМВ-исти/ имат такива и е страшен айляк. Едното е джип за катерене, другото за тревни площи, като първото развива към 30км/ч., а второто 90км/ч. :shock:

Та, да видим колко колеги имат такива колички, сигурен съм, че и моите хора ще се включат. Поздрави!
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Re: RC колички: помощ, съвети, снимки и т.н.

Мнение от stasko5 » 10 Май 2014, 15:52

Аз имам електрическа количка 1:10 роуд модел с дрифт гуми. Много е зарибяваща, събираме се с приятели предимно в паркинга на мола или на едно игрище близо до нас.
Аз лично избрах електричка, защото по може да се кара и на затворено, бензинката много шуми, а и е малко по-трудна за подръжка. Взел съм батерия 4600 mAh и издържа около час тормоз. Препоръчвам количка с ремък не кардан, заради въртящия му момент, който дава малко отклонение във вървенето (по-скъпите са с ремък). Също така по-добре е безчетков да е мотора. Контролера е много важен да е хубав, тъй като прави промяна в контрола, поне след като го смених с по-хубав доста по-добре се държи количката.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 10 Май 2014, 17:41

И аз имам електричка, тръги 1/8 модел! От скоро го имам и много му се кефя.
Не съм в час още с всички части и кои са добри и кои не чак толкова:)
Моторът е безчетков, управлението е 3-канално 24gh. Купих си 2 батерии, за да мога да карам повече, и двете са 7400mAh, 4S!
Тежестта е доста ниско и количката е много устойчива..! Гумите ми обаче не стават за дрифт, ще трябва да ги сменя :)

Снимка от снощи, на Баухаус!
IMAG0036.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 10 Май 2014, 18:15

Аз искам да попитам дали има и маняци с хеликоптери? Купих си преди година някъде един с видео камера, доста стабилен и здрав и като цяло е голям фън с него :lol: но от сакатлък му счупих едната перка и сега търся из ибей или даже и аз не знам какъв вариант да избера за по-здрави перки, че старите като ги гледах доста пластмасови ми изглеждаха. Въпроса е, че там значение има и център на тежеста, точна тежест на перка и не знам дали ще се получи ако дам да ми ги изработят :dunno:

edit : гледах от край време в ибей продават разни ремонтни китове (нови перки реално), но понеже хеликоптера е метален и е с размери (дължина - 50см/ширина 15см) и не знам дали ще паснат. Някой ако е имал подобен проблем нека пише как си е решил проблема със тея парки, защото съм сигурен, че не съм първия потърпевш :mrgreen: такъв е, само че шарката му е друга и май малко по-голям е моя или се лъжа от снимката на този
http://www.ebay.co.uk/itm/RC-Radio-Cont ... 417ed67ac1
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 11 Май 2014, 23:51

Аз бих те посъветвал да потърсиш специализиран форум, там ще получиш компетентно мнение и препоръки! Тук просто си плямпаме, поне аз...много харесвам хеликоптерите, но си нямам хал хабер от тях! :)
Със сигурност ще успееш да намериш това, което ти трябва...успех!
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 12 Май 2014, 0:21

Интересна тема :yes:

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

Назад към Извън Темата