Завеждане паркинг щета - ЛЕВ ИНС?
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Завеждане паркинг щета - ЛЕВ ИНС?
Здравейте, "появила" ми се е драскотина на колата около 10см и исках да попитам дали трябва да звъня на телефона, който ми дадоха като правих каското и да чакам екип или мога да отида в някой пункт наблизо и там да я снимат и заведат? (аз съм от Люлин) Каква е процедурата на ЛЕВ ИНС, някой знае ли? 

- M5
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 520i - продадена
- Мечтае да кара: M5
Re: Завеждане паркинг щета - ЛЕВ ИНС?
Най-добре се обади на телефона. От там ще ти предложат да изчакаш мобилната група (ако имаш време) или да отидеш на оглед в някой от техните офиси. Така ще ги информираш за щетата и те ще я заведат под някаква форма.
- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
И после може да си напраят ташак с теб. Аз съм на Лев Инс за втора година (не питайте) и съм крайно недоволен от подобни случаи.
Съветвам те в НИКАКЪВ случай да не им казваш, че щетата не е станала сега.
ОБаждаш се, казваш тука съм на еди кой си паркинг и намерих колата си със щета, те тряя да викнат група да опише щетата и т.н. Както каза колегата, може да питаш дали директно сега не можеш да отидеш в техен офис (може и в 5 дневен срок)...
Съветвам те в НИКАКЪВ случай да не им казваш, че щетата не е станала сега.
ОБаждаш се, казваш тука съм на еди кой си паркинг и намерих колата си със щета, те тряя да викнат група да опише щетата и т.н. Както каза колегата, може да питаш дали директно сега не можеш да отидеш в техен офис (може и в 5 дневен срок)...
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Искат всички Застрахователни компании протокол разписан в КАТ. Без такъв и стотинчица не дават мръсниците.
Даже и при пълно каско за леко пукнат мигач. Вместо Добър ден, те посрещат в офиса с; - Дай протокол от КАТ!
Даже и при пълно каско за леко пукнат мигач. Вместо Добър ден, те посрещат в офиса с; - Дай протокол от КАТ!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Демирев написа:Искат всички Застрахователни компании протокол разписан в КАТ. Без такъв и стотинчица не дават мръсниците.
Нема такива филми.Аз съм застрахован там,и когато имам паркинг щети просто се обаждам на мобилната група,идват описват щетата за 15 минути и си казваме довиждане,никви КАТ никви протоколи не са ми искали.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
Maxmadness написа:Демирев написа:Искат всички Застрахователни компании протокол разписан в КАТ. Без такъв и стотинчица не дават мръсниците.
Нема такива филми.Аз съм застрахован там,и когато имам паркинг щети просто се обаждам на мобилната група,идват описват щетата за 15 минути и си казваме довиждане,никви КАТ никви протоколи не са ми искали.
Напълно съгласен съм. Това е само, ако си шофирал автомобила си.
Пример: Обаждаш се и казваш: "Имам пукнато предно стъкло, докато карах по еди кой си път изхвърча камъче от самосвал и се удари в челното стъкло."
- "Дайте ми номер на протокол от КАТ".
Ти примерно нямаш и се обаждаш в КАТ да искаш такъв и може да се оправдаеш нещо, че не си знаел, че трябва да звъниш.
Даваш номера и си готов. Това е просто пример.
- Mladenoff
- Потребител
-
- Кара: 318ci
Позволявам си да използвам темата на колегата и да попитам нещо по подобен казус. Вчера бях спрял на паркинг и един чичка с Жигули ме удари в джантата, докато даваш назад, в следствие на което имам два пръста драскотина и калникът е малко вдлъбнат по ръба. Мога ли да заведа такава паркинг щета ? В Булстрад съм, ако има значение 

В лев инс няма проблеми за щети на паркинг. Преди дни ходих да заведа една драскотина отпред, обаче като огледах колата се оказа че има и отзад
та заведох и двете наведнъж.
Описваш случая, подписваш се и това е. Тук нямаме мобилна група, но в Бургас съм ги викал, нямаше проблеми с тях, но както беше ясно за откраднати халогени не плащат. Платиха ми единствено отрязаните фасунги
25лв

Описваш случая, подписваш се и това е. Тук нямаме мобилна група, но в Бургас съм ги викал, нямаше проблеми с тях, но както беше ясно за откраднати халогени не плащат. Платиха ми единствено отрязаните фасунги

8 мнения
• Страница 1 от 1