Европейски програми
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Европейски програми
Здравейте колеги,
Имам едно въпросче и ще съм много благодарен, ако можете да ми помогнете. Собственик съм на счетоводна къща. Гледам много са нашумели тези фондове сега, а аз съм много бос в тази област. Иска ми се да кандидаствам по ОП "Конкурентно способност", да си направя един сайт на фирмата например. Просто за проба, дали ще ми дадат едни 500-1000лв, ако става защо да не пробвам. А по нататък мисля да пробвам и за нови сървъри, принтери и т.н.
Някой занимавал ли се е от вас, с това чудо на демокрацията наречено "еврофонд"? Бихте ли ме насочили каква е процедурата и какви съответни стъпки трябва да се направят? Не знам дори и от къде да започна, ходих да разпитвам в МИЕ, но там лелките не бяха от най-отзивчивите.
Имам едно въпросче и ще съм много благодарен, ако можете да ми помогнете. Собственик съм на счетоводна къща. Гледам много са нашумели тези фондове сега, а аз съм много бос в тази област. Иска ми се да кандидаствам по ОП "Конкурентно способност", да си направя един сайт на фирмата например. Просто за проба, дали ще ми дадат едни 500-1000лв, ако става защо да не пробвам. А по нататък мисля да пробвам и за нови сървъри, принтери и т.н.
Някой занимавал ли се е от вас, с това чудо на демокрацията наречено "еврофонд"? Бихте ли ме насочили каква е процедурата и какви съответни стъпки трябва да се направят? Не знам дори и от къде да започна, ходих да разпитвам в МИЕ, но там лелките не бяха от най-отзивчивите.

Re: Европейски програми
Обикновено финансират 70%, 30% е самоучастие и всяка процедура си има различни параметри - за някои дейности отпускат до 200хил. Евро, за други до 3млн. например и т.н. Най-добре е да се допиташ до консултант, който ще ти даде пълни разяснения какво точно може и какво не 

Аз искам да пробвам нещо за макс 2000 евро. Тръгнах да говоря с един консултант и оня още със здравей вика консултацията ще струва 400 евро
Та нищо не консултирах.

- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
Тая консултация, да не включва и проект,одобрение и т.н. Че само за консултация 400 евра. Набързо ще ги разнищя тея програми и ставам консултант и аз. :smile:
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
За по- малко от 100 хил. лв. проект,почти не си заслужава разправията.Дали ще кандидатстваш за 1000 лв или за 100хил. документите и хамалогията са еднакви и няма кой да се занимава с теб.
бабъл написа:За по- малко от 100 хил. лв. проект,почти не си заслужава разправията.Дали ще кандидатстваш за 1000 лв или за 100хил. документите и хамалогията са еднакви и няма кой да се занимава с теб.
Ясно. И аз така си мислех и за това не съм се интересувал, ама викам чакай да питам, знае ли човек.

6 мнения
• Страница 1 от 1