Завеждане паркинг щета - ЛЕВ ИНС?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Завеждане паркинг щета - ЛЕВ ИНС?

Мнение от Bokrael » 13 Май 2014, 17:39

Здравейте, "появила" ми се е драскотина на колата около 10см и исках да попитам дали трябва да звъня на телефона, който ми дадоха като правих каското и да чакам екип или мога да отида в някой пункт наблизо и там да я снимат и заведат? (аз съм от Люлин) Каква е процедурата на ЛЕВ ИНС, някой знае ли? :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 520i - продадена
Мечтае да кара: M5

Re: Завеждане паркинг щета - ЛЕВ ИНС?

Мнение от M5 » 13 Май 2014, 18:16

Най-добре се обади на телефона. От там ще ти предложат да изчакаш мобилната група (ако имаш време) или да отидеш на оглед в някой от техните офиси. Така ще ги информираш за щетата и те ще я заведат под някаква форма.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Печка
Детайли за колата: Малка печка

Мнение от weedminer » 15 Май 2014, 9:00

И после може да си напраят ташак с теб. Аз съм на Лев Инс за втора година (не питайте) и съм крайно недоволен от подобни случаи.

Съветвам те в НИКАКЪВ случай да не им казваш, че щетата не е станала сега.

ОБаждаш се, казваш тука съм на еди кой си паркинг и намерих колата си със щета, те тряя да викнат група да опише щетата и т.н. Както каза колегата, може да питаш дали директно сега не можеш да отидеш в техен офис (може и в 5 дневен срок)...

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Мнение от Демирев » 18 Май 2014, 17:32

Искат всички Застрахователни компании протокол разписан в КАТ. Без такъв и стотинчица не дават мръсниците.
Даже и при пълно каско за леко пукнат мигач. Вместо Добър ден, те посрещат в офиса с; - Дай протокол от КАТ!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 18 Май 2014, 21:24

Демирев написа:Искат всички Застрахователни компании протокол разписан в КАТ. Без такъв и стотинчица не дават мръсниците.
Даже и при пълно каско за леко пукнат мигач. Вместо Добър ден, те посрещат в офиса с; - Дай протокол от КАТ!

Нема такива филми.Аз съм застрахован там,и когато имам паркинг щети просто се обаждам на мобилната група,идват описват щетата за 15 минути и си казваме довиждане,никви КАТ никви протоколи не са ми искали.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Печка
Детайли за колата: Малка печка

Мнение от weedminer » 19 Май 2014, 17:11

Maxmadness написа:
Демирев написа:Искат всички Застрахователни компании протокол разписан в КАТ. Без такъв и стотинчица не дават мръсниците.

Нема такива филми.Аз съм застрахован там,и когато имам паркинг щети просто се обаждам на мобилната група,идват описват щетата за 15 минути и си казваме довиждане,никви КАТ никви протоколи не са ми искали.

Напълно съгласен съм. Това е само, ако си шофирал автомобила си.
Пример: Обаждаш се и казваш: "Имам пукнато предно стъкло, докато карах по еди кой си път изхвърча камъче от самосвал и се удари в челното стъкло."
- "Дайте ми номер на протокол от КАТ".
Ти примерно нямаш и се обаждаш в КАТ да искаш такъв и може да се оправдаеш нещо, че не си знаел, че трябва да звъниш.
Даваш номера и си готов. Това е просто пример.

Потребител
Аватар
Кара: 318ci

Мнение от Mladenoff » 19 Май 2014, 18:05

Позволявам си да използвам темата на колегата и да попитам нещо по подобен казус. Вчера бях спрял на паркинг и един чичка с Жигули ме удари в джантата, докато даваш назад, в следствие на което имам два пръста драскотина и калникът е малко вдлъбнат по ръба. Мога ли да заведа такава паркинг щета ? В Булстрад съм, ако има значение :roll:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 19 Май 2014, 20:11

В лев инс няма проблеми за щети на паркинг. Преди дни ходих да заведа една драскотина отпред, обаче като огледах колата се оказа че има и отзад :mhihi: та заведох и двете наведнъж.
Описваш случая, подписваш се и това е. Тук нямаме мобилна група, но в Бургас съм ги викал, нямаше проблеми с тях, но както беше ясно за откраднати халогени не плащат. Платиха ми единствено отрязаните фасунги :help: :mhihi: 25лв

Назад към Извън Темата